Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i2.wp.com/gamedayr.com/wp-content/uploads/2013/10/Baby_Andy_Reid_Costume_Picture.Xxx?resize=500%2C500

יותר מתינוק בתחפושת של הכרס של אנדי ריד?

Nigel Winterburn ו-אלעד אוהבים את זה.
  2. eran.m Member

הגעתי בדיוק בזמן לאוףסיזן , אליאור רותח כאן וסן פראן נראים כמו מילאן לא לפני הרבה זמן...
    בריידי עם #5 אחת יותר מה GOAT מונטנה , לא נכון...

3. Armstrong Member

אנשים פה נופלים לניחוס של ספריוול כמו ג'וש מקדניאלס ברגע שהוא עוזב תפטס...לא יאומן.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבקשה תגידו לי שאני לא היחיד שהיה ער לראות את זה.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שידע שגרין ביי will run the table ויעלו לפלייאוף כשהם היו במאזן 4-6 שירים את היד (אני).

זאת ועוד, אני מרגיש שהשנה נקבל סוף סוף מצ׳אפ קוורטרבקים מהסרטים בסופרבול, בריידי מול אהרל'ה.

No comment על הבילס אתמול. רק אגיד שאני מרוצה ממה שקרה שם - בזכות ההפסד הזה אנחנו בוחרים בטופ 10 בדראפט וגם EJ מנואל המקולל יחתום אבטלה בעונה הבאה.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריספקט.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה אגדה... נשגב מבינתי איך הוא הצליח לשמור על עצמו כל כך טוב ולשרוד כרסיבר שמתבסס בעיקר על מהירות עד גיל 37. וכמו שהוא אמר שם, כנראה שהוא אפילו יכל לשחק עונה נוספת ברמה גבוהה. תותח אמיתי.

הפטריוטס הולכים להתמודד אחרי שבוע המנוחה שלהם מול אחד מבין מאט מור/טום סבאג׳/מאט מק׳גלוין. בפוקסבורו. בזמן שבמשחק המקביל הצ׳יפס והסטילרז יילחמו עד זוב דם.

אין קץ לסבל...

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק המהלך שהוציא את התגובה הזאת:
    אני חושב שהוא משך את המהלך שם יותר זמן מהמהלך ההוא נגד הפאטס לפני שנתיים.

ידברו על רודג'רס ובצדק, אבל המשחק לפנות בוקר היה לדעתי תעודת עניות לדטרויט, לסטאפורד ובמיוחד לג'ים בוב קוטר המהולל שמול הגנה מדוללת וחוליית קורנרים שבחצי השני פרקטית לא הייתה קיימת (סייפטים תפקדו כקורנרים 1 על 1 כי פשוט לא היה מישהו אחר) - לא הצליחו לייצר כמעט דבר פרט לשני דרייבים מוצלחים במחצית הראשונה שנגמרו בטא'צדאון. וזה לא שקו ההגנה ייצר לחץ מטורף על סטאפורד שמנע ממנו לנצל את המיסמאצ'ים שאמורים היו להיות בנקודות אחרות על המגרש. וסיפורים על אצבע פגועה כל-כך לא מעניינים כשדטרויט עמדה במשחק ביתי על כל הקופה מול קבוצה שההגנה שלה הייתה for the taking. זה פשוט היה מונח שם לאור הפרסונל האולטרה בעייתי שגרין-ביי נאלצה להתמודד איתו (במיוחד במחצית השנייה) והם פשוט לא עשו דבר פרט לאותם שני דרייבים מוצלחים. ואני לא מדבר בכלל על זה שהפאקרס גמרו את המשחק עם מספר דו-ספרתי של פנלטיז וזה פשוט לא הזיז או פגע בטווח הארוך כי דטרויט לא ידעה למנף את זה. אלוהים יודע איך אתה מנצח בהליכה משחק חוץ על כל הקופה כשאתה עושה כל-כך הרבה עבירות. זה פשוט לא אמור לקרות מול קבוצה טובה.

בקיצור, דטרויט יצאו פאתט. ושמישהו יקנה כבר לקולדוול פרצוף חדש למה מתחיל להמאס לי לראות את פני ה"תחבקו-אותי-כי-אני-עוד-רגע-פורץ-כאן-בבכי" האלה שלו.

golding אוהב/ת את זה.
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. golding מנהלים

במיוחד בשביל אליאור:
    Rams, 49ers, Jaguars reportedly reach out to interview Patriots' Josh McDaniels - CBSSports.com

יותם,
    ראיתי את דטרויט כמה פעמים העונה אך בשני המשחקים של שיקגו מולם, בהם באמת צפיתי מתחילתם ועד סופם, נחשפתי לשלל הליקויים שיש לקבוצה הזאת. נראה לי שסיכמת את זה מעולה, והעובדה שהם הובילו את הNFC צפון עד למחזור האחרון רק מביישת את הבית הזה. מזל שאהרל׳ה התאפס על עצמו חודשיים האחרונים.

ג'ורדן לאב אגדה אוהב/ת את זה.
  13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הליונס הם ללא ספק הקבוצה החלשה ביותר בפלייאוף הNFC. לא רואה אותם מצליחים לאתגר את סיאטל בחוץ.

אני כבר כמה זמן מפמפם על זה שאהרל׳ה לוקח את הפאקרס לסופרבול. אני באמת מאמין שזה יקרה, אבל תהיה לו דרך קשה מאוד לשם, כולל משחקי חוץ בדאלאס וככל הנראה שגם בסיאטל (או באטלנטה), אבל בעיני ה-מוקש שלהם הוא דווקא בבית מול הג׳איינטס בעוד פחות משבוע. הג׳איינטס תמיד מסוכנים בפלייאוף, וספציפית מול גרין ביי יש להם מצ׳אפ טוב בעיניי. הם כבר ניצחו בלאמבו בפלייאוף בעבר, יש להם סיכוי לא רע לעשות את זה שוב.

golding אוהב/ת את זה.
  14. Hakeem Nicks Member

השלמתי את משחקי השבוע היום:

נתחיל בקללת מקאדו השבועית - מה נסגר איתך יא בן של זונה ומי אתה חושב שאתה משחק לי עם ג'אנוריס ג'נקינס כשהוא בוודאות לא כשיר 100 אחוז במשחק חסר חשיבות לחלוטין שבוע לפני המשחק הראשון של הקבוצה בפלייאוף מזה חמש שנים? מה אתה עושה?

מילא לפתוח עם איליי ולשחק איתו מחצית (לא הבנתי למה זה היה צריך להימשך עד סוף המשחק אבל בדיעבד לא נפצע), אבל ג'נקינס עם בעיות בגב כבר שבועיים ואתה פותח איתו כאילו כלום. זה באמת מביך. זה יותר מחוסר אחריות או סתם טיפשות, זאת שערורייה שלא יכולה לעבור לסדר היום. מדובר פה אולי בשחקן ההגנה הכי חשוב שלך.

לגבי המצ'אפ מול הפאקרס - אני באמת מסתכל על זה בצורה הכי אובייקטיבית (וגם סובייקטיבית בעצם) ואני לא רואה איך אנחנו יוצאים משם מנצחים. ה-GOAT הולך לכתוש את ג'נקינס כשהוא פצוע וכמובן לחגוג על איליי אפל, והחיסרון של JPP יבוא לידי ביטוי ביג טיים. אם היינו מזיזים משהו בהתקפה אולי היה זכר לאופטימיות ואומנם כן יש את פול פרקינס שנראה נהדר אבל איליי עדיין נראה פשוט לא טוב. כולם מדברים על זה שהוא נכנס לזון כשהוא מגיע לפלייאוף אבל לא יודע, השנה קשה לי לראות את זה קורה. ועוד בפאקינג למבו בחוץ, כוסאמק.

וושינגטון ממש בושה. מגיע קרדיט גם לג'איינטס כמובן אבל בעיקרון לאחת מהקבוצות היה על מה לשחק (ועוד איך) ולאחת בכלל לא, ופשוט לא ראו את זה על המגרש. לא SENSE OF URGENCY, לא כלום. קאזינס כרגיל יצא לוזר וג'וש נורמן אפס מאופס אחד גדול. כל כך שמח שהוא לא זכה בטבעת בשנה שעברה ושהרדסקינס זרקו עליו את כל הכסף הזה. איזה אוברייטד מכוער.

מה עוד? חבל על הריידרס, חבל על קוביאק (רק בריאות), חבל על הבאקנירס, אבל יותר מהכל חבל לי על סטיב סמית'. כזה שחקן לא רואים כל יום. הוא לא ייזכר כאחד מהגדולים באמת כנראה אבל מבחינתי הוא אולי מהשחקנים הכי תחרותיים שראיתי. עם כזה גובה וכזה מבנה גוף הוא תמיד שיחק מעל למגבלות הפיזיות שלו, תמיד עם רעב בלתי נגמר, תמיד תורם על המגרש ותמיד מנהיג. היו תקופות שהוא היה הרסיבר הכי טוב בליגה, אני זוכר טוב טוב את עונת 2008 למשל (עם ג'ייק פאקינג דלהום). בקיצור, שחקן פוטבול אמיתי, לפי הספר. אני אתגעגע.

גם מילה על רוברט מאת'יס, שבשקט היה אחד המקצוענים הכי טובים בליגה הזאת. ללא ספק חלל שהקולטס יצטרכו למלא (בין שאר הזוועות שהולכות שם).

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור לי איך כולם פה עברו לסדר היום על הבלאק מאנדיי האומלל ביותר מאז היווסדה של הליגה עם לא פחות ולא יותר מ...0!!!!!! פיטורים של גונבי דעת שמדכאים לי את החיים מדי ראשון בין החודשים ספטמבר-ינואר. עד שהיה יום בשנה שבו סידרו לי 749 אורגזמות בצורה מרוכזת פתאום אני צריך להיות בהיכון 24/7 ולהתחיל לדמיין מתוך שינה ציוצים של ראפשיט - The #Colts have fired coach Chuck Pagano. It's over. The witch is dead. רק כדי לגלות בבוקר שהכל היה חלום רע ושזו המציאות שמחכה לי ב-2017:

אני לא מצליח להינעל ולגבש דעה על המצ'אפ הזה עדיין. כל כך הרבה משתנים שאמורים לבטל אחד את השני ולמרות שהאקס פאקטור אמור להיות GOAT זה עדיין לא משכנע אותי לגמרי. למקרה שמישהו מתבלבל, גרין ביי לא הפכו פתאום לאיזו קבוצה נפלאה בחודש האחרון. הם עדיין אותה קבוצה בינונית מלאה בחורים, מוכת פציעות ומאומנת על ידי צוות עתיק ומגעיל (המערך ההזוי הזה עם ה-3 פולבק'ס ביום ראשון כמעט גדע את חיי הצעירים בטרם עת). ההבדל היחיד והסיבה לרצף הניצחונות ידוע וחרוש אבל אם עד העונה תמיד סמכתי בעיניים עצומות ו*ידעתי* שהוא יגיע כל שבוע ולא משנה מי היריבה - אני כבר לא יודע את זה יותר. מה שאני כן יודע זה שאנחנו אמנם חווים GOATיזם בחודש האחרון אבל גם שילוב של לוח די קל מול קבוצות עם הגנות מפורקות. ההגנה של הג'איינטס היא הכל חוץ ממפורקת. יותר בסגנון של נמצאת בכושר הטוב ביותר בפער ניכר ב-NFC. הייתי מרגיש טוב יותר לגבי גרין ביי בלאמבו מול כל אחת מ-4 הקבוצות האחרות בבראקט.

מצד שני, מסכים לחלוטין עם הליכלוכים והגידופים והנאצות והאיחולי מוות בייסורים לבוב מקאדו וההתקפה המזעזעת שהוא אחראי עליה. על הנייר יש שם את כל הכלים להביך את הסקנדרי המחורר של גרין ביי ולתפור אותם באוויר עם 400+ יארד אבל אז אני נזכר ב:

1) הכלים האלו היו קיימים גם במחזור 5 וזה לא קרה
    2) הכלים האלו היו קיימים כל העונה וזה לא קרה
    3) למקאדו יש תחת של רוזי אודונל
    4) למקארתי יש תחת של 9 רוזי אודונלס
    5) רובו-איליי החל מהשבוע השני של ינואר זו התופעה השנייה הכי בלתי ניתנת להסבר אחרי הטימטום האנושי
    6) אודל, ויקטור ושפרד אחרי סופ"ש של אורגיות וסמים על יאכטות במיאמי
    7) מינוס 10 מעלות ביום ראשון בגרין ביי
    8) הג'איינטס 2-0 בפלייאוף בלאמבו
    9) GOAT
    10 ) קייל שאנהאן לדנבר מי אומר לא?*

* (לא שמעניין אותי, סתם לידע כללי)

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.