פיטרו מספיק ליצנים ודינוזאורים למיניהם, פשוט השנה להבדיל משנים עברו הקבוצות לא חיכו עד Black Monday ופיטרו את רקסי וג׳ף פישר עוד קודם. יש סה״כ 6 משרות אימון ראשי פתוחות בליגה כרגע, עם לא מעט מתחרים ראויים עליהן, יהיה מעניין. צ'אק פגאנו זו אכן תעלומה שאי אפשר להסביר. לגבי הג׳איינטס בלאמבו - הם אחת הקבוצות היחידות בליגה שמסוגלות לנצח שם אם לא היחידה. בטוח שהרבה אנשים בגרין ביי התבאסו כשהבינו שזה המצ׳אפ שמחכה להם. אודל מול הקורנרים המצחיקים של הפאק יכול להיות קטלני...
הא? איזה קורנרים? אתה לא מעודכן. לא נשארו כאלה לגרין-ביי. רק סייפטים וריפקובסקי אחד גדול שיש שמועות שהולך לחלטר בתור ניקל כגיבוי (טוב לא באמת, אבל המצב רע מאוד). ספריוול, פעם אחרונה שאני רואה אותך מלכלך כאן על מערכי שלושה פולבקים. זה היה מקסים בעיניי לראות 3 חביות מתאחדות להן כך יחדיו. כידוע, אני עוקב אחר פוטבול מאז 2012 וכאוהד פאקרס אין משחק מהתקופה שלפני שהתחלתי לעקוב אחר הליגה שקראתי/שמעתי עליו (והשלמתי קצת צפייה מאז) יותר מאשר משחק הפלייאוף הביתי ההוא נגד הג'איינטס אחרי עונה (כמעט) מושלמת על גרין-ביי. ראיתי לא מעט אנשים ברשת מנסים לכפות השוואות בין העונות (כמו גם בין הריצה הנוכחית של הפאקרס לריצה שלהם באליפות האחרונה) ובאופן כללי המשחק הזה אמור להוות סוג של סגירת מעגל עבורי או חתימת פרק אם תרצו. בגלל גם שפיספסתי את שתי הריצות הקודמות של NYG בפלייאוף, אני פחות מתחבר לדיבורים על התעלות שלהם ושל איליי ואני עדיין מתייחס אליהם כאל קבוצה מעיקה אבל לא סופר מאיימת מבחינה תודעתית כמו סיאטל למשל. שזה קצת מפגר, כי עם הפציעות בשבועות האחרונים סיאטל באמת לא אמורה להפחיד כמו סיאטל של העונות הקודמות. שזה תכלס קצת יפה ומראה איך חשיפה של אוהדים לתקופות שונות של הליגה מעצבת את התודעה בנוגע לאיך שתופסים קבוצות שונות. למרות הנפילה החדה ביכולת של ההגנה של הסיהוקס (בלט מאוד בביקור האחרון שלהם בלאמבו), כל מה שעבר לי בראש במשחק מול דטרויט זה רק לא משחק גשום ורצחני בסנצ'ורי לינק. זה התגבר אי-שם בפנלטי ה-200 של בולאגה כי קו התקפה שעושה מספר כמעט דו-ספרתי של פנלטיז בדטרויט יעשה פי 2 בהר-הגעש של סיאטל. בקיצור. BRING IT ON. ההגנה שלהם נראית מעולה והרסיבר השני הכי טוב בליגה מול האילתוריאדה שהולכת בקו האחורי של ההגנה זה מוקש לא קל, אבל רודג'רס בצד שלנו ורודג'רס זה קסם. הוא קסם מהסוג שמצריך כישופים של היריבה כדי שיודח. ויש גם את הקטע שמקאדו מבטל חלק גדול מהחסרונות של מקארת'י כי מה לעשות שמקאדו זה אשכרה מקארת'י לעניים. הוא אפילו לא יכול לעלות לפודיום ולהכריז שהוא A HIGHLY SUCCESSFUL COACH. אז בשביל מה הוא טוב? נ.ב. הניינרס ביקשו לראיין את אליוט וולף. סיטואציה מעניינת מתפתחת מאחורי הקלעים.
זו בדיוק הבעיה שלי - פיזור האורגזמות בצורה רנדומלית על פני שבועיים במקום להעניק לי אותן בצורה מרוכזת כפי שהתרגלתי כבר 7 שנים אנד קאונטינג. זה ממש לא אותו דבר להתעורר בבוקר מחזור 17 ולקרוא ש"ג'ד יורק צפוי לפטר את צ'יפ קלי וטרנט באלקי בימים הקרובים" כשאתה רגיל לקבל בימי שני בום אחרי בום אחרי בום של ראפשיט ושפטי. אני מאוד מאוכזב וכרגע מסתובב חי מת עד שקבוצתי האהודה תשחט את מיאמי/יוסטון/אוקלנד בשבוע הבא ותחזיר לי קצת שמחה לחיים. אגב, זה לא רק פגאנו אלא גם טד בואלס, ג'ון פוקס, מייק מולארקי ובאיזשהו מקום גם מארווין לואיס (פחות כי הוא אפס ויותר כי העידן שלו בסינסי מיצה את עצמו והגיע הזמן לעבור הלאה במקום לסחוב עוד שנה עם היצור הג'ינג'י שלא יביא אותם לכלום. סינסי זקוקים לריבילד ומארווין זקוק לפרוייקט אחר). הבעיה האמיתית היא ששוב הרבה מאמנים שצריכים להיות מפוטרים השתחלו לפלייאוף בגלל כל מיני סיבות וגורמים שלא קשורים אליהם (מקארטומלין, קולדוול, QB GURU). למי שמעוניין להבין למה אירגונים כמו סן פרנסיסקו ובפאלו נחשבים כרגע לגני חיות הכי לא מתפקדים בליגה, שיצפה בסך הכל ב-10 דקות הראשונות של כל אחת מהפארסות המטורפות הבאות (במקרה של יורק אפשר רק 5 דקות): Watch: Doug Whaley's Full Press Conference 49ers CEO Jed York's Jan. 2 Press Conference לא יודע מי יצא יותר פאתטי משני האימבצילים האלה. מה שכן היה מאוד מרענן לשמוע עיתונאים ששוחטים אותם בלי להתבייש לאורך חצי שעה וגורמים להם לרצות לזחול לחור שהם יצאו ממנו. במקרה של וויילי זה כבר הרגיש לא נעים לקראת הסוף. זה הקטע שזה לא רק אודל אלא בעיקר שפרד וקרוז שצריכים ואמורים לעשות את ההבדל. הג'איינטס צריכים לבוא עם תכנית משחק של 50+ זריקות אבל כמו שאני מכיר את מקאדו האפס הזה וכמו שהוא מאמן בתקופה האחרונה הוא יתעקש פעם אחר פעם "לבסס את הריצה" עם כל הריצות הפאתטיות האלה מהשאטגאן למינוס יארד (בתקווה שזה יהיה פול פרקינס לפחות כי הוא מביא לשולחן סוג של אקספלוסיביות בניגוד לג'נינגס הקשיש), סקרינ'ס לווילי טיי ולארי דונל והסופר נו האדל הרגיל שהם מריצים כל העונה (טופ 3 ב-PACE) שמוביל ללפחות 3-4 THREE AND OUTS מהירים שמול QB כמו רודג'רס כנראה יעלו להם במשחק. לאמבו כבר למעלה משנה זה לא "לאמבו" ולגרין ביי אין שם איזה יתרון ביתיות מיוחד (רק הקור ת'כלס, אם כי מול קבוצה מהחוף המזרחי שלא משחקת בדום זה סוג של מתבטל) אבל המצ'אפ הזה ספציפית משחק לרעתם בגלל האיכות ההגנתית והכושר הנוכחי של הגנת הג'איינטס. כעיקרון גם לגרין ביי אין שום סיבה לנסות לרוץ כל המשחק על שתי הממוטות האנושיות ומגני הריצה הטובים בליגה עם האריסון והנקינס. גם הם צריכים לבוא עם תכנית משחק של מיליון זריקות עם ריווח מקסימלי של רסיברים והצבת מטרה סביב הליינבק'רס והסייפטיז של הג'איינטס במרכז המגרש. זה אומר מנה כבדה של קוב (בהנחה שהוא כשיר. זה יהיה קריטי), קוק, ג'ורדי בסלוט (כמו מול מינסוטה) וסקרינ'ס למונטגומרי/כריסטין/כל סקיל פלייר עם טיפת אקספלוסיביות (*שיעול* ג'ניס *שיעול*). מה יקרה בפועל? בערך אותו סיפור כמו עם מקאדו. ניסיון פאתטי "TO ESTABLISH THE RUN" (מצטער על האנגלית אני פשוט מדמיין תוך כדי את הקול של מקארתי מתרץ את ההפסד אחרי המשחק) עם מונטגומרי והחיקוי המזוייף והזול של ג'ון קון שלעולם לא ישתווה למקור (!!) שלא יובילו לכלום ואז ההסתמכות הרגילה על GOAT שיאריך בעצמו מהלכים של 8-9 שניות בתוך ומחוץ לפוקט בתקווה שבזמן הזה איזה רסיבר מת (כולל ג'ורדי) יצליח לייצר איזה רבע מרווח מג'נקינס/DRC/אפל כדי שרודג'רס ישחרר FASTBALL של 400 קמ"ש מדוייק על המילימטר. ומה אני אגיד לך, זה כבר עובד כמעט חודש אז יש מצב שזה ימשיך לעבוד אבל כמו שראינו בשנה וחצי האחרונה, יש מצב שזה גם לא יעבוד כי זה פשוט פאקינג לא אנושי ואז אתה יכול לחפש את החברים שלך ולא להבין איך שוב משחק פלייאוף ביתי חומק לך מבין האצבעות.
אם הייתי אוהד דנבר הייתי עונה לך אבל בגלל שאני לא וזה לא מעניין אותי אני לא רוצה לנחס לך את התרחיש כשבמקום לקבל את שאנהאן תתעורר ותשמע שדנבר (הקבוצה שאתה אוהד) החתימה את ואנס ג'וזף אז כדי להציל אותך מעצמך נחכה לראות אם זה בכלל קורה. YOU CAN THANK ME LATER
הבעיה העיקרית עם עניין ויילי היא שהבעלים והבכירים בהנהלה זרקו אותו שם לכלבים, השאירו אותו לבד במסיבת העיתונאים להתמודד עם עיתונאים צמאי דם. אבל יש בעיניי צביעות אדירה בכל העיתונאים ששאלו נונסטופ ״למה רקס ראיין פוטר?״ אותם עיתונאים ירדו על רקס נונסטופ לאורך כל העונה (ובצדק), הבנאדם במשך שנתיים בזבז סגל ששווה פלייאוף, ההגנה שלו עלתה בטעות עם 10 שחקנים למהלך המכריע של העונה, אבל פתאום כשהם מריחים דם סביב הקבוצה הם מיתממים ושואלים למה רקסי פוטר... אם הוא היה נשאר הם היו שוברים את הטוויטר ואת מסיבות העיתונאים עם חפירות הפוכות. לגבי המאמנים האחרים שהזכרת - מולארקי דינוזאור בעיניי, אבל חייבים להגיד שהטייטאנס נראים במגמה חיובית תחתיו ומסתמנים כפייבוריטים בafc דרום בעונה הבאה, כך שלגיטימי לתת לו עוד עונה ולא לגרום לזעזועים. טוד בואלס וג׳ון פוקס אנשי מקצוע טובים שנקלעו לסיטואציות קוורטרבק מזעזעות הודות לחוסר תפקוד כרוני של הGM בקבוצות שלהם, קשה לי להפיל עליהם את מלוא האחריות כרגע. בעונה הבאה שניהם כנראה יקבלו קוורטרבקים חדשים מהטופ של הדראפט ואז נוכל לשפוט. לגבי פגאנו כמובן שהוא חייב ללכת, ומסכים גם לגבי מרווין - מיצה את עצמו בסינסי (והייתי מאוד שמח לקבל אותו בבפאלו).
יש לו שתי בעיות שהוא צריך להתגבר עליהן אם הוא אי פעם רוצה להשתוות למקור: 1. הוא חייב ללמוד לחסום ולהפנים שקודם כל התפקיד שלו זה להגן על רודג'רס ורק אחר-כך להיות חבית מהלכת שמתגלגלת לפתח אקראי שבאקטיארי ושות' פותחים עבורו. 2. הוא חייב ללכת למשרד הפנים ולשנות שם למשהו קליט יותר שהקהל יכול לשאוג בהערצה. אני גם לא חושב שהמערכת של אייסוקר יכולה לקלוט שם משתמש באורך של "ריפקווווווובסקי" שזאת כמובן בעיה בפני עצמה. מה אתה חושב על ג'רונימו? הוא עושה עבודה לא רעה לאחרונה והוא בעצם מתפקד כמחליף של קוב כל עוד הוא לא כשיר, למרות שהם מתבססים על יתרונות שונים (אליסון על גובה וקוב על תנועה חכמה). נייג'ל, אני חושב שהבעיה של הג'טס לא רק הייתה סיטואציה בעייתית בעמדת הק"ב, אלא גם שימוש בעייתי ברוסטר ההגנתי. אי אפשר לנקות את בולס מהקטע הזה.
ברור שיש עוד בעיות בג׳טס, אבל בסופו של דבר זו קבוצה שאיכשהו ג׳ינו סמית׳ מוצא בה את דרכו למגרש כבר כמה עונות ברצף. אי אפשר להיות קבוצה מנצחת ככה.
אם מישהו פה מצפה לראות את אודל שם מספרי האקים ניקס 2012 בלמבו (תחפשו תקציר אם אתם לא מכירים - אולי המשחק האהוב עליי EVER) אני יכול להבטיח שזה לא יקרה. מקווה שאני אטעה כמו שאליאור אוהב לעשות ואודל יתפוצץ לחלוטין אבל אני באמת לא רואה את זה קורה. אליאור הזכיר את תוכנית המשחק של מקאדו ואני מסכים עם זה לגמרי, תוסיפו לכך שגם איליי פשוט לא טוב השנה ותקבלו את זה שאודל לעולם לא הולך לקבל הזדמנות להיות באמת דומיננטי. אין לי בעיה לנסות לרוץ כל עוד זה עם פול פרקינס, כל HANDOFF לרשאד ג'נינגס יהיה פשוט בזבוז. אני חייב לחלוק איתכם שאני לא יודע מה יש לי. אני לא מתרגש לקראת המשחק כל כך. יכול להיות ששכחתי מה זה פלייאוף, יכול להיות שאני פשוט לא מאמין ויכול להיות שאני עדיין בהלם מזה שעוד 95 שעות הקבוצה שלי הולכת להתייצב מול אהרון פאקינג רודג'רס. נראה לי שאני פשוט לא משוכנע לגבי הג'איינטס. 11 ניצחונות זה טוב ויפה, אבל מי שראה את המשחקים של הקבוצה יודע שכל משחק פרודוקטיבי התקפית הוא בגדר נס חנוכה. ואני פשוט לא רואה את זה פתאום קורה אחרי 16 שבועות. איליי האיום והנורא פתאום קם לתחייה, משחק הריצה פתאום קיים ולפתע יש גם פלייקולינג סביר איכשהו - כל הדברים האלה צריכים לקרות כדי שננצח משחק פלייאוף. כרגע אין לנו אפילו אחד.
הבעיה שלו התחילה ונגמרה בזה שהוא בא להעביר 40 דקות של זיוני שכל בלי להגיד כלום. התקשורת בבפאלו גם ככה חמה על המדיניות שלו לא להתראיין לאורך כל העונה ואחרי הקרקס המטורף שהלך עם רקס השנה הוא היה צריך להתכונן הרבה יותר טוב ולהגיע עם כמה שפחות פילטרים וזחיחות כדי להסביר מה לעזאזל קורה באירגון. אני חושב שהם חזרו פעם אחר פעם על השאלה למה רקס פוטר פחות בגלל הפיטורים עצמם שהיו ברורים מאליהם אלא בגלל הטיימינג וכל הדיווחים בתקשורת שזה קרה לפני תום העונה רק בגלל שהוא לא הסכים לדרישה של וויילי ופגולה לספסל את טיירוד. זו חתיכת פצצת אטום שראוי היה לנטרל במקום להעליב את האינטילגנציה ולהגיד "לא יודע, לא שמעתי, לא ראיתי, לא חשבתי, אני חייל שמבצע הוראות, אין לי מושג, עזבו אותי, ההנהלה הוציאה הודעה". FUCK OUTTA HERE. לפחות תעמוד מאחורי ההחלטות שלך כמו גבר. אתה דרשת לספסל את טיירוד ומעוניין לעבור הלאה ממנו. אתה לא רצית את רקס מהרגע הראשון ודחפת לפיטורים שלו. תגיד את זה. אל תלך סחור סחור ותתנהג כאילו כולם מפגרים. הסוף של מאמנים עתיקים כמו פוקס ומולארקי ידוע מראש ואני פשוט רוצה להקדים תרופה למכה. אין לאנשים האלה מה לחפש בליגה (לפחות לא בליגה שאני שואף לראות) וזה לא עניין של מאזן W-L (אחרת גם לא הייתי מלכלך על טומלין ומקארתי 24/7/365). ספציפית לגבי מולארקי הוא לא האיש שמתאים לפתח את מאריוטה וההתקפה המזעזעת שהם מריצים רק תוקעת לו מקלות בגלגלים ומאטה את קצב ההתקדמות שלו (שהיה מטורף העונה בהתחשב בנסיבות). אני לא חושב שהם פייבוריטים בעונה הבאה לכלום כי יש גבול לכל תעלול ובסופו של דבר אנדרו לאק יחזור לשלוט בדיוויז'ן + מי יודע מה יוסטון יעשו בעמדת ה-QB. במקום להגדיל ראש ולפעול מעכשיו הם יצטרכו לזעזע את המערכת בעוד שנה-שנתיים כשמאריוטה בדיוק ייכנס לשלב בקריירה שבו פחות מכרטיס פלייאוף=כישלון. זה הולך להיות פגאנו והקולטס 2.0. הקריסה של בולס בג'טס לא נבעה בגלל שאין לו QB (כאילו, גם, אם כי זה אותו QB שהספיק לו בעונה שעברה ל-10 ניצחונות) אלא כי כל החבר'ה הוותיקים בקבוצה (ריבאס, ווילקרסון, ריצ'רדסון, מארשל) ניצלו את האופי הרך שלו. זרקו עליו זין כבר מהאוף סיזן והמשיכו עם זה אל תוך העונה כשכל שבוע נשברו שיאים חדשים על ומחוץ למגרש. אין נורת אזהרה גדולה יותר מאשר מאמן שמאבד שליטה ואת חדר ההלבשה שלו. רוב ה-FANBASE של הג'טס רצה אותו בחוץ ואם לא התגייסות תקשורתית לא אופיינית למענו אני מאמין שהוא היה בחוץ כי וודי ג'ונסון הגרביל פועל רק לפי מה שיכתבו עליו בטאבלוידס. אם כי אני לא בטוח עד כמה זו תהיה החלטה רעה עבורם כי הם הולכים לעונה קשה מאוד ב-2017 ובשילוב לוח משחקים קשה יש להם קייס לא רע לבחירת טופ 3-5 במחזור QB's שבינתיים מסתמן כאחד המשובחים של השנים האחרונות (דארנולד!!!!!, רוזן, למאר, רודולף). נראה נחמד וביום ראשון הוא תיקתק שני WHEEL ROUTES (משהו שמקארתי לא שמע עליו עד לפני שבועיים) שניפקו את המהלכים הכי אקספלוסיביים שלכם במשחק אבל באופן כללי תמיד קשה לי להעריך כמו שצריך רסיברים של גרין ביי בגלל השיטה וקומבינציית הראוטים העתיקה שבה אם אתה לא פריק אתלטי אתה לא באמת תתפנה ופשוט תלוי ביכולת של רודג'רס להאריך את המהלך ולהרוויח לך את השניות הנוספות לשבור את הראוט כדי לתפוס את המסירה. ב-TD שלו למשל לא ממש יודע ממה הייתי אמור להתרשם אם אחרי 9 שניות הקורנר עדיין היה לו בתוך התוספתן ואם לא מסירה על אנושית כל המהלך הזה לא מסתיים בקומפלישן. אולי זה שהוא לא השמיט כמו דאבנטה המגעיל הזה שעלה לרודג'רס בלפחות 4 TD's העונה. מניח שזה עניין של תיאום ושהוא עדיין צריך להשתפף בקטע הזה של ה-BACK YARD FOOTBALL עד שיתקרב לרמות של קוב וג'ורדי (שעדיין נראה עם רגל בקבר אבל מצליח לספק את המספרים והסחורה בגלל הסיגנון הזה והתיאום העיוור עם רודג'רס) אבל גם גורם לי לקחת אותו צ'יפס כי בסופו של דבר, חוץ מג'ורדי, כל הרסיברים בגרין ביי מרגישים לי INTERCHANGEABLE. וואטאבר. אגב, לא הייתי מציע להתרגש יותר מדי מהריאיון של וולף בניינרס AKA האיתות השנתי למארק מרפי. כל שנה יש סביבו באז (שת'כלס נובע 99% בגלל השם משפחה שלו) וזה תמיד מסתיים בשידרוג הטייטל והעלאה בשכר. הקטע השנה זה שאין יותר לאן לקדם אותו כי השלב הבא זה הכיסא של TT ויש כל מיני קולות בתקשורת המקומית שלא פוסלים את האופציה שזה אשכרה יקרה (מניח שזה יצריך הפסד ביום ראשון) אבל גם אם לא, אני חושב שהוא מודע לזה שהוא היורש וגם אם זה ייקח עוד שנתיים-שלוש אין לו סיבה למהר ולהסתכן בלשרוף את עצמו בפאקינג דאמפסטר פייר כמו סן פרנסיסקו עם הבעלים הכי אפס בספורט האמריקאי.
העניין עם וולף הוא שזה מחזיר אותנו לדיון ההוא שניהלנו לא מזמן בנוגע לסיטואציה הניהולית בפאקרס. לך תדע מי באמת מחזיק בכוח וגם אם מרפי כן מחזיק בו מבחינה טכנית, אם יש לו בכלל את הכוח הפרקטי (או האומץ) לעשות מהלך כמו להעיף את TT בקהילה שבה כולם מתעסקים בלהלל אחד את השני בצורה שמרנית שכזאת. עכשיו אני לא בא ואומר שזאת אכן הסיטואציה, אבל לך תדע שאליוט לא קולט אולי ש-TT בעצמו הוא הכוח וש-TT לא יעזוב את הכסא שלו עד שיימאס לו וירצה לפרוש ולך תדע מתי זה יהיה. אם ככה הוא רואה את זה (שוב פעם, סתם תיאוריה), אז אני בהחלט יכול לראות אותו בוחר לעזוב למקום שייתן לו להיות GM ואז מאוחר יותר בקריירה לחזור הביתה אם יתאים ויסתדר (שזה תכלס מה שחשבו שיקרה עם שניידר בסיאטל). מה שבאמת לא הייתי מתרגש ממנו זאת העובדה שהניינרס ביקשו לראיין אותו, כי הניינרס יורים לכל כיוון אפשרי כרגע ונראה לי שחצי מהאירגונים בליגה קיבלו בקשות מהם לראיין אנשי הנהלה כאלו ואחרים. בכל מקרה לא הייתי מבכה עזיבה של וולף כי אני סומך על בית החרושת הזה שנקרא הגרין ביי פאקרס כשזה נוגע לג'נרל מנג'רים וטאלנט איבליואייטרס. כמעט בכל עונה הם מאבדים מישהו שהולך ועושה עבודה טובה באירגון אחר ולא עושה רושם שהאספקה נגמרת. גם גאטנקנסט והייסמית' חניכים של וולף האב ו-TT אז לא הייתי פוסל את הכישורים של שניהם. הם גם שני השמות שמוזכרים כאופציות עתידיות נוספות מעבר לוולף הבן במקרה והאחרון לא יהיה בסביבה ביום שבו TT יחליט שלא בא לו יותר. אני חושב שהסיהוקס, הריידרס והצ'יפס הם דוגמה מספיק טובה לכך שאם רון וולף ו-TT תופסים ממך אז כנראה שאתה טוב. לא תקף כמובן לוולף הבן שלך תדע אם הוא באמת כזה טוב או שסתם מדובר במקרה של נפוטיזם והפעלת קשרים. תהיתי לגבי ג'רונימו כי לא הזכרת אותו למרות שהזכרת אפילו את ג'ניס שלא פאקטור כבר חצי עונה בערך. לא יודע עד כמה הייתי שופט אותו לרעה בגלל חוסר היכולת שלו לפתוח פתח מסירה ב-8 שניות, כי סיטואציות כאלה הן די קשות, במיוחד לאנדראפט רוקי שכמעט ולא שותף במהלך העונה ורק עכשיו באמת לראשונה נתקל בסיטואציה שבו הוא צריך איכשהו להתחמק משחקני הגנה מקצוענים בצפיפות החולנית של מהלך מסירה ברדזון. הוא מעניין כי הוא אשכרה מפגין כמה דברים חיוביים בתור אנדראפטד רוקי בניגוד לשחקנים כמו אברדריס וג'ניס שלא עשו דבר מעניין אחד למרות הייפ שהיה סביבם (הייפ יחסית לשחקנים שנבחרו בבחירות מאוחרות, כן?). מילא הראשון שעוד יכול לתרץ עם פציעות (ולכן גם שוחרר בסופו של דבר), אבל ג'ניס באמת שחקן סתמי שאין בו תועלת מעבר לנוכחות בספיישל טימס. אין לפאקרס כרגע רסיברים שהם עילית, אז צריך שחקנים שיהיו סבירים ויכולים לנפק עבודה. אף אחד מהם לא מושלם (ג'ורדי גמור פיזית, קוב תלוי מאוד באחרים שיפנו לו שטחים, דבאנטה לא אמין), אבל כל אחד מהם יכול לתת משהו. ג'רונימו מרגיש כמו מישהו שיכול להתפתח לשחקן כזה, בניגוד לכל הג'ניס למיניהם. על כל שחקן שמצליח לעשות משהו רק כי יש לו רודג'רס שמארגן לו מתנות יש מספיק יצורים שעוברים בפאקרס ולא מצליחים לעשות דבר אפילו עם הק"ב הכי מושלם שרסיבר יכול לבקש. ואני גם לא הכי לוקח את הנוכחות של רודג'רס לרעת אותם רסיברים שמצליחים לעשות משהו כל עוד אני שופט אותם נטו בקונטקסט של הפאקרס. אם אתה שואל לגביהם עבור קבוצות אחרות? ברור. אבל כל עוד הם בפאקרס, רודג'רס הוא הק"ב שלהם ואם הם מצליחים למנף את זה לתפוקה סבירה אז אחלה מבחינתי. לא אכפת לי אם הם לא היו יכולים לעשות את זה בלי רודג'רס כי אני לא רוצה לחשוב בכלל והאמת גם לא צריך לחשוב או להתעסק בסיטואציה שבה אין רודג'רס.
הקרקס בבפאלו רק מחמיר - טיירוד עשה ניתוח, שכנראה לא היה דחוף במיוחד, ככל הנראה על דעת עצמו וללא ידיעת הקבוצה. מה שעומד מאחורי ההחלטה שלו כנראה היא העובדה שיש לו סעיף בחוזה המוזר שלו שנותן לו 27.5 מיליון דולר של כסף מובטח במידה והוא פצוע בתחילת העונה הבאה... רק בבפאלו. אם זה מה שישאיר אותו בקבוצה - so be it. ואם זה לא מספיק, אז ג'ים קלי, הק״ב הכי אגדי בתולדות בפאלו ואיש שהדיעה שלו עדיין חשובה עבור אנשי העיר עד היום, אמר בראיון שלדעתו טיירוד אינו פרנצ׳ייז ק״ב. עם כל הסירחון סביב הקבוצה כרגע מסתמן שנהיה גרועים בעונה הבאה, מה שאומר שנוכל להתמקם טוב (כמו הג׳טס) בדראפט הקוורטרבקים העשיר שאמור להיות באפריל 2018... אליאור אתה קלטת את ההופעה של סאם דארנולד ברוז בול? Unreal stuff בהתחשב בזה שהוא פרשמן...
Dougherty: Questions swirl over Wolf's future "סקאוט איזורי" גורם לי לחשוד שמדובר בהגזמה מטורפת אבל אם החדשות האלה נכונות אז הן סופר מעודדות בנושא הספציפי הזה כמו גם זוועתיות בנושאים אחרים כמו החלפת מאמן וכו' אם בשביל כל החלטה ניהולית אתה זקוק להסכמה של פאקינג ועדה (ומי יודע איזה רוב צריך שם כדי לא לפגוע חלילה ברגשות של אף אחד). הזכרתי את ג'ניס ואני מזכיר אותו כבר שנה וחצי כי הוא השחקן ההתקפי היחיד בסגל (אחרי הקליים על כריסטין מייקל כנראה השני) עם טיפת אקספלוסיביות שכשהכדור בידיים שלו אתה אשכרה מבין כמה המצב חמור עם כל שאר האופציות. בגלל שכבר השלמתי עם המציאות שמדובר במקרה אבוד ולעולם כנראה לא יהיה רסיבר מספיק אמין מבחינת ראוט ראנינג ותיאום עם רודג'רס הזכרתי אותו ספציפית לקראת יום ראשון כאופציה לסקרינ'ס בלבד כדי לנצל את המהירות שלו אחרי התפיסה לעומת האיטיות של הליינבקר'ס של הג'איינטס. מסכים לגבי ג'רונימו והמסקנה הכללית על הדרישות מרסיברים בגרין ביי, למרות שאישית זה תמיד מבאס אותי כי זה מרגיש לי כאילו כדי לנצל את האלוהיות של רודג'רס מביאים לו את המינימום ההכרחי או קצת מעל ואז מצפים לקסמים, שאמנם אכן מגיעים אבל גם עלולים להוביל למשברים כמה בשנה וחצי האחרונה שבמהלכם אני צריך לשמוע שזה בגלל שרודג'רס הפסיק לדבר עם סבתא ולא הסתחבק מספיק עם ג'רמייקל פינלי. מהבחינה הזו יש מצב שיש כאן משהו למרות ה-SAMPLE SIZE אבל את זה רק הזמן יגיד, במיוחד עם נאצים כמו רודג'רס ומקארתי שעל הטעות הראשונה הכי קטנה מחזירים אותך ל-DOG HOUSE ולא מוציאים אותך ממנו עד שהחרב מונחת שוב על הצוואר ומתחילה לחתוך עורקים. (להלן: פיספוס בליץ פיקאפ של מונטגומרי בשבוע שעבר בתחילת הרבע הראשון שלאחריו נעלמו עקבותיו עד הרבע השלישי) SHIP HAS FUCKING SAILED חבוב. תתחיל להשלים עם המציאות ותרכוש מעכשיו ג'רזי מותאמת של קאטלר לפני שהחנות תעלה מחירים . במקרה הטוב והלא ריאלי הוא יעבור את הבדיקות ואז ייחתך עם פגיעה מינימלית בתקרה (2M$ DEAD MONEY), במקרה הרע והמאוד ריאלי זאת תהיה מלחמה משפטית מכוערת שבה כל צד ינסה להוכיח שהצד השני משקר ולזיין אותו. וכן ברור שקלטתי את דארנולד, צפיתי במשחק והתרגשתי ונרעשתי כמעט כמו מלמאר (אבל רק כמעט). הוא תיקתק שם מסירות NFL חולניות והפגין קור רוח מדהים לסניור של 9 שנים, let alone רדשירט פרשמן. ההופעה הזו התחילה לסחוט כל מיני השוואות לאנדרו לאק (!) אבל לי אישית הוא יותר מזכיר את ג'יימיס (אם נראה לך ששכחתי אז לא. תתנצל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), רק מדוייק וחכם יותר. היכולת שלו לשחרר זריקות מדוייקות תוך כדי תנועה מחוץ לפוקט מדהימה (יותר טובה מכמה פותחי NFL כבר עכשיו) ועם שנה נוספת להשתפשף ולהשתפר באוף סיזן אין סיבה שהוא לא יהיה קונצנזוס כבחירה הראשונה אוברול.