Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

על זה שהשוות אותו למייקל ויק הבא מחוץ למגרש ופתחת ליין הימורים מחתרתי תוך כמה זמן הוא נכנס לכלא. על זה יא הוריקיין מתוסכל.

סבבה קח את מאריוטה, לא נשכח להזכיר לך את זה בסביבות 2027 כשהוא יעשה את הופעת הבכורה שלו בפלייאוף.

2. Hakeem Nicks Member

חברים, כולם כולל כולם מחפשים עכשיו בגוגל ASOCCER NFL PAGE 335 וקוראים את התגובה השנייה בעמוד, רמז - היא של הנביא אליאור. מבטיח לכם שלא תתאכזבו.

אל תשפטו אותי, נתקפתי נוסטלגיה.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. ההודעה הזו היא הסיבה העיקרית לעובדה שאני כבר שנתיים מחפש את הזין של אנדי מתחת לכרס העצומה שלו ולא מתכוון לנוח עד שאני אמצא. אני עומד מאחורי כל המילים שנכתבו שם שהיו מדוייקות לאותה עת והן שהפכו את העבודה שלו ב-4 שנים שם לכל כך מרשימה בעיניי - פשוט כי לא רואים בליגה הזאת מאמנים שמסתגלים לפרסונל שלהם (ועוד בצורה כל כך חדה של 180 מעלות) אלא בדיוק להפך. משיטה של הפגזות אינסופיות לגו ראוטס עם מקנאב/ויק ודשון/מקלין זה הפך להיות הדינק אנד דאנק הכי קיצוני בליגה עם מיליון מערכים ופלייקולינג יצירתי בגלל שזו הדרך היחידה להוציא מאלכס סמית' פוטבול נורמלי ומנצח.
    2. שלוש הודעות מתחת הסכמת עם כל מילה יא פג
    3. אתה פג
    4. אף פעם לא אמרתי שלא טעיתי, שאני לא טועה או שאני אמשיך לטעות בעתיד (חוץ מקבוצה מסויימת שממוקמת באיסט רוטפרד שלגביה אני לעולם לא טועה) אלא שאני כמו סטף קרי מהשדה מול הניקס לאורך הקריירה - 60% מהשדה.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניסיון נואש להחזיר לפה את מסורת הימורי הפלייאוף של הדיון שאדון נייג'ל טיסונה התחיל. בגלל כמות המשחקים הקטנה וכדי להימנע מהימורים משעממים על הפייבוריטיות נעשה את זה בשיטת ATS:

OAK +3.5 @ HOU
    DET +8.5 @ SEA

MIA +10.5 @ PIT
    NYG +5.5 @ GB

דברו אליי

5. golding מנהלים

אליאור, דווקא בגלל היכולות של ריד לא היית מצפה ממנו למצוא קיובי טוב יותר? או שאתה חושב שהוא לא מאמין שהוא ימצא מישהו טוב יותר שיצליח ליישם את השיטות שלו?

לא יודע למה, יש לי תחושה שקוק הולך להפגיז נגד הטקסנס.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהוא מבין ויודע שאלכס סמית הוא לא האיש שייקח אותו לארץ המובטחת ולכן מחפש ומנסה כמעט בכל דראפט לפגוע עם מישהו בתקווה שהוא יהיה ה"דאק" הבא (2013 - טיילר בריי, 2014 - אארון מארי, 2015 - ניק פולס, 2016 - קווין הוגן).כעיקרון למרות כל הליכלוכים שלי פה על אלכס הוא עדיין מביא לשולחן ריצפה גבוהה יחסית שקשה למצוא אצל ה-QB הממוצע בליגה. מהבחינה הזו אני מבין למה אנדי לא ממהר לזרוק אותו ולקפוץ ראש לתוך בריכת המאט קאסלים וברוק אוזוויילרים שמציפה את הליגה. הבעיה איתו תמיד הייתה ותמיד תהיה התקרה הנמוכה. זה היה נסבל אם הייתה לקנזס הגנה עילית ברמת סיאטל 2013/דנבר 2015 אבל ההגנה שלה היא רק "טובה" ולא תשתלט ותנצח להם משחקים בינואר בזמן שהוא עושה את ה-0 TD, 0 INT שלו עם קומפלישנס ל-2 יארד כל המשחק.

ההימורים שלי:

HOU -3.5 - סותם את האף, מקלל את היום שנולדתי ומקווה שהזוועתון יסתיים כמה שיותר מהר. כעיקרון מדובר פה בשני מאמנים שנואים עליי שאני לא מחזיק מהם, שני QB's מהתחתית של הליגה והגנות מאוד אוברייטד'ס ככה שבגדול אני הולך עם הקבוצה הביתית BY DEFAULT אבל אני לא אתפלא לכל תרחיש שיקרה שם.

SEA -8.5 - יש לי תחושה שסיאטל הולכים לשחוט אחרי שכל העולם הספיד אותם ופחות בגלל שהם כאלה איכותיים ויותר כי דטרויט היא קבוצה פח שבעונה נורמלית לא הייתה שווה פלייאוף בחיים. לפגר ברבע אחרון ב-15 מתוך 16 משחקים זו הזייה שאני לא זוכר הרבה זמן ופיגור בפאקינג ג'ונגל הזה+פריים טיים + מזג אוויר קפוא עם אופציה לשלג = שואה.

MIA +10.5 - ליין גבוה וחשוד מדי ברמה שוגאס אשכרה מודעים למכירה מטורפת שהולכת לרוץ שם אבל ניתן לגייס את הספק שהקבוצה לא הולכת להתבזות ברמה מטורפת ולהוות יריבה סבירה יחסית. לא חושב שיש להם סיכוי לאפסט או אפילו לשמור על מתח לאורך המשחק אבל בהנחה שאג'איי טוחן על הקרקע (לא חייב ברמות בפלואיות אלא רק של 100 יארד) ומור לא מאבד ומתפרק לחלוטין אני מאמין שזה יסתיים באיזור ה-TD.

GB -5.5 - אחרי התלבטויות קשות כל השבוע הפור נפל - GOAT ואני עד הסוף המר. מקאדו יותר מדי אפס כדי שאני אלך איתו בSPOT הזה וכל זיוני השכל על 2011 ו-2007 פשוט דורשים איזה בלואאוט שכולם "יופתעו" ממנו ולא יבינו מאיפה הוא בא. ת'כלס להגיד את האמת כל השנה לא באמת הצלחתי להימכר על ההגנה של הג'איינטס למרות המספרים והיכולת הלא רעה שהם גילו ואני לא מחזיק מהפאס ראש ויכולות הקאברג' של הליינבקר'ס ברמה שמתקרבת לעילית או לכל השבחים שמרעיפים עליהם כל העונה. רודג'רס ביכולת של החודש האחרון + גיים פלן חצי נורמלי של מקארתי = תפירה בלי יותר מדי בעיות.

golding אוהב/ת את זה.
  7. sandro Member

OAK +3.5 @ HOU - כל עונה אני מתעצבן מחדש על השיטה בNFL שמעבר לכך שמאפשרת לקבוצות פח אשפה להסתנן לפליאוף בזכות בית ביזיוני, גם נותנת להן יתרון ביתיות בסיבוב הראשון מאותה סיבה. בכל מקרה, מסוג המשחקים שתשחק אותם 10 פעמים, 9 מתוכם יסתיימו בהפרש FG. הולך עם אוקלנד בגלל היתרון שהיא קיבלה, אבל כמו שאליאור אמר זה מסוג המשחקים שיכולים להתפתח למשחקי הזיות של 30 הפרש.

DET +8.5 @ SEA - ממש לא מחזיק מההתקפה של סיאטל, בטח שלא אחרי הפציעה של פרוסייס, וההגנה חדירה יחסית לסטנדרטים שהרגילה אותנו וממש לא אותו דבר מאז הפציעה של תומאס. למרות זאת, בבית זה אמור להספיק מול דטריוט החלביים וסטראפורד האוברייטד, אך אני לא חושב שהם מנצחים ביותר מTD. הולך עם היתרון השמן שהליונס קיבלו.

MIA +10.5 @ PIT - לא שאם טנהייל היה כשיר היה למיאמי איזשהו סיכוי בהיינץ פילד, אבל בלעדיו זה כבר ממש לא כוחות. ביג בן, בראון ולביון הולכים לחגוג מחר, וטומלין ימשיך לרמות את דרכו לעוד עונה בה הוא יבזבז את ההתקפה המוכשרת בליגה על ריצת פילאוף אומללה. פיטסבורג It is.

NYG +5.5 @ GB - דו קרב מרתק של מאמנים - מי יצליח לחבל בסיכוי הניצחון של הקבוצה שלו יותר. מקאדו אומנם עושה עבודה יוצאת דופן בניבון הפליימיקרים שלו בהתקפה, אך אודל שווה לפחות TD מול כל הגנה בליגה, ומול האין סקונדרי של GB זה הופך למינימום 2. מצד שני, ארהל'ה משחק כמו אלוהים לאחרונה, אך לצערי יש גבול מה אפשר לעשות עם חוליית רסיברים בינונית וההתקפה העילגת שמקראת'י מריץ שם, ומה שבסופו של דבר יעלה להם במשחק זה הפלייקולינג האיום של מג'יק מייק. אני כבר רואה את ה-3 ריצות ל-2 יארד 2 דקות לסיום ביתרון 6 לGB, שכמובן הופכות בצד השני ל50 יארד TD לסטרלינג שפרד בOUTROUTE שיעלה לGOAT בטיול ליוסטון. ג'איינטס קל.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי אתה מטומטם? מפגר? מה נראה לך שאתה עושה?! לא יכולת לתת איזה הימור מעורפל שכזה? בשביל מה לזיין לקבוצה ככה את הסיכויים?

לאחרונה התחלתי לחשוב שאולי יכולות הניחוס שלך נחלשו, אבל חיפשתי בגוגל עמוד 335 וקראתי גם עמוד 336 שבו מישהו מלכלך בלי סוף על פלאקו ההילבילי רדנק צייד התנינים שמחבל בסיכויים של ריד, סאגס ושות' לקחת תואר. שנה אחר-כך הוא בעצמו לקח אותם במו שרירי זרועו אל הארץ המובטחת. אין מצב שזה צירוף מקרים.

בקיצור, WTF בנאדם.

OAK +3.5 @ HOU - אוקלנד. הטלתי מטבע (באמת - יוסטון היו עץ). באמת שאין לי מושג איך לנבא משחק כזה.
    DET +8.5 @ SEA - סיאטל. דטרויט לא מרגישה לי כמו קבוצה כזאת שתכפה סקור נמוך בסנצ'ורי לינק רק כדי להפסיד בפילד גול. סיאטל תנצח ובהפרש דו-ספרתי (אבל זה גם לא יהיה בלואאוט מטורף או משהו כזה, סיאטל לא טובה מספיק בשביל זה).

MIA +10.5 @ PIT - סטילרס. מיאמי לא מגיעים ל-20 נקודות, ביג בן ושות' ישימו בסביבות ה-30. היכולות המתמטיות המתקדמות והמופלאות שלי אומרות לי הפרש דו-ספרתי קליל.
    NYG +5.5 @ GB - מה זה לא.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקלנד
    דטרויט
    פיטסבורג
    גרין ביי

ונוסיף גם את ההימורים לטווח הארוך יותר:
    סופרבול: גרין ביי - ניו אינגלנד
    אלופה: גרין ביי
    סופרבול MVP - אהרון הגדול מכולם

ואמרו אמן

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניגוד לאי אילו זונות ממין זכר שרק לפני פחות מחודש בכו פה על מר גורלם ובדקו אופציית הגלייה מגרין ביי למינסוטה אני לא שכחתי את המטרה העליונה והסופית שלשמה אני פועל יום יום, שעה שעה, דקה דקה כבר 4 שנים אנד קאונטינג - SETTING UP THE STAGE לכישלון קולוסאלי ובלתי נסלח של מייקל ג'ון מקארת'י הצורר בתקווה שזה יוביל למעשה הנדרש שרק לפני חודש וחצי היה נראה כה קרוב וכעת נראה כה רחוק. אני לא הולך לשבת כנאשם בועדת החקירה הממלכתית ב-2022 ולטעון שרק מילאתי פקודות וניסיתי לא לנחס. להפך.

האנושות הולכת לזכור אותי כיאנוש קורצ'אק של עולם הפוטבול.

מאיר תירגע אתה כבר לא הבוקי שקובע פה את החוקים, מה גם שיש לנו את ההימורים ארוכי הטווח שלך מספטמבר (בפאלו אלופה וסמי ווטקינס MVP) ככה שאתה לא עובד פה על אף אחד.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כואב לראות רק עד כמה הפציעה של קאר פשוט רצחה את אוקלנד. מצד שני, הפציעה של JJ וואט שמה את אור הזרקורים על הגדולה של קלאוני.

12. benos Member

שמעתי שקראבטרי הוא הקיובי לשעת חירום של הריידרס. לפי מה שאני רואה כדאי לדל ריו לשקול את זה.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראבטרי יש כרגע בעיות אחרות על הראש לא תרתי משמע

14. golding מנהלים

הלו הלו, לא להספיד את קוק כל כך מהר. תנו לבחור צ'אנס ותתחשבו בנסיבות!

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שרמן בזמנו וטאליב עכשיו, מרגיש כמעט כאילו קראבטרי הוא ילד הכאפות של ה-NFL.

לא רק שצריך להספיד את קוק, צריך להתעלם ממנו. שאוקלנד ימשיכו לרוץ ולתת לו כמה שפחות נגיעות עד כמה שאפשר לאור שהעובדה שיוסטון בסוף יצופפו את האמאמא של האמצע.