אגב רסיברים של קלמזון - מה הסיכוי שהאנטר רנפרואו, שנראה ככה: Hunter Renfrow Bio - Clemson Tigers Official Athletics Site לא מגיע בשנים הקרובות לניו אינגלנד פטריוטס כundrafted free agent והופך למטרה האהובה על בריידי בגיל 44?
גם ג׳פרי יכול להיכלל בסגנון הזה, לצערי הוא נפצע לא מעט וזה מה שמונע ממנו לתת עונה מפלצתית. זה וקיובי נורמלי שיספק לו כדורים על בסיס קבוע כמובן.
הוא בגובה שלי, עושה רושם שמדובר בשחיף בדיוק כמוני, והצטרף לקבוצה כ-WALK ON. אז איך בדיוק זה עובד? אני נרשם לתואר באוניברסיטה דרומית, הולך ליום מבחנים וכמה חודשים אחר-כך מככב ב-ESPN מול כל אמריקה? נשמע לי כמו חווייה מגניבה למדי. תכלס אנשים שנראים כמוהו זה רק פאנטרים. אפילו לקיקרים יש יותר SWAG. זה הזמן לעדכן שעשיתי סיבוב בדה-באזר בבלוג של גרייזס וקיבלתי שחפת מכמות האנשים שטוענים ברצינות שרודג'רס לא טוב מבריידי. באמת שאני לא מבין איך אפשר לצפות בשניהם משחקים ואיכשהו לקבל את הרושם שבריידי (כבודו במקומו מונח) מסוגל לעשות את הדברים שרודג'רס עושה. וזה תמיד אותם טיעונים סטטיסטיים לא קשורים על ניצחונות פלייאוף וטבעות וקאמבקים כאילו שאין משתנים אחרים שמובילים לסטט' מסויימות. כאילו שבנאדם עם מוח מתפקד מסוגל לצפות במשחק כושל כלשהו של גרין-ביי ולהגיד שהם כושלים כי רודג'רס לא עשה מספיק ובריידי היה עושה אחרת באותה סיטואציה. כאילו שאפשר להשוות ק"ב (שוב פעם, כבודו במקומו מונח) שבגיל 39 עומד במקום ומחלק מסירות תוך שנייה וחצי למרחק 7 יארד לרסיברים/רצים/טייט-אנדים שאיכשהו תמיד פנויים לגמרי כי יש לו מאמן שמארגן דברים כאלה עבורו, לק"ב שמקבל כדור ואז צריך להתחיל לברוח במשך 8 שניות כי כל הרסיברים שלו ברחו לעומק המגרש ומכוסים לגמרי. ממש אותה רמת קושי. הכל אותו דבר וזהה. ברמה שמאפשרת להשוות ביניהם נטו על סמך סטטיסטיקות. WTF.
Preach קווווון, preach... אתה בסביבה מוגנת פה, אני יודע שלפחות אני ואליאור חושבים שמדובר בק״ב הגדול ביותר שראינו משחק (ואנחנו לא אוהדי גרין ביי). מבחינת כמות טבעות אליפות ברור שהוא לא יגיע לכמויות של בריידי/ברדשואו/מונטנה, אבל כפי שאמרת - זו סטטיסטיקה שתלויה בעוד אלף ואחד גורמים. אני יודע שמבחינתי מבחן העין לא משקר, והעיניים שרואות את רודג׳רס משחק כפי שהוא משחק בחודשים האחרונים לא יכולות להתכחש לגדולה האבסולוטית שלו. לגבי הרסיבר הלבן הצנום הזה שמככב בקלמזון - הוא אכן נראה כמו אחד שכותב בפורום הזה ולא כמו אחד שכותבים עליו. אחת האומנויות הגדולות של בליצ׳ק היא לפתח באופן קונסיסטנטי רסיברים פרודוקטיביים שנראים ככה (וולקר, אמנדולה, אדלמן, הוגאן to name a few). בשנייה שמוציאים אותם מהמערכת המקצועית האולטימטיבית בניו אינגלנד ושמים אותם בקבוצות אחרות (לדוגמא המעבר של וולקר לדנבר) רואים את היכולות הטהורות האמיתיות שלהם.
קו....ן אני לא חושב שיש מישהו שטוען שבריידי יכול לעשות את הדברים שרודג'רז עושה. הטיעון לטובת בריידי הוא שהדבר שהוא יודע לעשות הוא עושה כל כך טוב. אני לא חושב שיש ויכוח שמבחינה טכנית רודג'רז טוב מבריידי בסדר גודל. אבל זה היה נכון גם עם בריידי ופייטון. גדולה זה מושג חלקלק, אבל כשרון זה משהו אחר. מבחינתי אני אומר, זכיה של רודג'רז השנה תשים אותו בספירה ג'ורדנית מבחינתי. בגלל שאתם חופרים על זה החלטתי לראות את ההילייטס של המשחק אתמול בין קלמזון לאלבמה. אני לא יודע מה זה בדיוק...סוג של סופרבול? בקולג'ים יש מליון כאלה לא? אף פעם לא טרחתי לצפות בקולג'ים ולא נראה לי שאני יתחיל עכשו. הפער בין זה לNFL בכל אספקט של המשחק (במיוחד ההגנות, אבל לא רק) הוא כל כך גדול שזה כמו ללכת לצפות במגרש של ילדים בשכונה אחרי משחק בליגת האלופות. מי שעשה עלי רושם זה רסיבר אחד של הכתומים (לא יודע איך קוראים להם) הוא היחיד שהיה נראה כמו שחקן מקצועני.
אתמול זה היה ה-גמר, היחיד, נגיד המקבילה של הסופרבול. לכן ההתרגשות. הרסיבר המרשים של קלמזון הוא מייק וויליאמס, בחירת סיבוב ראשון ודאית וכנראה הרסיבר הראשון שייבחר בדראפט השנה. אבל היו על הדשא עוד לא מעט שחקני NFL. ככל הנראה 5-6 ממי ששיחקו אתמול ייבחרו בסיבוב הראשון באפריל הקרוב, ועוד כמה ייבחרו בסיבובים המאוחרים יותר.
מה זה הדבר הזה שהוא עושה כל כך טוב ואיך זה טיעון לטובתו בדיון בינו לבין רודג'רס שעושה את מה שהוא עושה לא רק כל כך טוב אלא גם בצורה חסרת תקדים? זה היה כל כך פאתטי להיתקל אתמול בבוקר בכל הפאן בויז האומללים האלה של ניו אינגלנד מזיינים לי את השכל על שטויות כמו "מאזני קאמבק בפלייאוף" והצהרות מפוצצות כמו "הייתי לוקח את בריידי לקבוצה שלי כי הוא נותן לי את הסיכוי הטוב ביותר לנצח" כאילו הכל זה איזה פאקינג ואקום עם תנאים שווים ונסיבות זהות. הוויכוח הזה הוא באמת עד כדי כך קל ופשוט. אלה לא פערים "טכניים" או "אישיותיים" או עניין של "העדפה אישית" או לא יודע מה. כל מה שצריך זה רק לפקוח את העיניים ולנתק אינטרסים. זו ממש לא בושה להיות שני לאארון רודג'רס במדד הגדולה. אפילו כבוד.
אני לא בטוח שפייטון מאנינג לא שני במדד הזה, אבל זה כבר באמת דיון אינסופי שלא יוכרע לעולם... Pittsburgh Steelers coach Mike Tomlin takes blame for play call that resulted in Ben Roethlisberger's injury הלכתי לדפוק את הראש בקיר
באמת שאני שמח שיש אנשים כמו טומלין. הם רק מוסיפים עוד בידור, תמיד. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אני משחק את פרקליט השטן כאן, בגלל שאני באמת חושב שרודג'רז הוא השחקן הטוב ביותר שראיתי ובפער. אני גם חשבתי לאורך כל המחצית הראשונה של הקריירה של טום בריידי שהוא השחקן הכי אוברייטד בהיסטוריה ביחד עם ג'ון אלווי. שיניתי את דעתי עליו עם השנים אבל אני עדיין חושב שלטום בריידי הגדול שמתמודד על התואר ה"ק"ב הגדול בהסטוריה" יש רק נצחון אחד בסופרבול. כך שהטיעון של DEM RINGZ לא עובד עלי בכלל. ובלי טיעון הRINGZ לא היה מעולם דבייט בנושא. שלושת הזכיות בסופרבול בתחילת הקריירה של בריידי הוא היה ק"ב טוב מאוד שזכה בלוטו. טרוי אייקמן לעניים (לאייקמן מגיע אגב יותר קרדיט מלבריידי על הזכיות, בפוסטסיזן הוא שיחק LIGHTS OUT). אבל אני חושב שאתה מגזים. בריידי הרבה יותר טוב מרודג'רז בזיהוי מהיר של שחקן פתוח. הוא קורא את המגרש טוב יותר ומהר יותר. אתה יכול לייחס את החולשה הזאת במשחק של רודג'רז בעובדה שהוא משחק עם שחקנים שכל כך גרועים בלהיפתח, שהוא מעולם לא פיתח בצורה חזקה את הסקיל. אתה יכול לטעון שההסתמכות הגדולה שלו על הכשרון שלו הופכת את הכישור הזה לפחות קריטי. אבל בשורה התחתונה בריידי מצא את הסקיל היחידי שמספיק להיות מושלם בו כדי להיות ק"ב מנצח למרות חולשה בשטחים אחרים. וזה אגב, הכישור שאף פעם לא בוגד בך. לרודג'רז יכול לבוא יום שבו הכנסת כדור בחלון בגודל 10 ס"מ ממרחק 60 יארד פשוט לא עובדת בגלל שהוא קם על רגל שמאל. זה יקרה פחות לבריידי בגלל שהסקיל הזה הוא פחות טכני ויותר קוגנטיבי. אני מוכן לקבל מישהו (לא להסכים) שאומר שמושלמות בתחום הזה חשובה לק"ב יותר, ושיותר קל לבנות תכנית התקפית שהיא FAIL SAFE, מאשר שחקן שמושלם בכל ההיבטים הטכניים של המשחק אבל מושלם פחות בהיבט הזה. וכמה שזה קשה לי להגיד, רודג'רז יכול להשתפר בהיבט הזה של המשחק. ושוב, יש לו תירוצים מאוד טובים בגלל שהתכנית ההתקפית של הקבוצה שלו וסט הכישורים המוגבל של הרסיברים שלו גורם לזה שקריאת משחק מהירה בדרך כלל לא תביא לו כלום. שורה תחתונה, זה גורם לו לפספס מדי פעם. וכאן אני אומר שזה תלוי בהגדרות שלך. טום בריידי במהלך הקריירה מעולם לא הוציא ממני תגובות כמו מה שקרה לי ברבע השני של המשחק ביום ראשון האחרון.
מגזים באיזו צורה? שלא יובן חלילה שאני חושב שבריידי הוא איזה אפס או משהו כזה. שני לרודג'רס זו המחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת ל-QB. אני חושב שהרבה יותר קל לזהות בצורה מהירה שחקן פתוח במערכת שמתבססת על ניצול מיסמאצ'ים ALL OVER THE FIELD עם קרנפים וסלוט רסיבר'ס שמבודדים בדרך כלל על ליינבקר'ס וסייפטיז (למרות שלא חובה) ומתפנים מהר מאשר במערכת של ISO ROUTES שלא קשורים אחד לשני עם רסיברים נטולי אתלטיות. זו למעשה ההתקפה. וכן, ברור שבריידי מוציא אותה לפועל בצורה מושלמת ושיש בסביבות ה-3 QB's לאורך ההיסטוריה שהיו מסוגלים להוציא לפועל ברמה כזו (לפחות אלו שאני ראיתי, אין לי את הקונטקסט ההיסטורי שלך אז אני אקבל תוספות ותיקונים מצדך). אני עדיין לא חושב שזה אומר משהו על היכולת של רודג'רס לעשות את זה כל עוד הוא משחק בהתקפה שהדרישות בה שונות ב-180 מעלות. ואני חושב שפה קבור הכלב בסופו של דבר. אני מאמין ומשוכנע ב-700% שאם תחליף בין רודג'רס לבריידי אז הוא יוכל להוציא לפועל את ההתקפה של הפאטריוטס באותה רמה (אחד מהשלושה ההיסטוריים. השניים האחרים הם בריז ופייטון לפני הניתוח שגמר לו את הזרוע). אני לא חושב שהוא לא מסוגל לעמוד מאחורי הסנטר, לעשות סימון עם הרגל שיזיז את גרונק OUTSIDE ל1 על 1 עם איזה וון מילר/KJ רייט ולשחרר FADE שרק גרונק יכול לתפוס. ואני לא חושב שהוא לא מסוגל לעמוד מאחורי הסנטר ולשחרר מסירות בזמן לאדלמן באופשן ראוט'ס או שהוא לא מסוגל להריץ SUPER NO HUDDLE כשהפרסונל ההגנתי של היריבה בעייתי או לעשות CHECKS לפני הסנאפ ולשנות את המהלך. לחילופין אני חושב, שלא לומר בטוח שאם תשים את טום בריידי (בשיאו מצדי, בגיל 32 ועם כדורים מתחת ל-PSI המותר כמו שהוא אוהב) ותעמיד אותו מאחורי הסנטר בגרין ביי עם הסכימות וקומבינציית הראוטים של מייק פאקינג מקארתי שתקבל חצי מהתפוקה והתוצאות שרודג'רס הביא ומביא לשולחן. ושוב, אני לא חושב שלהגיד שאארון רודג'רס QB טוב וגדול יותר מטום בריידי זה איזה HOT TAKE של סטיבן איי סמית'. זו האמת, גם אם היא קשה לעיכול לפאן בויז מסויימים. וזאת האמת לא רק בגלל "פערים טכניים" ו"אתלטיים" אלא גם בגלל שאני חושב שמבחינת FOOTBALL IQ וקריאת הגנה לפני ואחרי הסנאפ הם ברמה שווה. לא ראיתי מרודג'רס שום דבר לאורך הקריירה שגרם לי לחשוב שהוא רמה מתחת. אם כבר אז להפך. מעולם לא ראיתי למשל QB חד כמוהו שתופס הגנות עם המכנסיים למטה כל פעם שהן עושות חילוף ומרוויח FREE PLAY (חוק מגעיל שלדעתי צריך לבטל אבל עדיין). אף פעם לא ראיתי אותו לא מזהה מיסמאץ' במידה ואכן היה כזה (שזה לא הרבה בגרין ביי, אבל קרה וקורה מדי פעם) בין אם זה BUBBLE SCREEN מאולתר לרסיבר שמרוויח 5-6 יארד קלילים בגלל שהקורנר ב-OFF COVERAGE או FAKE SPIKE או לא יודע מה.
רוג'רז שווה לבריידי בכל מה שקשור לקריאת ההגנה בPRE SNAP. קצת פחות מפייטון למרות שלדעתי חלק גדול מהשטויות של פייטון בLINE OF SCRIMMAGE היה הצגה. אבל בכל מה שקשור לריד פרוגרשן אחרי הסנאפ, בריידי מהיר יותר מרודג'רז והוא החלטי יותר מרודג'רז. עכשו, אני לא מאשים את רודג'רז שהוא לא החלטי. בגלל שצוות התופסים שלו לא נוטה להשתחרר בקלות והספקנות התמידית ביכולת של השחקנים שלך להשתחרר גורמת לך לא לשים לב כשהם כן מצליחים לעשות את זה. אני מאמין שאם תשים את רודג'רז בניו אינגלנד הוא יהיה טוב כמו בריידי עוד שנה שנתיים. לא היום. קשה להשתחרר מההרגלים שלך וגם לבריידי לקח 6-7 שנים להיות טוב בזה כמו שהוא היום. אני מסכים לחלוטין שבריידי בגרין ביי חותך 40% מהיכולת. כשבריידי רק יחשוב על קבוצה שהמספר 2 שלה הוא שחקן שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לרוץ על הסיידליין עם חצי פסיעה על הקורנר והוא יקבל אפילפסיה.
גם אני מתקשה להתרגש מהמאמן שהבילס החתימו, שון מק׳דרמוט, שהיה הדיפנסיב קואורדינייטור של קרוליינה בשש השנים האחרונות. אין לי בעיה עם זה שהוא איש הגנה, צעיר או חסר נסיון כמאמן ראשי. מה שמפריע לי הוא ששוב הולך להיות scheme change בהגנה, כי מק׳דרמוט איש של 4-3 ורקסי של 3-4. כבר הפסקתי לספור כמה שינויי scheme בהגנה היו במהלך שנותיי הלא מאוד רבות כאוהד הבילס. כל scheme מצריך את השחקנים שמתאימים לו, מה שאומר שבכל פעם צריך להחליף לא מעט מהסגל בהגנה, וזה כמובן לא תורם ליציבות הגם ככה מעורערת של הקבוצה. מה שקצת מאכזב הוא שציפיתי וקיוויתי שיילכו על אנתוני לין כמאמן. Oh well...
הכותרות לא מפסיקות להגיע. הצ׳ארג׳רז הודיעו כצפוי שהם עוברים לLA, הראמס הפתיעו ומינו בחור בן 30 להיות המאמן החדש שלהם (הכי צעיר בתולדות הליגה למיטב הבנתי), והג׳גוארס קידמו את דאג מארון האפור למשרת המאמן. כל זה משאיר את משרת האימון של הצ׳ארג׳רס כמשרה הפנויה היחידה. מה שאומר שקייל שנהאן או אנתוני לין או שניהם לא יקבלו קבוצה הקיץ... עסק מוזר