בואנה יא זין מתולע אחד אתה מבין שזה בסך הכל גוף לא מפותח לגמרי של ילד בן 20 ממשפחה קשת יום מדאון טאון ניוארק בלי אבא שדחף לו מגיל 7 הורמוני גדילה להיפופוטמים כמו שאבא של גרונק עשה איתו ועם כל האחים הכושלים שלו בתקווה שייצא ממישהו משהו????? הכל טבעי אצלו תרתי משמע כולל הרגל השלישית בדקתי ונהנתי לא תרתי משמע. וכן הדוקטור אומר שזה עוד יגדל. הולך לשבור היום שיאים בקומביין אחרי שעשו לו 4 ימים רצוף בדיקות סמים ב-5 בבוקר משל היה איזה טום בריידי רמאי ואתה מלגלג לא פלא שונגר משתין עליך כבר 10 שנים אנד קאונטינג איבדת את הפרופורציות לספורט בכלל ולחיים בפרט אתה חושב כולם עילויים של פעם בדור כמו גירוד ביצים. נהיית אליטיסט.
קבל ביטול TT יא גבר אין צורך להתעורר אפשר להמשיך לישון, תשאיר לאירגונים הכושלים וה-GM's חסרי המושג שרק מפסידים כל הזמן סיכוי להשיג רסיבר תותח בן 23. אתה תתמקד בספציאליטה שלך - ג'סטין פיורילו וג'ארד ארברדריס. ובכלל, לא רק TT, אלא כל שאר 29 האנשים שמריצים קבוצות בליגה הסופר מתוחכמת הזאת. לישון ו/או לצפות בהיילייטס של ג'ימי גארפולו ולהחליט אם הוא שווה רק שתי בחירות סיבוב ראשון או שלוש.
מאוד מקווה בשביל קליבלנד שהם הולכים לקחת אותו עם הבחירה הראשונה במקום אחד מהבאסטים הפוטנציאליים בעמדת הק״ב
תגידו, מי מוצא חן בעיניכם יותר, ג׳ונתן אלן או סולומון תומאס? @Nigel Winterburn סיכוי קלוש עד לא קיים אבל אני מקווה שהוא איכשהו ייפול לבחירה השלישית. מן הסתם.
עד לפני הקומביין הייתי נותן את האדג' הקל לאלן על סמך מה שראיתי משניהם בעונה האחרונה אבל אז הגיע הקומביין כאמור ודי טרף את הקלפים מבחינתי. תומאס פשוט רצח אותו (יחד עם גארט הקרנף וג'ורדן וויליס. השאר איכזבו בענק) בזמן שאלן סיים כאחד המאכזבים הגדולים מכל הבחינות (הבן אדם לא עבר את האחוזון ה-30 באף מבחן כוח/מהירות/זריזות, שזה פאקינג קשה לממוטה במימדים שלו) + במהלך הבדיקות הרפואיות התגלתה פציעה בכתף שעלולה להיות כרונית ולהחמיר עם הזמן. למרות שאסור לצאת מפרופורציות ולזכור שזה בסך הכל קומביין זה עדיין חתיכת דגל אדום בעיניי. לא חייב להיות אתלט אלוהי כדי לשחק פוטבול ברמה גבוהה אבל רצוי. אחוזי ההצלחה של אתלטים מתחת לממוצע לא גבוהים בלשון המעטה, בטח לא לשחקני דיפנסיב ליין. סוג השחקן שאלן היה אמור (ואולי עוד יהיה, מי יודע) להיות בליגה הוא ברמת הנדומקונג סו וריצ'רד סימור. אתמול התברר שהוא אפילו לא קרוב אליהם מבחינה אתלטית. מה שאומר שהוא יצטרך לפצות על כך באמצעות טכניקה גבוהה/חכמת משחק וכו', ששוב, זה אפשרי לגמרי אבל ריסקי מדי, במיוחד לבחירה טופ 3/5 בדראפט כל כך חזק כמו השנה. אני לא אתפלא בכלל לראות אותו מדרדר מחוץ לטופ 10. מי שלא עקב אחרי הקומביין (יסתיים היום עם המחזור הרצחני של הדיפנסיב בק'ס ) ורוצה לקבל מושג וקונטקסט לתוצאות יכול להיכנס ל-MOCKDRAFTABLE, אתר חובה בתקופת הדראפט ות'כלס כל השנה. אחרי התצוגה ההזויה שהוא דפק אתמול קשה לי מאוד לראות איך זה לא קורה אם כי זה מן הסתם יהיה תלוי במה שהם יעשו בפרי אייג'נסי ואם הם יצליחו לשים יד על QB שיו אוהב וחושב שהוא יכול לעשות ממנו משהו. כולי תקווה שהמישהו הזה הוא לא גארפולו אבל מי יודע. כל יום יוצא ספין אחר שקשור באירגון המזדיין הזה. העדכני שבהם הגיע אתמול על כך שהם חמים מאוד על טיירוד.
שחצן מידי. מקווה שקליבלנד ייקחו אותו כדי שהוא יהיה באסט בטוח. אם OJ הווארד איכשהו מתדרדר אלינו אני תורם כלייה למרבה במחיר שמעתם את זה פה Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
"שחצן מדי" אלה מילים גדולות מאוד מבן אדם שמפנק אותנו לפחות 5 פעמים בממוצע לחודש בשירי אהבה ליצור הכי שחצן וילדותי ומעיק בליגה הזאת. רק על התשובה הזאת רואים שגארט הוא לא האהבל המצוי ושהוא הולך להיות לורנס טיילור 2.0: ובשביל מה אתם צריכים TE בדיוק? לא הפנמת עדיין שהעמדה הזו רק מפריעה ומציקה למלצר בדיינר שמחלטר אצלכם כמאמן? אתה לא רואה מה הולך בגרין ביי? TE זה פאסה אחי. תסתכל מה קורה בליגה ותבין. אף אחד חוץ מהעתיקים המתים לא משחק יותר עם העמדה הזאת. וויל טיי על חוזה מינימום יהיה ה-STEAL של הפרי אייג'נסי בהנחה שתצליחו לסגור אותו.
בום וכן, אני יודע שהוא מעבר לשיא וסרטן בחדר ההלבשה לטווח הארוך, אבל דווקא לדעתי הוא יושב על הג׳איינטס כמו כפפה. אין הרבה קבוצות עם WR2 בגודל, באיכות ובנסיון שיש לו. הוא עדיין נשק מפחיד ברדזון. אחלה רכש לדעתי, אלא אם כן החוזה מופרך לחלוטין (עוד לא התפרסמו המספרים המדויקים).
בגלל שהיה לי אותו בפנטאזי אז עקבתי דיי מקרוב בעונה האחרונה, והוא פשוט עבר עונה שבלתי אפשרי להצליח בה. זבל של QB's, זבל של קבוצה ו-100% התמקדות בו כמטרה מרכזית. לא יודע כמה נשאר בו כדי לתת ואני לא בקיא בהיסטוריה שלו בפרט ושל הליגה בכלל כדי לדעתי באיזה סדר גודל של סרטן מדובר כמו שטוענים, אבל אני בכלל לא יודע כמה זה משמעותי לג׳איינטס. נראה שהבעיה בהתקפה הרבה יותר גדולה מרסיבר כזה או אחר עם מאמן שבנה ״שיטה״ שמתבססת כל כולה על הברקות מדהימות של בקהאם. גם איליי היה נראה ב-99% מהזמן רע מאוד. בכל מקרה, מעבר דיי צפוי מהסיבות שאליאור עוד ציין קודם לכן כבר.
אין רסיבר בעולם שהיה מצליח בג׳טס של העונה שעברה, כפי שאמרת היטב... פרסמו את סכום העסקה - 12 מיליון דולר לשנתיים, low risk high reward situation עבור הג׳איינטס, עסקה נהדרת. הפרטים המלאים עוד לא ידועים, ויש דיבור על restructuring שעשו לחוזה שלו, אבל כולם מדווחים שטיירוד טיילור נשאר בבפאלו. בזה מבחינתי הבילס כבר עשו את שלהם בפרי אייג׳נסי... אני בעננים. אה כן, טוני רומו ייחתך מחר ע״י הקאובויס. לא ברור לי איך הם לא הצליחו להוציא עליו טרייד כלשהו. אולי עשו זאת כדי לכבד אותו ולתת לו אפשרות לבחור מבין כל קבוצות הליגה בשוק הפתוח. כנראה שאליאור כבר יכול לחפש חולצה שלו בחנות המרצ׳נדייז של הברונקוס.
לא יודע מה לחשוב על החתימה של מארשל. מצד אחד מרגיש לי שיהיה בלאגן בחדר הלבשה (למרות שהוא ביחסים טובים עם אודל) אבל מצד שני עם כישרון קשה להתווכח. 12 מיליון לשנתיים זה שווה את זה אבל. יאללה AP ואפשר לרוץ לסופרבול אח שלייייייייייייי