Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. owen11111 Member

אני שואל כי אני באמת לא מכיר:
    כמה הוא הרבה יותר טוב ממרטלוס בנט?
    אני חושב שבנט נתן עונה דיי יפה, וכשגרונק אושפז בבית חולים לקרנפים הוא נכנס לא רע (באופן יחסי כמובן) לנעליים שלו.
    אלן מהווה עד כדי כך שידרוג להתקפה של הפאטריוטס?

2. Hakeem Nicks Member

לא הייתי אומר שהוא יותר טוב מבנט אבל כן יש פה פוטנציאל גדול. הקולטס בחרו ב-2012 את שני הפרוספקטים הכי טובים בעמדת ה-TE ולא הצליחו להוציא מהם הרבה. היו הרבה פציעות לפלינר ואלן אבל הייתה הרגשה שבקולטס הם לא באמת הולכים לפרוץ. תמיד חשבתי שלאלן יש יותר פוטנציאל ואני כן חושב שבפטריוטס הוא יכול להצליח (כמו רוב השחקנים בליגה בתכלס). שדרוג לעומת בנט? רק הזמן יגיד. בנט הראה שהוא מסוגל להישאר על המגרש ולתפוס כדורים ולאלן יש עוד הרבה מה להוכיח. אבל הוא ללא ספק נכנס לסיטואציה הנכונה.

הפטריוטס (ממשיכים להפתיע כל פעם מחדש עם הגניבות האלה) גם מקבלים את החוזה שלו בסיטואציה נוחה מאוד כרגע (ירוויח רק 2.5 בעונה הקרובה). יתנו לו שנה שנתיים להוכיח את עצמו ואם לא אז ימשיכו הלאה. הפוטנציאל פה, ואם אלן ישאר על המגרש וייתן כמה מהלכים - הפטריוטס לא יחסרו את בנט יותר מידי.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עניין של שידרוג בהשוואה לבנט או פוטנציאל בשמיים כמו תעודת ביטוח לפציעה של גרונק*. על אחת כמה וכמה כשמדובר בשחקן צעיר שחתום על חוזה נמוך לשלוש שנים הבאות. אלן הוא כל הדברים שכתבתי עליו לפני שנה (סבל במהלך הקריירה משתי בעיות 1) צוות אימון מזעזע שלא ידע להשתמש בו (מפתיע) 2) פציעות, אם כי לא ברמות מפחידות. החמיץ 8 משחקים בשלוש שנים האחרונות. מי שרוצה לקרוא לזה INJURY PRONE מוזמן) והתרומה שלו לא צריכה להימדד על פי כמות התפיסות או ה-TD's (והוא יתפוס כי הוא אחת המטרות הכי קטלניות ברדזון. מאז 2012 הוא מדורג שלישי בליגה עם 44.8% פר טרגט. גרונק רביעי עם 44.2%. עד כדי כך קטלני) אלא בעבודה השחורה והורסאטיליות שהוא ימשיך לספק להתקפה, בניגוד לזעזוע שהיא עברה אחרי המעצר של הרננדז (ה-TE הנורמלי האחרון שהיה שם חוץ מגרונק, אם כי הוא היה סוג TE שונה מאלן ובנט. מדבר רק מבחינת כישרון) ו/או אחרי כל פציעה משמעותית של גרונק. יכולת החסימה המצויינת שלו תאפשר לפאטס להמשיך במערכי ה-2 TE מבלי לאבד את אלמנט ההפתעה והגיוון (כלומר - היכולת למסור ולרוץ נשארת זהה). אם גרונק שוב מת? אז הוא נכנס לנעליים שלו וממשיך למשוך תשומת לב מהגנות בגלל היותו מיסמאץ' מהלך שמאפשר את ה-1 על 1 לאדלמן/הוגאן/אמנדולה/פלויד/כלרסיברלבן/שחורכלשהו. כתבתי על זה פה הרבה ואני אחזור על זה שוב - בליגה של היום רוב מוחלט של ה-TE's מחולקים כמעט לשתי עמדות שונות: אלה שמתמחים בתפיסה וראוט ראנינג ות'כלס משמשים כרסיברים גדולים ואלה שחיים על הליין אוף סקרימג' ומשמשים על תקן חוסמים נוספים. ה-TE's הנדירים הם אלו שמסוגלים לעשות ברמה מספיק גבוהה את שני הדברים. אלן הוא אחד מהם. זה אולי לא ברמות גרונקיות וקלסיות אבל כן ברמה מספיק טובה, בטח ובטח בהתקפה כל כך מגוונת שה-QB שלה הוא טום בריידי.

*כל הנפילות של הפאטס ב5-6 שנים האחרונות היו בעונות שגרונק נפצע והמחליפים היו סמרטוטים כמו סקוט צ'נדלר ומאתיו מוליגן. בעונה שזה היה TWO WAY PLAYER שמסוגל גם לתפוס וגם לחסום כמו מארטלוס בנט זה נגמר בסופרבול. דוויין אלן הוא TWO WAY PLAYER. תעשו את המתמטיקה לבד. שנה שעברה ביום של הטרייד על בנט כתבתי RIP לליגה והשנה אני קרוב מאוד לעשות את זה שוב (תלוי מה דנבר וסיאטל יעשו בפרי אייג'נסי ובדראפט.).

owen11111 אוהב/ת את זה.
  4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

החוזה העצום+היסטוריית הפציעות פגעו אנושות בערך הטרייד שלו. להלן ה-CAP HITS שלו ב-3 שנים הבאות:

2017 - 24.7M$
    2018 - 25.2M$
    2019 - 23.7M$

אף GM שפוי לא אמור או צריך לקחת על עצמו את ההתחייבויות המטורפות האלה שעלולות לדפוק את העתיד והגמישות הכלכלית של הפרנצ'ייז. החוזה שהוא יחתום עליו ביוסטון/דנבר/קבוצהכלשהי יהיה בסגנון של פייטון מאנינג עם אופציות יציאה מדי שנה ו-Incentive heavy בהתאם לכמות המשחקים שבהם הוא ישחק וכו'. למרות כל הדיווחים ב-48 שעות האחרונות אני עדיין לא סגור לגמרי על זה שדנבר הולכים לעשות מהלך עליו כי אלוויי לדעתי מתכוון ללכת בכל הכוח על OL (מחזור חזק עם שמות כמו: אנדרו וויטווורת', רונאלד לירי, TJ לאנג, קווין זייטלר, ריילי ריף) ואז להציע לרומו את הפיצוחים שיישארו בהנחה שהוא יזרום עליהם. אם יש משהו שלמדתי על אלוויי מאז שהוא מריץ את הקבוצה זו מנטליות הסוחר מכוניות שלו שהוא עדיין לא השתחרר וכנראה לא ישתחרר ממנה מעולם. הוא לא מתאבד על שחקנים אף פעם. ברגע שהוא מציב מספר מסויים הוא לא סוטה ממנו. בהקשר הספציפי של רומו אני חושב שזו תהיה טעות כי צריך להתאבד עליו בכל הכוח אבל לא חושב שזה מה שיקרה לצערי, אלא יותר בכיוון של המו"מ שהיה בעונה שעברה עם אוזוויילר ואחר כך עם קאפרניק.

חוץ מהנושא הזה שהולך לשלוט הערב ובימים הקרובים עד שרומו יחתום איפשהו אני בינתיים לא מתלהב בכלל מהצעדים של היומיים האחרונים, שלא לומר מזועזע קשות (16M לפייר גארסון בעונה הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 5M$ AAV לקייל יושצ'ק, המלחמה הקרה (שבדרך להפוך לגרעינית) על הדחלילים: מייק גלנון/קירק קאזינס/ג'ימי גארפולו) אבל לא שזה מפתיע מישהו. לכל הקבוצות הנכות שעושות את הטעויות המפגרות האלה אין תקווה ותקומה ממילא אז את רוב תשומת הלב צריך להשקיע ב4-5 האירגונים הנורמליים שכן יודעים מה הם עושים ולקוות שהם יצליחו להרחיב את הפער ולייצר טופ נורמלי לפחות. וזה שאפס מגעיל כמו טד תומפסון מריץ אחד מהאירגונים האלה זה באסה שאין דברים כאלה, למשל. אבל ג'וני שניידר וג'וני אלוויי מצילים את המצב בשעות הקשות האלה, בדרך כלל. נקווה שגם הפעם.

אם לא היית קוף מפגר שלא לומר זונת נוסטלגיה היית יודע ומבין ש-AP זה הראנינג בק האחרון שמתאים לכם ושיש סיבה לעובדה שהוא שחקן חופשי כבר כמעט שבוע ואף קבוצה לא משתינה לכיוון שלו, ברמות שגורמות לאבא ההזוי שלו לברבר בתקשורת יעקב בוזגלו סטייל כבר 3 ימים רצוף ולפזר איומים מפגרים שאף אחד לא לוקח ברצינות.

כעיקרון המקום היחיד ש-AP יכול להיות בו רלוונטי ובעל אימפקט אמיתי בעונה הבאה זה רק ניו אינגלנד. אולי אולי אולי אולי אולי גם סיאטל. בכל השאר הוא NON FACTOR ונראה לי שהוא גם יודע את זה. שזה עצוב רצח אגב, אבל מה שזה. הייתה אחלה קריירה והענף הזה הכי נאצי שקיים. זמן להשלים עם המציאות.

5. golding מנהלים

מייק גלנון ועוד עם חוזה כזה? וואט דה פאק?

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ימים ראשונים הזויים בפרי אייג׳נסי. יש כמה ג׳נרל מנג׳רים שגורמים לדאג ויילי להיראות כמו ביל בליצ׳ק.
    16 מיליון לעונה על פייר גארסון הארכי-בינוני הזה? זה יותר גרוע מהחוזה של אוסויילר בשנה שעברה בחיי...

שווה להשקיע ספציפית באו-ליין בפרי אייג׳נסי עכשיו. יש כמה שמות רציניים למדי בשוק ודווקא בעמדות האלה (ובמיוחד בתאקל) ההיצע בדראפט הקרוב דל למדי.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

רחם עלינו אדושם

8. Hakeem Nicks Member

מה זה זה לא פייר בעליל

שמישהו יעצור אותם הליגה הזאת גוססת

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אין מה להתייחס למספרים הראשוניים כי הם שקריים. חכה לשפוט את הצעד עד שיתפרסם הכסף המובטח. אני די משוכנע שזה הולך להיות בנוי בצורה כזו שתוכלו להשתחרר ממנו אחרי שנה עם מעט מאוד נזק (ברמת ה-4-5 מיליון DEAD MONEY). ואם הוא הצליח והראה סימנים מבטיחים? אז הוא סגור אצלכם לשנתיים נוספות תמורת 14.5M$ שזה הרבה מתחת לשווי שוק הממוצע של QB פותח בליגה.

2. זה מדהים לראות איך כולם מלגלגים על גלנון ועל הקבוצה שתחתים אותו בזמן שזה נראה נורמלי לחלוטין להציע לקבוצות לוותר על בחירות דראפט גבוהות+להעניק חוזה דומה לזה שגלנון יקבל לפאקינג ג'ימי גארפולו. גלנון שיחק יותר והראה יותר (שזה לא כזה קשה) בסיטואציה הרבה הרבה הרבה פחות טובה משל גארפולו וזה אפילו לא קרוב. אבל בליגה עם הסיקור הכי גרוע ביקום איכשהו אחד הוא אפס שלא ייצא ממנו כלום והשני QB מבטיח שלמד תחת טום בריידי והדבר הבא. FUCK OUTTA HERE. אני במקומך היית מבסוט מאוד על הצעד הזה של פייס (יחסית כמובן, פשוט כי יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר גרוע).

10. golding מנהלים

@Sprewell
    אני חושב שמובטח לו 19 מיליון וזה מתיישב עם מה שאתה אומר פה. אין לי בעיה עם המהלך הזה כל זמן שהתכנון הוא לגייס קיובי בדראפט, משהו שפייס לא עשה בשנתיים האחרונות.

התחלנו לחזק את הסקנדרי שלנו עם הצטרפותו של דמפס אבל זה לא מספיק.

קאטלר שוחרר, רשמית.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולי שיט בייבי. עכשיו הרבה יותר פשוט ונורמלי להביא את טוני רומו.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Hakeem Nicks Member

אני באמת עובר לאהוד את הפטריוטס. פשוט בליגה שלהם מבחינת התנהלות.

האו-ליין שלך גרוע במקרה הטוב ואתה מחתים לי את רט אליסון בכסף שאין לך? כוסאמק ערס

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

14. golding מנהלים

להתראות אלשון, היה כיף.

15. sandro Member

לפחות לא הפנתרס עם מט פאקינג קאליל ב55 מיליון, שהקו שלהם גרוע פי כמה.

אם הבראונס יצליחו להעיף את אוסוויילר תמורת כמה בחירת דראפט נוספות, זה ללא ספק אחד הטריידים המוצלחים של השנים האחרונות. גם אם לא, זה עדיין אחלה טרייד לקבוצה עם אין סוף מקום בתקרת שכר.

Nigel Winterburn, golding ו-Sprewell אוהבים את זה.