גם משהו נכון שהסברתם לי בעונה שעברה וזה ש-OL איכותי יותר מאפשר זמן מנוחה ארוך יותר להגנה שלו. כלומר, ברמת התיאוריה זה היה אפילו מחזק את היכולת בהגנה של הסיהוקס. דיי מפחיד. אגב - אולי אף אחד לא ידבר על זה בגלל הופעת הבכורה של האנט מול הפטס, אבל גם קוק נתן משחק מצוין אתמול.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx המחזור הראשון ב-NFL ננעל: מינסוטה ניצחה את ניו אורלינס, דנבר את הצ'ארג'רס. התקצירים: מינסוטה - ניו אורלינס דנבר - לוס אנג'לס צ'ארג'רס
מינסוטה יכולה להגיע רחוק העונה אם ישארו באזור הסביר של הפציעות. שיפרו את משחק הקו התקפי משמעותית, סט רסיברים סבבה לגמרי (אני סאקר של סטפון דיגס והוא בקלות יכול להיות טופ 5 בליגה), הגנה מצוינת וQB אנדררייטד. אומנם ההגנה של הסיינטס זה רחוק מלהיות מדד למשהו, וצריך להזהר מאובר-ריאקשן אחרי משחק אחד, אבל לפחות מבחינת פרסונל אין שום סיבה שלא יתחרו על ראשות הבית עם הפאקרס. מסכים איתך על הכל, אני פשוט חושב שהמצב של ה-OL שלהם כל כך רע שגם עם מוח התקפי יותר טוב היה קשה עד בלתי אפשרי לייצר משהו נורמלי מול הגנה סבירה+ בהתחשב בסוג השחקנים שיש כרגע ברוסטר ההתקפי. יש לי בטן מלאה על ווילסון שלדעתי האובר-רייטד מהגדולים בליגה, ועל השימוש ההזוי בגרהאם כבר דיסקסנו מספיק (במיוחד כבלוקר ןבפרוטקישן....), רק אוסיף שאי אפשר להשוות בין ווילסון לברייז', בטח כמוסר ובטח בRed Zone.
אחרי שסוף סוף הצלחתי לצפות בכל התקצירים של המחזור, שני הסנטים שלי: 1) שיקגו אומנם הצליחו להפסיד איכשהו את המשחק הזה, אבל הם סוף סוף נראו כמו קבוצה תחרותית בכל הphases. גלנון היה סולידי, הראנינג באקים ריגשו, ואפילו ההגנה עמדה בכבוד. אבל כמובן שמאז כבר הספקנו להתבשר שפרימן וקווין וייט גמרו את העונה, כך שכל האופטימיות לגביהם חטפה צינון משמעותי... 2) הבילס אומנם ניצחו, אבל זה היה נגד מי שמסתמנים כקבוצה הכי חלשה בליגה - הג׳טס. קיץ שלם של טאנקינג נותן את אותותיו אצל הירוקים. גם הבילס כנראה ניסו לעשות טאנקינג בפגרה, אבל אפילו את זה הפרנצ׳ייז הזה לא מסוגל לעשות כמו שצריך, כך שכנראה צפויה לנו עוד איזו עונת 8-8 מתסכלת שתשאיר אותנו קרחים מכל הכיוונים.
יש לי תחושה שקווין וייט גמר את הקריירה (המעפנה) שלו עם הפציעה הזאת. סיפור שאהבתי במחזור הזה - ג׳ורג׳יו טאבקיו, איטלקי אמיתי יליד מילאנו, שנזרק במפתיע להופעת בכורה בNFL בעקבות הפציעה של סבסטיאן ג׳אניקובסקי ותפר 4 בעיטות מ4 כולל שתיים מעל 50 יארד. האם יש ספיישל טימז יותר מעניינות משל אוקלנד, עם קיקר איטלקי ומארקט קינג המלך כפאנטר?
נראה לך כמו הבלחה חד פעמית או שיפור ביכולת משנה שעברה? הוא חטף תאקלים ובכל זאת השלים מסירות יפה. נתן כמה מסירות עומק יפות גם כן. אבל מסירות עומק הוא נתן (מעט מאוד) גם שנה שעברה וקור רוח בפוקט גם כן היה לו. מצד שני לי לפחות הייתה הרגשה שהדברים מתחילים טיפה "לזוז" יותר טוב וההתקפה נותנת קצת יותר זמן לנשום.
נראה לי שאני מוכן להתחיל לעשות דברים מתחת לבטן של אנדי ריד כדי לא לראות את המשחק בין הבנגלס לטקסנס. במחשבה שניה אני מוכן לעשות דברים מתחת לבטן שלו בלי שום קשר.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx בדרך לאנדזון: סיכום המחזור הראשון ב-NFL סינסינטי - יוסטון: כבר התחלנו עם הלחץ ? * המשחק יועבר בשידור ישיר בספורט 5 ו-HD.
- טופ 3 בדירוג המשחקים המזעזעים שנראו בליגה בחמש שנים האחרונות. - אנדי דלטון הפך להיות הבוטום 5 QB שתמיד ידענו שהוא ועכשיו שאר העולם מגלה את זה פשוט כי הוא נאלץ להתמודד לראשונה בקריירה ללא תנאים אופטימליים. - התחת של QB GURU מתחיל לקרוא תיגר על הטופ 2 בפאוור ראנקינג המיידופי של מאמני הליגה. שלא ייגמר לעולם. - תזכורת האנדי ריד בית ספר לאימון פוטבול בע״מ השבועית: שבוע בלבד לאחר הטבח ע״ש קארים האנט (שהשקענו בו בחירת סיבוב 3), ג׳ון רוס (שהשקענו בו בחירת טופ 10) מפמבל בנגיעה הראשונה שלו ולא רואה דשא יותר. AKA תהיה בריא אנדי אני צריך אותך בחיים שלי לעוד הרבה שנים.
דאלטון עם תצוגה שלא הייתה מביישת את אוסוויילר. היו שם זריקות שגרמו לי לחשוב האם הבנגאלס צריכים אולי לפנות לאליאור, כי אפילו הוא מסוגל לזרוק יותר טוב מדאלטון. דאלטון חייב להתאפס וזריז. מה שעצוב זה שיש לו עילוי כמו אדריאל ג׳רמייה גרין שמרגיש מבוזבז. אבל כמובן שעם המזל שלו שבוע הבא הם מתארחים בלמבו פילד. דשון ווטסון נחמד, הוא חייב ללכת להופקינס בכל מהלך לדעתי כי השחקן הזה מדהים.