לא ראיתי את המשחק, אבל מהתקציר נראה שהדובים נתנו את אחת המחציות הראשונות המכוערות שניראו בשנים האחרונות... האינטרספשן הראשונה של גלנון היתה מכוערת ברמה של זריקות אגדיות של קולין קאפרניק (לפני שהתחיל לכרוע ברך). ואני כבר חשבתי ששיקגו בתהליכי הפיכה לקבוצה תחרותית...
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx הברק מכה ארבע פעמים: 4 ט"ד לארון רוג'רס, ניצחון גדול לפאקרס על הברס. תקציר המשחק
למה חשבת דבר כזה? בגלל הניצחון ההירואי על הקבוצה המאומנת וטוענת הסופרבול מס' 1 ב-AFC בהדרכת מייקל טומלין? לא מאשים אותך אם כן אבל זה יקרה עוד לא מעט פעמים העונה שנמושות ינצחו ו/או ייתנו פייט ל"קונטנדריות", במיוחד במשחקי בית, פשוט כי כל ה"קונטנדריות" בליגה הן קבוצות לא מאומנות שמגיעות לא מוכנות וחושבות שדברים יקרו מעצמם. ר"ע: אוקלנד (ההתבזות בוושינגטון לפני שבוע היא דוגמה טובה. לא סגרו שם 100 יארד התקפיים אם אני לא טועה), פיטסבורג, גרין ביי, דאלאס. אגב אני מניח שבתקציר לא נחשפת לקטע הסנאף הבא: אחד התיקולים היותר קשים שאני זוכר בשנים האחרונות. הזכיר לי מאוד את התיקול שגמר לריקרדו לוקט מהסיהוקס את הקריירה. מקווה שדאבנטה יצליח להתאושש מזה גם אם לא לפוטבול, להמשך חיים נורמליים.
נחשפתי מזה שכל הטוויטר וESPN געשו סביב התיקול... כמובן שהוא הושמט מהתקצירים של הNFL.com, אתר שבמקרים מסוימים מזכיר את העיתון ״פראבדה״ בימי סטאלין מבחינת העריכה המגמתית שלו. לגבי למה חשבתי ששיקגו תחרותיים - ראיתי במלואו בלייב את ההפסד הדחוק שלהם לפלקונס במחזור הראשון וכל חוליות הקבוצה נראו אז אחלה (כולל גלנון), ממש הופתעתי אז לטובה מהם. מסכים לחלוטין עם ההערה שלך על רמת האימון בלא מעט מהso called קונטנדריות
ערב קשה ליקירו של אליאור והמועמד המוביל לבחירת הדראפט הראשונה ב2018, סאם דארנולד. הQB של USC עם תצוגת נפל של 15/29 ל164 יארד ואינטרספשן, ובנוסף סאק+פאמבל בדרייב המכריע של המשחק, בדרך להפסד מפתיע מול וושינגטון סטייט. סוף סוף USC השקרנים מפסידים, אחרי כמה נצחונות מאוד דחוקים ומזליקיים בשבועות הקודמים. בקצה השני של המדינה כולם מחכים ל7.10, למשחק הrivalry הגדול בין מיאמי הספק מתקמבקת לFSU המוכה והפצועה (אך עדיין הפייבוריטית).
לא ראיתי את המשחק מסיבות דתיות אבל לא מפתיע אותי אחרי שצפיתי בו בשבועיים האחרונים מסריח את המגרש ומקבל החלטות קאטלריות של קטוע ראש מזן מיוחד. אני יכול להשלים עם חרא כזה אם בין לבין הוא מתקתק זריקות מרשימות לחלונות צרים ומראה איכויות שאי אפשר ללמד או לעבוד עליהם (והוא הראה את זה מספיק) אבל זה כבר שבוע שני שזה לא קורה והאמת שאני מתחיל להיות מודאג באופן רשמי. לא שותף לשמחה לאיד שלך כי אני צריך פאוור האוס כמו USC ו-QB פליימייקר כמו דארנולד חזק בתמונת הפלייאוף אחרי הגועל נפש שקיבלתי מוושינגטון מחוזקת בג'ון רוס+בודה בייקר+קווין קינג לפני שנה. הם עדיין פייבוריטים כבדים מאוד ב-PAC12 אבל מרווח הטעויות הצטמצם שלא לומר נעלם לגמרי אחרי אירועי הלילה. למזלם המוקש היחיד שנותר בלוח זה נוטר-דיים בסאות' בנד ואני מניח ששם תוכרע העונה והמקום בגמר ה-PAC12. קבוצה סליפרית שטסה קצת מתחת לראדר והרשימה אותי פצצות לפני שבוע זו ג'ורג'יה של קירבי סמארט האגדי שאשכרה נראית כמו מיני אלאבאמה בצד ההגנתי. כמות מטורפת של חיות אדם בדיפנסיב ליין ובניגוד לאלבאמה גם עם QB שמראה ניצוצות של משהו גדול מאחורי הסנטר. ולא אני לא מדבר על ג'ייקוב איסון שנראה כזה בעונה שעברה ונפצע במחזור הראשון על על ג'ייק פרום, טרו פרשמן שנקרא לדגל ובינתיים מפגיז ללא הכרה. הלילה מבחן אמיתי ראשון שלו בטנסי מול 100 אלף איש עויינים, מקווה שיעבור אותו בהצלחה. כבר שנים שאני נפטז על ג'ורג'יה-אלאבאמה בגמר ה-SEC ומקבל את החרטות של פלורידה עם התקפת ימי הביניים שהיא מריצה או איזה סאות קרוליינה מסריחה. נמאס כבר.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx הרבע הראשון של העונה ב-NFL יגיע לסיומו השבוע עם המחזור הרביעי. משחקי יום ראשון יתחילו שוב כבר ב-16:30 בוומבלי, עם מפגש בין מיאמי לניו אורלינס. בסדרה הראשונה, אטלנטה המושלמת מארחת את בפאלו, הראמס בדאלאס, מינסוטה נגד דטרויט, ניו אינגלנד מחכה לקרוליינה, בולטימור ופיטסבורג בקרב גדול וטנסי יוצאת ליוסטון. בהמשך הערב דנבר פוגשת את אוקלנד ובסאנדיי נייט, אינדיאנפוליס בסיאטל. המחזור יסתיים בארוהד, עם מפגש בין הצ'יפס המושלמים אף הם לוושינגטון. להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע הרביעי - תהנו ! משחקי יום ראשון (1.10): 16:30: מיאמי דולפינס (1:1) - ניו אורלינס סיינטס (2:1) : ייערך באיצטדיון וומבלי, לונדון ; שידור ישיר ב-FOX ו-METV 20:00: אטלנטה פלקונס (0:3) - בפאלו בילס (1:2) 20:00: קליבלנד בראונס (3:0) - סינסינטי בנגאלס (3:0) 20:00: דאלאס קאובויס (1:2) - לוס אנג'לס ראמס (1:2) 20:00: מינסוטה ויקינגס (1:2) - דטרויט ליונס (1:2) 20:00: ניו אינגלנד פטריוטס (1:2) - קרוליינה פנתרס (1:2) ; שידור ישיר ב-FOX 20:00: ניו יורק ג'טס (2:1) - ג'קסונוויל ג'אגוארס (1:2) 20:00: בולטימור רייבנס (1:2) - פיטסבורג סטילרס (1:2) ; שידור ישיר ב-METV 20:00: יוסטון טקסאנס (2:1) - טנסי טייטאנס (1:2) 23:05: אריזונה קרדינלס (2:1) - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס (3:0) 23:05: לוס אנג'לס צ'רג'רס (3:0) - פילדלפיה איגלס (1:2) ; שידור ישיר ב-METV 23:05: טמפה ביי באקנירס (1:1) - ניו יורק ג'איינטס (3:0) ; שידור ישיר בספורט 5 לייב (החל מ-23:55) 23:25: דנבר ברונקוס (1:2) - אוקלנד ריידרס (1:2) ; שידור ישיר ב-FOX יום שני (2.10): 3:30 בלילה: סיאטל סיהוקס (2:1) - אינדיאנפוליס קולטס (2:1) ; שידור ישיר בספורט 5 ובערוץ FOX יום שלישי (3.10): 3:30 בלילה: קנזס סיטי צ'יפס (0:3) - וושינגטון רדסקינס (1:2) ; שידור ישיר ב-FOX רבע של אושר: אטלנטה וקנזס סיטי ינסו להישאר מושלמות במחזור ה-4. * ערוץ FOX (אפיק 63 ביס, אין כרגע בהוט), ערוץ METV (אפיק 150 בהוט, 109 ביס).