Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיא הטאצ'דאונים שייך לדן מרינו האגדי, אבל אם פארב ימשיך בפאקרס עוד עונה יש לו סיכוי טוב לשבור גם את השיא הזה (חסרים לו 15 טאצ'דאונים לדעתי). השיא בו הוא כן מחזיק הוא מס' ה-completions הגבוה ביותר, קרי הכי הרבה מסירות מדויקות (שנתפסו) בקריירה. ראיתי את הראיון איתו אחרי המשחק מול שיקגו, היה מרגש מאוד, והוא גם השאיר את עתידו בסימן שאלה, לכו תדעו, אולי הוא עוד יחזור.

מה לך ולסיהוקס סטרטפורד אנדר (מה השם?)?

2. KirkH Member

אני דווקא לא רואה את המשחק בין הקולטס לצ'יפס כניצחון ברור לפיבוריטית.

לארי ג'ונסון הרץ האחורי של הצ'יפס הוא הרץ הטוב בליגה אחרי LT המפלצתי - רצה הגורל ונקודת התורפה הגדולה ביותר של הקולטס היא כמובן הראש דיפנס. כל העונה דיברו על זה, ולאורך כל העונה הם המשיכו לסבול מהבעייה הזו. מוריס ג'ונס דרו (ג'אגס), מייק בל (ברונקוס), אפילו דומיניק רוודס ואדאי (ג'טס) כמעט כולם רצו בקלות מול הקולטס - השבועות האחרונים של הליגה הוכיחו שיש גבול ליכולת של פייטון מאנינג להשיב אש. לנצח קבוצה שמשיגה 17-21 נקודות הוא פחות או יותר יכול להבטיח - אבל הקולטס סופגים העונה כל כך הרבה עד כדי כך שגם מאנינג מתקשה לסחוב לבדו את העגלה כהרגלו בקודש.

במשחק השני פניגטון ידאג להיחנק במאני טיים כמו תמיד. אפשר להגיד שניו אינגלנד גם קיבלו שבוע חופש.

אני מתעב את הסיהוקס, משום מה, ככה שהפעם אני עם איתי ועם החיוך של טיירל אוואנס.

נקווה לכמה שיותר שידורים. יהיה חזק וכואב!

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק, מאיפה לעזאזל אתה יודע את הדברים הללו?

4. Claret&Blue Member

מצטרף לשאלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    לאיתי יש תירוץ לפחות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מה מאיפה? הבנאדם יודע כי הוא עוקב מן הסתם.

6. Claret&Blue Member

אז השאלה, מן הסתם, היא למה הוא עוקב?
    לא שזה דבר רע, פשוט מוזר.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

להבין אמרקאים עוד מילא, אבל להבין לא אמרקאים שאוהבים ת'ספורט שלהם זה כבר גדול עלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

8. KirkH Member

אולי כי זה הספורט הכי טוב שיש?

כדורגל אני אוהב בשביל הנשמה והלב - פוטבול זה סתם כיף. ספורט גאוני.

נתפסתי לפני אי אילו שנים מהשידורים של METV ומשם הדרך להשקמות ב-3 לפנות בוקר כדי לראות מאנדיי נייט פוטבול דיי קצרה.

9. Arsenal F.C Member

מצטער על האופ טופיק, אבל אתה גם בעינייני טניס?

10. Stretford Ender Member

אתה בטוח בקשר לשיא?
    כי אני כמעט בטוח שלקראת סיום העונה שמעתי שחסרים לו עוד משהו כמו 6 טאצ'דאונים בשביל השיא של הטאצ'דאונים.
    יכול להיות שאני מתבלבל אבל אני כמעט בטוח.

בקשר לסיהוקס, סתם חיבה את האמת, לא הייתי קורה לעצמי אוהד שרוף.
    והשם הוא רועי.

ומצטרף לקירק, פוטבול משחק גאוני, יותר מחשבה משח-מט יותר אקשן מאיגרוף. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוגרי... פוטבול זה פשוט שחמט עם מכות. מה עוד בנאדם צריך בחיים?

קירקי רודס ואדאי הם דווקא הראנינג באקים של הקולטס עצמם, ואם כבר הזכרת אותם אז מדובר פה באחד ה1-2 punches היותר טובים בליגה, שנותנים יופי של גיוון להתקפה של אינדי שרבים חשבו העונה שתתבסס על פייטון מאנינג בלבד. הם קומבו קלאסי, רודס חזק ויציב שתמיד משיג 3-4 יארדים, אדאי צעיר ובעל יכולת נפיצות גבוהה שיודע לתת את המהלך הגדול, יש יורשים לאדג' באינדי.
    וכמובן שנאלץ להסכים עם התחזיות הפסימיות שלך בקשר לראש דיפנס של הקולטס, הגרוע ביותר ב-NFL ללא צל של ספק, שיהיו לו חיים קשים מאוד מול הגרנמאמא לארי ג'ונסון והצ'יפס שיטחנו אותם על הקרקע דק דק. לא שהסקונדרי של הקולטס מדהים, גם הוא די מחורבן, אבל KC חייבת לשים דגש על ניצול החולשה של הקו הקדמי של הקולטס ואולי כך להפתיע את הקבוצת ההתקפה הטובה בליגה. ובעצם, כשלארי ג'ונסון משחק מול ליינבקרים ברמה שלי אולי זו לא כזו הפתעה...

די בטוח רועי, אני אחפש לינק שמבהיר את הנקודה...

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/07
  12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתבר שאתה צודק רועי, חסרים לפארב 7 כדי לשבור את השיא...

מי הפייבורטיות שלכם בפלייאוף עכשיו כשהקבוצות שלכם (אהמ אהמ סטילרז) הודחו?

אני בהיעדר פייבוריטית ב-NFL מלכתחילה (אתם צריכים לעזור לי למצוא אחת בהזדמנות) הולך בפלייאוף הזה עם 2 קוורטרבקים אהובים. ב-AFC, בנאלי ככל שזה יישמע, אני הולך עם הטוב מכולם פייטון מאנינג, ולו רק בגלל העובדה שאני לא מסוגל בכלל לשמוע את השם שלו ושל טום בריידי מוזכרים באותו משפט כ-QB's הטובים בליגה. זה שהיפיוף זכה באליפויות עדיין לא עושה אותו גדול כמו הגאון מטנסי, וטבעת אליפות ראשונה בקריירה לפייטון ודאי תשתיק את הויכוח הזה אחת ולתמיד ותמצב אותו כאייקון של ה-NFL.
    ב-NFC אני הולך עם הסיפור ההוליוודי של השנה, טוני רומו, שעלה מאלמוניות מוחלטת לכוכבות ברמות הגבוהות ביותר (ולזכייה בליבה של קארי אנדרווד היפה מאמריקן איידול) בעניין של חודשים ספורים. מי היה מאמין בתחילת העונה שהוא, בק-אפ קלאסי מאיסטרן אילינוי הקטנה שמפתיע שהגיע לליגה בכלל, יוביל את הקאויבויז לפלייאוף ולא דרו בלדסו. הרבה קרדיט בעניין הזה צריך ללכת ל-TO המשוגע שהיה אחראי להפיכה הזו כמעט במו ידיו, אבל זה כבר לדיון אחר.

אז בקיצור, אני רוצה לראות את הקאויבויז והקולטס ראש בראש בסופרבול, כמה חבל שזה יהיה בריידי הקוקסינל והפטריוטס האפורים מול החיות הרעות משיקגו.

13. Stretford Ender Member

אני חושב שהסופרבול הכי טוב שיכול להתקבל הוא הסיינסט נגד הצ'ארג'רס, יהיה חתיכת משחק.
    זה גם מה שאני מאמין שיקרה.
    (למרות שאני עדיין מטפח תקוות שסיאטל יגיעו שוב פעם).

אם כבר ביקשת, נתקלתי בדבר נחמד לפני כמה ימים שיעזור לך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    http://playoffs.nfl.com/bandwagon/
    אתה עונה על כמה שאלות וזה משדך אותך לקבוצה (ניסיתי הרבה פעמים ולא יצא סיאטל :aaaprot: ).

ואת האמת לא צדקתי בקשר לפארב, הייתי בטוח שהיה חסר לו מספר כזה לפני כמה שבועות ושהוא כבר שבר אותו...מקווה שהוא ישאר עוד עונה ויצליח לשבור אותו ולפרוש בשקט.
    למרות שגם לפי מה שהבנתי הוא לא רחוק משיא האינטרספשנס.

14. KirkH Member

לא יודע איך הצלחתי להתבלבל עם רודס אדאי... ועוד ראיתי אותם משחקים השבוע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

המשחק לבחירת הקבוצה החדשה מאאאאאאאאאאאגניב!!! יצא לי את ה... צ'יפס שזה לא רחוק במיוחד ממה שתיכננתי.

באחת התשובות עשיתי במקביל משהו אחר אז הקריין אומר ברקע: "המממ, בהחלט קשה, רוצה להתקשר לקאוור?" אדיר.

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מאמין שהסיינטס מסוגלים להגיע לסופרבול? או הסיהוקס? או כל קבוצה מה-NFC שלא קוראים לה השיקגו בירס? כי אני לא מסוגל לדמיין לעצמי קבוצה באה לכפור האגדי של soldier field ויוצאת בחיים מהידיים של בריאן אורלאקר ואלכס בראון. הלוואי ואני אתבדה, הפתעות הן תמיד מבורכות...

ב-AFC לעומת זאת הכל פתוח, גם אינדי, גם הפטריוטס, גם הרייבנס וכמובן שגם הצ'ארג'רס מועמדות לגיטימיות למדי לסופרבול שאף אחד לא יופתע אם הן יגיעו לשם. בכלל החוסר איזון בין הקונפרנסים בשנים האחרונות זה משהו מדהים...