החדשות הרעות - מאזן 0-5 החדשות המאוד רעות - אודל מת החדשות הטובות - ראפשיט דיווח שמעמדו של מקאדו יציב
אני לא יודע אם זה דרייב גדול של פרסקוט או הגנה שואה של הפאקרס. פאק יו מקארת׳י. פאק יו. אפשר להגיד שיש למה לקום בבוקר.
לא יודע אם הכי אוברייטד אבל הוא בטוח לא טוב כמו שעושים ממנו. וההישענות עליו מגבילה את הקאובויס לדעתי.
ברור שלשלוח את הקורנר הכי גרוע בקבוצה ל1 על 1 עם דז ברדזון בלי עזרה של סייפטי. ברור קייפרס. הייתי נבהל לרגע אם היית בוחר אחרת.
היה שקוף שהבילס יפסידו היום. המאזן שלנו היה משקר, המאזן של הבנגלס היה משקר, הגענו על יותר מדי הייפ ובמקביל עם יותר מדי פציעות. אין לטיירוד עם מי לשחק. ג׳ורדן מת׳יוס ייעדר לפחות חודש, וגם צ׳ארלס קליי נפצע היום, כך שאין סיבות לאופטימיות. Sure, ההגנה טובה וטיירוד נסיך, אבל בלי משחק ריצה ובלי איזשהו רסיבר סביר לא נגיע לשום מקום. סבבה, צחקנו על ביג בן וטומלין ובצדק, אבל מה תגידו על ההגנה של ג׳קסונוויל? האם אסופת הכשרונות המפחידה שם סוף סוף מתחברת לתוצר סופי איכותי? ההגנה הזו מפוצצת בכשרון, מהקו ועד לקורנרים.
ברור שלבעוט פילד גולס בתוך ה-5 יארד מקארתי. גם אני במקומך הייתי סומך על ההגנה המעולה שתשיג לי יותר מ-0 עצירות עד סוף המשחק. הייתי נבהל אם היית מגדל ביצים ואשכרה הולך על זה.
אני נבהל לפעמים לחשוב כמה אארון ג׳ונסים קבורים במעמקי הדפט צ׳ארט ולא מקבלים הזדמנות מהמאמנים האפסים שלהם כי להם אין את המזל ששני הבינוניים המתים לפניהם נפצעים באותו משחק. התירוץ לעובדה שוויליאמס היה ה״בקאפ״ הוא פאס פרוטקשן. אז מה אם אין לו רבע מהאקספלוסיביות והסבלנות של ג׳ונס. זה לא מעניין. פאקינג בדיחה ואני לא יודע אם לשמוח בעקבות סיפורים כאלה או להתעצבן שהמאמן חסר המושג שוב קוצר פירות שאין לו שום קשר אליהם.
הוא יקבל נגיעות אבל הימים של הבלעדיות בבקפילד ו-90% סנאפס נגמרו. אם יש משהו ״טוב״ אצל חסרי מושג כמו מקארתי זה שברגע ששחקן נראה טוב הוא רוכב עליו עד הסוף המר. דגש על נראה טוב ולא עושה פאמבל בטעות כי אז יש מצב לכרטיס בכיוון אחד לסיביר.