ערב עגום מבחינתי, מהמון חזיתות. כמעט בכיתי הפציעה של אודל. זה נראה רע. הבראונס, הניינרס והג'איינטס. 5-0. אני לא מאמין למה שאני כותב. לא ציפיתי למשהו מיוחד העונה אבל גם לא ציפיתי לכזה ביזיון. מה גם שכנראה זה יהפוך ל7-0 כי אני לא רואה אותנו מנצחים במייל היי או נגד סיאטל. אבל בסדר, מהר מאוד זאת הופכת להיות עונה שתדחק עמוק עמוק בפנים ואולי מחר השמש תזרח. בקצב הזה אני יכול להתנחם שמקאדו באמת ישלם את המחיר, ושנזכה לאחד השחקנים הטובים ביותר בדראפט . אני עדיין חושב שהסגל הזה מספיק מוכשר בשביל לנצח 4 משחקים, אבל היי - גם חשבתי שנהיה באיזור ה-2-3 נצחונות בשלב הזה של העונה. שלא נדע. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אל תדאג, בחזית הפנטזי הצ׳יפס סידרו אותך. יותר נכון הפציעות של מרסילוס וווט המסכנים סידרו אותך. כואב הלב על כל הפציעות במחזור הזה.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx ביתם הוא מבצרו: ארון רוג'רס שוב הוביל את הפאקרס לניצחון בדאלאס. סיכום שאר משחקי אמש. תקצירי וידאו בולטים ממשחקי אמש: דאלאס - גרין ביי יוסטון - קנזס סיטי דטרויט - קרוליינה לוס אנג'לס ראמס - סיאטל פיטסבורג - ג'קסונוויל התפיסות הטובות ביותר ממשחקי אמש כאן ניתן לראות תקצירים וקטעי וידאו נוספים מה-NFL (מתעדכן). יום שלישי (10.10): 3:30 בלילה: שיקגו ברס (3:1) - מינסוטה ויקינגס (2:2) ; שידור ישיר ב-FOX * ערוץ FOX (אפיק 63 ביס, אין כרגע בהוט).
Remain to be seen כמו שאומרים. לעצור את ההתקפה של הסטילרז היום זה הישג מרשים רק על הנייר אבל המציאות היא שמתחילת העונה הם מזייפים פצצות ובמיוחד ביג בן שנראה מזעזע וסוג של מנותק מנטאלית מכל מה שקורה סביבו. זה מרגיש כאילו הוא בכלל לא מנסה לקרוא הגנות ומעיף כדורים שנייה אחרי הסנאפ - יהיה מה שיהיה, ובשיטה התקפית כמו שלהם זה מתכון לאסון כי הם מתבססים על הפגזות מדוייקות שלו. ברגע שזה לא עובד הם יורדים מהמגרש מהר מאוד בלי יכולת לבסס דרייבים ולשים נקודות על הלוח. זה שטומלין והיילי חסרי מושג גם כן לא עוזר מן הסתם (באמצע הרבע השלישי כשהסטילרז בפיגור 13-9 בלבד הם עמדו על 33 ניסיונות מסירה (הגנת המסירה של ג'קסונוויל מדורגת מס' 1 בליגה) לעומת 12 ניסיונות ריצה (הגנת הריצה של ג'קסונוויל מדורגת 32 בליגה). לפחות 3 חטיפות שביג בן זרק היום לא קשורות בכלל להגנה אלא לשטויות שלו ובאונסים מזליקיים (שכמובן צריך לדעת לנצל, אבל עדיין).
הכל נכון אליאור. אבל אני ראיתי את הדי-ליין שלהם מפרק את האו-ליין של פיטסבורג (כולל דיקסטרו ופאונסי), ואיך שלא תציג את זה - מדובר באופנסיב ליינמן רציניים שלא קל להתמודד מולם. דאנטה פאולר עולה אצלם כמחליף מרוב שהם חזקים ועמוקים בדי-ליין, זו הגנה מרשימה...
לא מתווכח איתך, על הנייר יש להם פרסונל הגנתי טופ 5 בליגה וכמו שכבר ציינת - בכל שלוש החוליות, שזה נדיר מאוד (היחידות שיש להן את זה בליגה הן דנבר, סיאטל, מינסוטה ואולי קרוליינה בהנחה שהסקנדרי הצעיר שלהם ימשיך להתפתח). רק חשוב לי לציין שהתקפת הסטילרז העונה היא (בינתיים) לא ההתקפה של השנים האחרונות מכל מיני סיבות וכולם שם Underperform בצורה קיצונית. אני מאוד רוצה לקפוץ על העגלה של ג'קסונוויל כי אלוהים יודע כמה הליגה הבינונית הזאת זקוקה לקבוצות מרעננות אבל עדיין חושש לאור תצוגות כמו שראיתי מהם לפני שבוע מול הפאקינג ג'טס או מול טנסי שמשבוע לשבוע הולכת ומתבררת כבלוף רציני, התקפית והגנתית. צריך לראות מהם קצת יותר לפני שאני מתחיל להתלהב כי הפרסונל הזה (מינוס בויה וקמפבל) היה שם גם לפני שנה וגם אז זה הספיק להבלחות שבוע כן שבועיים לא. בעניין מרגש ומרענן לא פחות -
הראמס, שקיבלו הרבה שבחים עד כה, הפגינו אתמול ניהול שעון חובבני שלא ציפיתי לראות מקבוצה שמאומנת על ידי אדם שאמור להיות טוב ומבטיח בתפקיד שלו. אשכרה לקחו טיים אאוט באיזה 1st down כשהיה מספיק זמן לגוף לעשות ספייק, ואני בכלל לא מדבר על הטיים אאוט ההזוי אחרי הpunt return שלהם. איזה כיף זה הקונדנסד יאללה. פלוס, קלטתם את הפאדיחות עם הגיימפאס האירופאי של הליגה? מביך ברמות מה שקורה שם, גם לי היו כמה בעיות/תקלות בשבועות האחרונים. @Sweetness חג טרוביסקי שמח. מקווה בשבילך שהביצועים של הווארד וכהן ישתפרו איתו. נראה לי שהג'ויסטיק ייתן בראש.