חחח... אוהדי פאטס במקום טוב למטה... אוהדי פאטס זה דבר שלא היה קיים לפני המילניום הנוכחי. הפאטס ברחו מבוסטון לאסוף הומלסים בפריפרייה בגלל שהחלאות של בוסטון היו מוכנים לאהוד רק בייסבול כי הם האוהדים הכי גזענים בארה"ב. טוני איסון עשה לעצמו בושות מול מגרשים ריקים חבוב. אתם חבורה של חלאות ושל אוהדי הצלחות חסרי מושג, צא מזה. אין לי בעיה שאתה שמח לאיד. אבל העובדה שאתה צוחק על מארקי מארק שעשה פליי מטומטם בגלל שהוא מטומטם, וחושב שזה יותר בושות מזה שאותו מארקי מארק המטומטם מגיע אליכם ומשתין לכם בחצר זה גובל בחוסר שפיות. יש אירועים בהסטוריה של הקבוצה שלי שגורמים לי צביטה בלב. הקריסה במחצית מול דנבר ב98. העונה של 1-15 עם ריץ' קוטיט, מסיבת העיתונאים של ביליצ'ק ב99 הדאון הרביעי מול פיטסבורג. את הבאט פאמבל אף אחד חוץ ממך לא זוכר. המשחק בפוקסבורו בהחלט עדיין זיכרון טוב. שילוב של רגע הצלחתי מצויין ושמחה לאיד עטופים ביחד. פליי מטומטם בתבוסה חסרת משמעות בעונה חסרת משמעות? לא עושה לי כלום
איזה כיף לעשות ליג פס בשביל גרין ביי ולקבל את הפציעה הזאת בשבוע 6. נקווה שישאירו לו סיכוי לעלות לוויילד קארד והוא איכשהוא יחזור לקראת הסוף אבל אני בספק שיהיה סיכוי כזה.