[ נו באמת, אתה שולף לי את טיעון אוהדי הצלחות? באיזו שנה אתה חי? מה זה רלוונטי אליי? את מי זה מעניין איזה סוג אוהדים היו לפטס בשנות ה-80 כאילו הם העבירו את הגנים האלה לאוהדים הנוכחיים? אתה חי בעבר, תתקדם. שמעתי טיעונים כאלה גם לגבי היותי אוהד צ'לסקי, לא מתרשם מזה כבר כי זה טיעון חלול. לגבי חלאות אני פשוט לא מסכים - אני מסתובב בפורומי ג'טס/סטילרס/ברונקוס ומעולם לא ראיתי כמות כל כך גדולה של דושבגס. כמובן שבכל פאנבייס יש חלאות, לא חושב שהפטס שונים במיוחד. ברור שאני חושב שזה יותר בושות, כי הפטס הפסידו משחק פלייאוף בהפרש של 7 נק' (נתנו פייט, היה משחק קשה והפסדנו, זה חלק מהמשחק) לעומת המשחק ההוא שלא רק שהפטס שקרעו את הג'טס באותו משחק זה היה פליי אומלל וHILARIOUS פשוט. אתה יכול לבלבל את השכל על זה שזה לא עושה לך כלום אבל למה שזה יעניין אותי מה זה עושה לך? מעניין אותי מה זה עושה לי (ואני יודע שלא מעט אוהדי פוטבול לא של הפטס נהנים וזוכרים את זה). אלא אם כן אתה אומר שאוהדי פטס יצרו ערך ויקיפדיה על הבאטפאמבל עבור אוהדי פטס אחרים. הערוץ הרשמי של הNFL העלה וידאו של זה רק למען אוהדי הפטס החלאות, לא כי זה מהלך שייזכר לעוד המון המון שנים. הל, ESPN עשו על זה ספורטסיינס והם בטח לא אוהדי פטס. תהנה: עברתי את מכסת ההטרלה שלי להיום. היה אחלה משחק אגב.
החירטוט הכי גדול שנתקלתי בו לאחרונה ונתקלתי בהודעה של ארמסטרונג רק הרגע. עאלק צפי למאזן 5-5 עם 56% ניצחון על הסיינטס (חח), 59% על הרייבנס (טחח) ו-52% על מינסוטה (פחח). הליין צריך להיות אובר/אנדר 2.5 ניצחונות וגם זה רק בגלל קליבלנד.
רשמית הדבר הכי מגניב ביקום זו העובדה שהטייט אנד השני של קנזס לובש מס׳ 88 עם שם המשפחה Travis. חייב למצוא שוט שלו עומד משמאל לקלסי.
מבין את ההחלטה ללכת על זה בדאון רביעי שבל טוחן אותך על הרצפה למיליארד יארד, לא מבין למה לנסות רוץ בדאון שלישי שאתה לא מצליח לזוז מילימטר.
לדעתי הייתה החלטה רעה ללכת הזה גם ככה. אבל ההחלטה האומללה באמת הייתה של טומלין עם הפאנט מה-35 של קנזס ב-4th and 2. לא שזה משנה כבר אחרי ה-TD של DT עכשיו. מאמין שאלצ׳קו יקבל הזדמנות להוביל דרייב מנצח/ביג בן יעשה טעות אומללה.