לא אשמתו שרק עכשיו האלכוהליסט הארמני החליט לתת לסאנו למסור לו ולפתוח את הסכר. מפה לשם shit is getting real בקנזס. בניגוד לסנדרו ההייטר לא ראיתי את זה בא ואם זה אכן הולך להסתיים בהפסד נראה לי אנחנו מחשבים מסלול מחדש בייבי.
בווווווווווווווווווווווווווווווזזזזזזזזזזזזזזז בווווווווווווווווווווווווווווווזזזזזזזזזזזזזזז בווווווווווווווווווווווווווווווזזזזזזזזזזזזזזז תעיפן את המחליא הזה עם המסירות ל-2 יארד האלה מהמסך שלי.
לא יודע מה אני יותר - מבואס בשביל אנדי אהובי על הסיטואציה המגעילה או מאושר מהקריסה המפוארת של אלצ׳קו האפסון. תראה מה עשית סנדרו. כרגיל לא קל להיות אני.
ראסל 'טופ 5' ווילסון עם פיק במהלך המשחק הראשון של המשחק . יום טוב להייטרים כמוני בינתיים. מה יש להתבאס? אם מה שצריך בשביל שלא נראה את אלכס סמית בKC זאת קריסה כזאת, אז עדיף עכשיו מאשר אף פעם.
אני יודע שזה טוב לטווח הארוך אבל קשה לי כשאנדי מפסיד וחוזר הביתה מדוכדך ועצוב. זה משפיע על חיי היום יום ועל חדר המיטות ועל עוד לא מעט תחומים שבינו לבינה שהשתיקה יפה להם. מצד שני נזכרתי שכל מה שקורה שם דווקא טוב לפיליפ הסייח הצעיר שלי אז אני מתחיל להתעודד. ת מצד שלישי אני חושב איך רציתי ללכת עליהם (צ׳ארג׳רס) לפני שבוע כזוכה בדיוויז׳ן ביחס 9 ובסופרבול 50 ואמרתי לא אין מצב שקנזס מפסידים עכשיו בבית לבפאלו ומיאמי וכל הפחי אשפה האלה. קשה מאוד להיות אני בקיצור. לא מאחל את זה לאף אחד.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דאמ זה היה טוב. רק שלושה פלגרנט? בושה. למי שפספס:
לא מצליח להחליט מה היה יותר מרגש; האיפון שקראבטרי דפק לטאליב על הצלם, זה שטאליב נשאר עם הקסדה בקרב אגרופים, הליווי הצמוד של מארשון את טאליב לחדר הלבשה אני צריך coaches film כדי לעכל כל מה שהלך שם.
אהבתי איך וון מילר מחפש בכוח מי ילך איתו מכות ומתחיל לדחוף שחקנים רנדומליים של הריידרס עד שמישהו נדלק.
אני לא רוצה לחשוב כמה גרוע בורטלס היה יכול להיות אם המזל לא היה לצדו רוב הזמן. לא ברור איך הוא לא מסיים כל משחק עם 5 אינטרספשנס.