חחחחחחח אתה בפיגור 5, חמש דקות לסיום, דאון רביעי ו3 יארד, מה אתה עושה? בועט פילד גול מ45 יארד.... כל כך מגיע לקווין ההחטאה הזאת. ועכשיו כמובן שת'ילן הורג להם את המשחק ב1-1. ליצן.
והשימוש המוקדם שלו בפסקי זמן לא היה יותר טוב. מפה לשם משם לפה גרין ביי הולכים לסופרבול. תרשמו. תצטטו אותי. תמסגרו. תחרטו על המצבה בקבר שלי.
איזה מלטדאון מטורף של קנזס. לא ייאמן מה שהלך איתם ב-5 דקות האחרונות. הג'טס לדעתי הוציאו איזה 10 מהלכים מתוך ה-3 יארד ליין שלהם. הגיע הזמן לשלוף ציפורניים אנדי ולא בקטע הקינקי שאתה אוהב.
פיטרס חתיכת ילד גטו מטומטם אבל אני לא יכול שלא למות על זה. מלך. מה היחס על פיק של סמית' בדרייב האחרון הזה עכשיו?
רואים שיש לך עוד הרבה לעבור במבוא לאלכס סמיתיזם. הוא לא זורק אינטרספשנס בסיטואציות האלה אלא short of the sticks. התוצאה זהה אבל הדרך שונה. זה קריטי מאוד לפרספשן ולבוקס סקור.
אבל רודג׳רס GOAT שם או לא שם. קלסי וטייפריק והאנט וכל האתלטים שאנדי מוצא תלויים בסמרטוט ויכולים להעביר לך חודש עם 9 תפיסות ל-17 יארד ביחד. דקויות. זה כל הסיפור.
אני יודע שכולכם מתבדחים פה, אבל רגע של רצינות. מה צריך לקרות שגרין ביי תעלה לפלייאוף (לנצח את כל המשחקים שלהם כמובן זה בסיסי) בינתיים ביי, אני הולך לראות ג'ינווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
חחחחח אני מתבלבל עם כל הפליימייקרים שהשם שלהם מכיל את הצירוף טיירי. בנוגע לקאלסי - טוען את זה שנייייםםםםםםםם (שבועות). לא יאמן שהריידרס עם כל העונה המזוויעה שלהם עם סיכוי טוב לפליאוף. AFC ליידיס אנד ג'נטס.
2017 NFL Playoff Machine - Simulate Matchups and Scenarios - ESPN שחק עם זה ותראה. אם אני לא טועה הם צריכים לנצח הכל ולקוות שבסוף יהיה להם ניצחון יותר מאטלנטה/ ניו אורלינס (מי שלא תזכה בבית. אם זו תהיה קרוליינה הם אכלו אותה) כי אין להם שובר שיוויון מולם אלא מול דאלאס וסיאטל.