Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

דברים שלומדים בבית הספר לאימון פוטבול של מייק מקארתי.

אלעד אוהב/ת את זה.
  2. Gary Cahill Member

מישהו יכול להסביר מה קרה עם שייזיר? לא בדיוק הבנתי, מצד אחד קראתי שכנראה שהוא לא יצטרך ניתוח, וגם קראתי שיש מצב לשיתוק, אז מה קרה?

3. Hakeem Nicks Member

קצת אבסורד להגיד את זה, אבל הפיטורים של מקאדו לא מספקים כמו שחשבתי שיהיו. אני כמובן אומר תודה שזה קרה אבל מסיבת העיתונאים של מארה הייתה פשוט סיוט וגם כמובן יש את העובדה שאולי ננצח איזה 2 משחקים (עם מקאדו לא נראה לי שזה היה קורה) ונצא מהעמדה המדהימה שאנחנו נמצאים בה לקראת הדראפט הקרוב (בחירה שנייה אוברול).

וזה קשור גם לספסול של איליי. מארה יצא דפוק, אין לי עוד דרך להגיד זאת. הוא התוודה שהיה לו חלק ברעיון של הספסול של איליי אבל עכשיו, שבוע לאחר מכן, אתה נותן לספאגנולו את ההחלטה האם לפתוח איתו או לא? זה פשוט מוזר. אני לא חשבתי שמקאדו היה הגורם העיקרי לספסול איליי כי בכל זאת הבנאדם נלחם על העבודה שלו ואני חושב שאפילו הוא לא כזה טיפש כדי לחשוב שג'ינו סמית' נותן לו סיכוי יותר טוב לנצח. ומארה אימת את זה במסיבת העיתונאים. אבל זה לא הגיוני לתת לספאגנולו פתאום את זכות ההחלטה. אלא אם כן הוא עשה סבוטאז' למקאדו אבל גם אז, יכולת לפטר אותו שבוע מוקדם יותר ולא לצלק את איליי והאוהדים. מצד שני יכול להיות שהוא ראה כמה קטסטרופה זה הרעיון לספסל את איליי מהצמד ריס את מקאדו והחליט שזה הקש ששבר את גב הגמל, למרות ששוב - הוא אישר את המהלך.

זה דבר אחד לפשל ולא חסר ארגונים בליגה הזאת שמעסיקים את האדם הלא נכון ועושים טעויות. אבל משהו בהתנהלות של הג'איינטס בעונה הזאת פשוט פגע בשם של המועדון. ולצערי גם בעיקר בג'ון מארה, שעד היום לא היו לי הרבה דברים רעים להגיד עליו.

אבל בסדר, השמש תזרח בסופו של דבר. מתחילים מחדש ויהיה טוב מתישהו.

ובגזרת הפנטזי - פלייאוף ביייביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שבוע חלומי מאת ליינאפ הקבצנים שלי (וכמובן הצמד אלצ'קו את טייריק) איכשהו שם אותי בפלייאוף. בעצם מה זה איכשהו? מקום שלישי בליגה מבחינת נקודות (גם אליאור מקום שלישי אגב - רק מהסוף. קירק יחשוף את הבלוף, ואם לא אני אעשה את זה בגמר), וואלה מגיע לי.

אלעדוש תביא וזלין כדי לרכך את הכאב נשמה, זוכר טוב טוב את הטראש טוק שלך מלפני שבועיים.

Sprewell ו-אלעד אוהבים את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי גבר, לא ירדת לבונקר לאחר ההפסד מול אליאור?

אני במילא מבסוט האמת, כל דבר מכאן זה בונוס עם ההתקפה הנכה שלי.

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסטילרז ובית החולים שיחררו הצהרה די מעומעמת אתמול אבל לפי הדיווחים הראשוניים שיצאו זה מה שקרה לו ככל הנראה:
    Spinal Cord: The Concussion You’ve Never Heard Of – Health Essentials from Cleveland Clinic

מה ש- https://twitter.com/ProFootballDoc (רופא קבוצה לשעבר ותותח על שמאבחן בצורה מדוייקת 99% מפציעות פוטבול על סמך הילוכים חוזרים בלבד) מספקלץ אחרי הציוץ של ראפופרט מאתמול (שלשייזיר הייתה תנועה חלקית בגפיים התחתונות וש-24 השעות הקרובות הן קריטיות עבור שיפור) זה שהוא חושד שלא מדובר רק בזעזוע לחוט השידרה (זעזוע אמור לעבור די מהר. מדקות ועד כמה שעות) אלא בחבלה ממשית ואז זה כבר סרט אימה אחר עם תסריט שבו שייזיר יישאר מרותק לכיסא גלגלים.

1. בוקר טוב גם לך אדון כלומניקוביץ', התגעגענו למונולוגים המרגשים על האירגון האחר עם הקלאס שאתה אוהד. מבאס שלא יכולת לשלב כמה מילים על אודל.

2. אין לך מה לדאוג - מייקי סמית וסנדלי השורש בדרך. העתיד נראה ורוד מתמיד. Mike Smith has best odds to become Giants next head coach

3. מצד אחד לראשונה בחייך הוצאת מילים נכונות וציינת עובדות אמיתיות שקרו בעולם האמיתי. מצד שני - שוב הוצאת מקונטקסט כיאה לגנב דעת הקטן והנכלולי שאתה. ניקוד פנטאזי זה משהו שמיציתי לפני שנה אחרי חמש שנים רצופות בטופ 5 של ליגת הפגים הזאת כולל שתי עונות שבהן סיימתי טופ 1 ויצורים כמוך וכמו קירק שסיימו 11 ו-12 בהתאמה השתחלו לפלייאוף על חשבוני. באוף סיזן עשיתי חושבים והבנתי שכללי המשחק צריכים להשתנות ושאני צריך להתאים את עצמי לסביבה הכלומניקית שמקיפה אותי. מה שהוביל להחלטה מושכלת ומודעת שקיבלתי עוד לפני תחילת העונה - לזלזל ולהשתין עליכם בקשת (בעיקר עליך אגב, נראה לי שאתה כבר יודע את זה אחרי ההפסד הכי מביך בתולדות הליגה) ברמות שבמקומך באמת הייתי שותק ומנסה לדפדף ולהעביר הלאה. תגיד לי אתה מתי נתקלת בעילוי ומוח פוטבול שכל כך בטוח בעצמו עד שהוא עולה 4 פעמים שונות לאורך העונה בלי קיקר (עמדה עם הנקודות הכי קלות וזולות בפנטאזי), פעם אחת בלי TE (מעניין מול מי זה היה) ופעם אחת בלי QB (!). כלומר, במילים אחרות, גאונות ועליונות הפנטאזי שלך עליי השנה מסתכמת בכך שעלית 4 פעמים עם פאקינג קיקר בהרכב והבאת 90 נקודות יותר. ואת זה אתה חוגג לי פה loud and proud.

אם זה לא הדבר הכי משפיל ועצוב שקרה בליגת פנטאזי כלשהי אי פעם אני לא יודע מה כן.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/17
    אלעד אוהב/ת את זה.
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז להביא וזלין?

7. Hakeem Nicks Member

תביא תביא. ג'יי אג'איי שמר את עצמו כל השנה לרגע הזה. אל תאמין לנביאי שקר.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני מתכונן להפצצה. האיש הזה רודף אותי דרכך כבר שנתיים.

נראה, אולי אלוהים יכיר בי כסגנו פעם אחת נוספת.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירים את זה שאתם אתלטים אלוהיים שרצים 40 יארד ב-4.45 שניות עם 3 cone של 6.77 שניות אבל נולדתם לבנים אז אף אחד לא משתין עליכם ומזמין אותם לקומביין שהייתם שוחטים עם רגל כרותה ואז אף קבוצה לא בוחרת אתכם בדראפט ואתם נאלצים להשפיל את עצמכם ולהגיע כמו איזה נוודים למבחנים פתוחים של הקבוצה במקום שנולדתם בו ואז אחרי שנתיים אלה הדברים שאתם עושים ב-NFL?

פאקינג מלוכלך.

sandro ו-אלעד אוהבים את זה.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלבן הכי ניגר בליגה אחרי קלסי וגרונק.

11. sandro Member

הזכיר לי קטע מכתבה שקראתי לא מזמן על ת'ילן:
    When the Vikings and Bengals held joint practices in August 2016 and Pacman Jones and Dre Kirkpatrick refused to line up against Thielen in one-on-ones, he simply stored the slight in his memory. They wanted to face “dawgs,” not this chump.

איזה זלזול, ועוד ממי. הולך להיות צחוקים שבחוזה הבא שלו הוא יעשה פי 3 ממה שהם עשו כל הקריירה.

12. shlomydavid מנהלים

13. sandro Member

לאטימור VS חוליו פעמיים בשנה הולך להיות להיט.

בכללי, לא דואג לסיינטס יותר מדי. טריליון פציעות בערך בכל חולייה הגנתית או התקפית על המגרש אתמול בלילה(שהמשמעותי ביותר כמובן זה קאמרה בדרייב הראשון), לאטימור מחובר למכונת הנשמה כמו בן 200 אחרי 2 משחקים בחוץ, ומשחק חמישי בלילה באטלנטה אחרי מלחמת עולם ארבעה ימים קודם לכן מול קרולייניה. ועדיין הפלקונס ומאטי (משחק ראייני קלאסי) היו צריכים פיק דיי מביך של בריז ברדזון בשביל לנצח את זה. מאמין שבהנחה הסבירה שמצב הפצועים ישתפר כבר בשבוע הבא הם יסיימו עם מקום בפלייאוף בלי בעיה, כנראה אפילו טופ 2 ושבוע חופש.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין להם מה לדאוג מבחינת כרטיס לפלייאוף אבל היכולת של בריז ממשיכה להיות פושרת במקרה הטוב ומגבילה את התקרה והפוטנציאל של הקבוצה. זה היה משחק שהם יכלו לנצח עם תצוגה חצי וינטאג'ית שלו אבל שוב הוא נתן הופעה אלכס סמיתית טיפוסית עם 4 קומפלישנס בלבד ל-10+ יארד ו-0 לחלונות צרים (גם לדיקאפריו היו 0 אבל בניגוד למגעיל כמוהו, דיוק במסירות האלה תמיד היה הטריידמארק של בריז), וזה עוד בדום סטרילי בדיוק כמו שהוא אוהב. רק אלוהים יודע איך זה ייראה בגשם/רוחות במקומות כמו פילדלפיה/סיאטל/קרוליינה למקרה שהם יצטרכו לצאת לשם. גם התיפקוד בפוקט שתמיד היה אלוהי מתחיל להידרדר והוביל אתמול לשני סאק'ס בסיטואציות קריטיות שהיו עליו ולא על ה-OL.

https://i.imgur.com/KBSNjrL.Xxx

אטלנטה ודיקאפריו והמאמן של דיקאפריו וה-OC של דיקאפריו הסריחו רוב המשחק ועשו כל טעות אפשרית ועדיין איכשהו ניצחו. בשבוע האחרון התחלתי למכור את עצמי עליהם (AKA הימרתי עליהם לזכות בסופרבול ביחס 34 כי אני זונת VALUE חסרת תקנה) כי מבחינת כישרון הם לא נופלים מאף אחת מהטופ 4 ב-NFC והם מרגישים לי בדיוק כמו הקבוצה שאף אחד לא רוצה לפגוש בפלייאוף. צוות האימון קצת (הרבה) פח אבל על הנייר אין להם כמעט חולשה בשום חוליה, הם יכולים לנצח כל מיני סוגי משחקים בבית ובחוץ (שוטאאוטס, בלואאוט'ס, קרבות חפירה, בגשם, בקיץ או בדום) ובעיקר BATTLE TESTED. אני מסתכל על מינסוטה והראמס ובאמת שאני מנסה להתלהב והכל אבל חוסר הניסיון בקרבות וסוג המותחנים שמתפתחים בינואר/מול קבוצות איכותיות (תסתכלו על הלוח שלהם ותגידו לי אם אתם מוצאים יותר מניצחון איכותי אחד. הכל שם זה אריזונות ויוסטוניות וקליבלנדיות וג'איינטסיות) קצת עוצר אותי. הייתי מציין גם את פילדלפיה כי רוב הדברים נכונים גם לגביהם (אפילו יותר בקטע של הלוח הקליל) אבל אני חושב שהם הרוויחו המון מהחוויה שלהם בג'ונגל של סיאטל בשבוע שעבר. לראמס ומינסוטה עדיין לא היה משחק כזה לדעתי (הניצחון של מינסוטה על אטלנטה היה מוזר פצצות והרגשתי שאם הן היו משחקות עוד 10 פעמים אטלנטה היו מנצחים לפחות 7, במיוחד אם טרופאנט היה בריא).

sandro ו-אלעד אוהבים את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר עסקינן בדירוג קבוצות לקראת הישורת האחרונה - מה דעתך על פיליפפפפפפפפ והחברים?