דעתי חיובית ואופטימית מדי מכדי שאני אפיץ אותה בשלב הזה לשאר היקום ובכך אחרוץ את גורלו של איוב המודרני. עם כמה שאני חרמן ומיוחם מגיע לו יותר מזה. אפילו לא הימרתי עליהם לסופרבול ביחס 51 לפני המשחק מול דאלאס בחג ההודיה מרוב שלא רציתי לטמא את נשמתו הזכה אלא לשמור נידה כמו רעייה טובה. את החלק של הסדום ועמורה בחיי אני משאיר למאטי דיקאפריו. אבל ניסיון יפה בתור אוהד שרוף של ניו אינגלנד לגרום לי להשמיד סיכויים של יריבה פוטנציאלית נוספת ב-AFC האומלל. לא עבר לידי.
אכן הזרוע של בריז העונה בעייתית מאוד, ושכשצמד המפלצות בבאקפילד שלו נעצר מכל סיבה שהיא והוא צריך לתהחיל לזרוק את הכדור בתדירות גבוהה הרבה יותר ההתקפה מתחילה להתקשות. נראה כאילו יש איזה בעיה פיזית שם שאנחנו לא בדיוק יודעים עליה ואולי הם מנסים להסתיר. לא מזמן היה איזה משחק שהוא שיחק עם סליב על היד הזורקת, ואולי גם זה מסביר את כמות הזריקות האפסית לטווחים הבינוניים והארוכים ומה שנראה כמו סכמה התקפית מסורסת. אבל שוב כמו שציינתי, כל עוד הם יצליחו להריץ את הכדור כמו שהריצו אותו עד כה העונה התלות בבריז יורדת משמעותית, וזה לא שהוא הגיע לרמות של פייטון 2016 (שהספיק לסופרבול).
מה שנסגר איתו זה 1) שהימרתי על קרוליינה 2) המזל הרגיל של הפאטס. הוא יפגיז כל זמן שאפשר להכניס במקומו את טדי ויחזור להיות מי שהוא היה כל הקריירה כשנגיע לנקודת האל חזור ולא יהיה מנוס מלהמשיך איתו עד הסוף המר.
הנה ת'ילן עכשיו עם שני דרופים באנדזון. 2 תוך 3 סנאפים. הידיים הכי טובות בNFL. תראה למה אתה גורם, תפסיק ליילל כבר.