בעולם שבו מאט ריאן מקבל 100 מיליון דולר מובטחים, בעולם שבו מאתיו סטאפורד מקבל 92 מיליון דולר מובטחים, בעולם שבו קירק קאזינס מקבל 84 מיליון דולר מובטחים, בעולם הזה רודג'רס גם עם חוזה כזה הוא underpaid.
העניין הוא שהכסף הזה "מובטח" רק אם הקבוצה לא משחררת אותך עד מרץ. מה שבאמת מובטח זה המענק חתימה, ופה רודג'רס קיבל איזה 58 מיליון שפרוסים כמעט באופן אחיד לאורך החוזה.
דווקא לא. גוטה ופקיד השומה האפור שמומחה לפיננסים והיה מועמד לתפקיד ה-GM רק על סמך היכולת שלו להתנהל טוב עם חוזים סגרו אחלה עסקה עבור הפאקרס, מבלי שרודג'רס ירגיש מנוצל או משהו. הרבה פעמים חוזים הם או כבדים בהתחלה (עבור קבוצות שיש להן מקום בתקרה בהווה), או כבדים בסוף (עבור קבוצות שדי תקועות בתקרה ובכל מקרה לא מתכוונות לממש את השנים האחרונות של החוזה בצורתו במקורית או בכלל). מה שהפאקרס עשו זה להכביד על האמצע, וספציפית, על העונה הראשונה שלאחר ההסכם החדש שצפוי להחתם מול ארגון השחקנים, זה שיעלה את התקרה לסביבות 200 מיליון (בניגוד ל-170 של היום). כלומר מבחינת אחוז מהתקרה שהחוזה שלו תופס, זה הולך לצאת מאוד מאוזן ויפה ותמיד ישאיר מרחב פעולה לשחקנים אחרים. באופן כללי, הפאקרס במצב מעולה פיננסית להחתים שחקן כמו מאק. ויש להם גם את הדראפט קאפיטל. וגוטה התראיין אתמול והביע רצון להשאיר חותם רציני ואמר משהו בסגנון של "על הזין חוזים יקרים, תותחים עולים כסף וכדי לנצח צריך תותחים". אני עדיין לא משלה את עצמי לאור ההיסטוריה השמרנית של הארגון, אבל אחרי הראיון של אתמול והמבנה של החוזה החדש, אני מרשה לעצמי לפנטז על איזה 10% שזה יקרה. גם אם כן, זה לא יקרה בקרוב. זה יקרה כמה מחזורים לתוך העונה כשהריידרס יכנסו לפאניקה ויבינו שהפסידו במשחק הזה של מי ממצמץ ראשון וינסו להציל משהו מהערך של שחקן שהם הולכים לאבד בכל מקרה. ואם לא יקרה, אז היי - רודג'רס ומאק באותה קבוצה זה בכל מקרה TOO GOOD TO BE TRUE ולא הכי הוגן כלפי כל שאר הקבוצות בליגה. כיף אבל לפנטז על מה דניאלס מסוגל לעשות כשהוא יהיה חופשי לחגוג כי היריבה צריכה לשמור את כל החוסמים הנוספים עבור מאק. אשכרה יצטרכו לעלות עם רסיבר וחצי וכל מיני פול באקס וטייט אנדים שיצילו את הק"ב מלינץ'. ואם הק"ב איכשהו שורד הוא משחרר כדור בלחץ ל- BALL HAWKS חייתים כמו הצמד שהבאנו בדראפט. ובמציאות: פרי פצוע, קליי גמור, טריפל טים על דניאלס, הק"ב חופשי לגמרי והילדים עושים פדיחות עם הימורים אגרסיביים מדי על חטיפות.
אחלה כתבה על הדור החדש של המאמנים ומאיפה כולם מגיעים (ברור לכולנו, ועדיין): The Defining Traits of the Coaching Trees Taking Over the NFL - The Ringer
מישהו יודע לספר מה הסיכוי שמק יגיע לגרין ביי באמת? הלוואי וזה יקרה לפי מה שאני קורא על השחקן הזה. באיזשהוא פורום רשמו ששוקלים לחתוך את קליי מתיוס בשבילו.
הדיבור הוא על 2 בחירות סיבוב ראשון, וכנראה לGB זה יהיה אפילו יקר יותר כי הבחירות האלה יהיו 20 ומעלה בוודאות יחסית גבוהה. האם מאק (והחוזה המפלצתי שאתה צריך לתת לו) שווה את זה? תלוי למי לדעתי. לGB אני חושב שכן, כנ"ל SF שמדברים עליהם בימים האחרונים. באפלו או הג'טס הרבה פחות למשל.