לא חושב שאנחנו רחוקים מהיום שהחוק הרשמי יהיה שדין QB's הוא כמו של קיקרים ופאנטרים. אסור יהיה לגעת בהם, רק לנסות להפריע.
למה ה-GOAT עדיין מדדה לי על המסך בפיגור 14 ושתי דקות על השעון? שמישהו יגיד למקארתי האפסון שלא מעניין אותנו לייפות את ההפסד כמו תמיד, שיגן על הפרנצ׳ייז.
לקייל שאנהאן? לא זוכר שאמרנו דבר כזה. לאיש בינוני ודוחה שפוחד שהראנינג בק התשיעי שלו בפנטאזי יינזק מהפציעה בזמן שבת׳כלס הוא רק ירוויח ממיליארד הסקרינס שהבקאפ ימסור לו? אכן אמרנו. וצדקנו. מ.ש.ל נ.ב - בואנה טרוביסקי. בואנה בואנה בואנה.
טרוביצקי לא מתפקד תחת נאגי בכלל. משהו שם צריך להשתנות, זה די מביך שההתקפה לא מסוגלת לייצר שום דבר כבר כמעט שלושה משחקים בהתחשב בoverhaul שעשו ובמינוי של מוח התקפי כמו נאגי. ואם זה אומר להעיף את טרוביצקי לספסל אז so be it. נ.ב. איזה ניהול שעון מביש של ווילקס.
אני על סף להרים ידיים מטרוביסקי. יש להיות חסר ניסיון ולהסתגל לשיטה ויש להיראות כמו תרנגולת שחוטה בלחץ הכי קטן שמגיע (או שמדומיין) ולפספס זריקות. אני כבר תקופה בדעה לגבי כל הפרוספקטס הצעירים שמגיעים לליגה שרואים מהר מאוד מהרגעים הראשונים אם יש להם את זה או לא. ולטרוביסקי לא נראה לי שיש את זה. גוף ענק היום, אגב. לראשונה העונה.
גם אני אבל אני כן חושב שצריך לתת לו עוד 2-3 משחקים כדי להכריע סופית. השאלה היא מה יקרה אם יבינו שהוא לא האחד. בתקווה שיבינו את זה!
לא יקרה כלום. סיפסול זאת בכלל לא אופציה. אירגונים לא ממשכנים חצי דראפט בטרייד אפ כדי לספסל את ה-QB אחרי 6-7 משחקים פושרים מינוס. אלוויי נלחם ונאבק בשיניים שלוש שנים על אחד האפסים הגדולים ביותר שנבחרו בסיבוב ראשון רק בגלל.ככה שמיץ׳ הוא האיש עד להודעה חדשה ועליו ואיתו כל ה-Regime הזה יחיה או ייפול.
זה לא הגיוני בכלל מה שמאק עושה מאז שהוא הצטרף. ואת רוב התרומה שלו אי אפשר בכלל לבחון באמצעות סטטיסטיקה יבשה. שחקן על.