הסקנדרי של פילי אמנם מחורר מבחינת פציעות אבל רמת הכישרון הכללית בהגנה שלהם עדיין גדולה יותר יחסית לבית זונות שהולך שם. מילא להיטחן בניו אורלינס אבל לקבל בראש מהגופה של איליי ושאר ההתקפה הלא מתפקדת הזאת? ועוד Chunk plays של 30-40 יארדים עם שבירת תיקולים? נראה שאין מנוס מג׳ים שוורץ ללשכת התעסוקה הקרובה למקום מגוריו. נשבע שהמוח שלך יותר מת מהמוח של אארון הרננדז
למאר ג׳קסון אחד השחקנים המשעממים והמתישים שיצא לי לראות. לא רואה קולג׳ פוטבול אז אני מניח שהוא לא כזה, אלא שככה הרבו גורם לו לתפקד. ועדיין, אי אפשר לראות את בולטימור כשהוא מתחת לסנטר.
אגב, נראה לי שלא רק ההתקפה של בולטימור מיושנת, אלא גם ההגנה שלה. שהיא פוגשת קבוצות שנחותות התקפית אז הם נותנים עבודה, אבל ברגע שמעט מתחכמים איתם נראה ששוברים אותם בקלות. ** LOL.
מפה לשם משפ לפה ניו אינגלנד חזרו ליכולת הבינונית וההתקפה התקועה והלא זורמת מרוב העונה. והפעם אחרי שבוע ביי וכשגרונק משחק לראשונה מזה חודש ואמור להיות רענן כביכול. בקשר ללמאר - בולטימור והארבו פשוט שמים זין ולא משקיעים בהתפתחות שלו בשלב הזה (שזה מטומטם כמובן). כרטיס לפלייאוף הוא המטרה העיקרית כדי לשרוד אז הם מנסים לגרד ניצחונות מכוערים בשבועיים האלה עד שפלאקו חוזר, גם במחיר של שטויות כמו 27 ריצות בלי לפתוח את הפלייבוק כדי לתת לו להראות מה הוא יודע ומה לא.
איזה מסכן אתה רחמים רק 30 נק׳ מבארקלי וצ׳אב עם עוד רבע לשחק + 4 שחקנים שאחד מהם הוא QB (והאבא של ילדיי) איך תתאושש?