מאכזב מאוד מה שקורה עם ההגנה של הצ׳ארג׳רס. היית מצפה גם ממתאם הגנתי עקשן לבצע התאמות כשהוא מול ביל פאקינג בליצ׳יק. כל מאמן חושב שהוא איזה אלוהים.
משחק של מצ׳אפס. היסטורית ניו אינגלנד שוחטים הגנות איזוריות שנותנות לרסיברים והרצים שלהם מרווחים ושטח לרוץ אליהם. נהיה פאתטי לחזור על זה כל הזמן שנה אחרי שנה. מה שקורה פה זה נטו מיסמאץ׳ אימוני. ולא של גאון נגד פחות גאון אלא של פחות קוף נגד קוף. דרייב קריטי פה לפיליפ וההתקפה. חייבים להישאר בתמונה ולקוות שבראדלי יעשה את השינוי ההגנתי הנחוץ, בתקווה שהוא בכלל יעבוד כי מי יודע אם עבדו על זה לאורך השבוע.
פחות או יותר אחד לאחד מה שקרה בגמר ה-AFC מול פיטסבורג לפני שנתיים. מכל בחינה אפשרית. אנתוני לין מאמן טוב אבל לפי מה שהסבירו לי. ניצח 12 משחקים ומגיע לו המון קרדיט. לא בושה להפסיד בפלייאוף בפוקסבורו. אי אפשר לנצח כל משחק.
הוא מאבד את הראש. אני מבין שהקבוצה בפיגור מטורף אבל ללכת על ביג פלייז מעכשיו זה להיכנס למלכודת של הפאטס. יש עוד מחצית. למה לא לתקתק מהלך שיקרב אותך לפאטס לקראת המחצית השנייה ולנסות לגלגל את המומנטום אליך.
הצ'ארג'רס מקבלים את הכדור בפתיחת המחצית השנייה. 1.טאצ'דאון קליל לטרוויס בנג'מין של 70 יארד, 35-14 עם 12 דקות על השעון. 2. גוסטקווסקי מחטיא פילד גול מ-46 יארד, הצ'ארג'רס מקבלים את הכדור במרכז המגרש. 3. דרייב של 11 מהלכים שאוכל 5 דקות מהשעון, 35-21 אחרי טאצ'דאון של מלווין גורדון עם 7 דקות על השעון 4. פאמבל של פאטרסון בקיק ריטרן על ה-15 יארד ליין של ניו אינגלנד 5. פיליפ להאנטר הסוס בקורנר ראוט, 35-28 עם 5 דקות על השעון לסיום הרבע השלישי. אני מאמין.
לא דרך לסיים ככה עונה מצויינת ולחרבן את המורשת של פיליפ. נוקאאוט של ביליצ'ק שראה ולמד מהרבע האחרון בבולטימור. מישל טוחן את ההגנה ולא מפמבל פעם אחת. אדלמן הכלי הכי עמיד של בריידי מקבל מרחב מיותר. ההגנה של הפאטריוטס לוחצת כמו בולטימור ומנגד פלייקול צפוי שמעלים את גורדון.