מה קרה לך ? רוזיצקי היה היום בסדר גמור, אפילו טוב, עם כמה פעולות טובות מאוד, במיוחד במחצית השניה, שגרמו למשחק של ארסנל לזרום. שלא נדבר על העונה המצויינת שלו והיכולת הנפלאה שהוא מציג במדי התותחנים ..
נו, ספר לי איזה פעולות מועילות הוא עשה, קדימה... מי שתפס מנהיגות ברגעים הקשים והניע את כל המשחק כמו ששחקנים גדולים יודעים לעשות הוא ססק, איזה ילד זה. גאון כדורגל, ועוד גאון כדורגל עם אופי, איך הוא בא לקבל כל כדור מהרביעייה האחורית ותמיד עשה איתו את הפעולה הנכונה והאחראית, כשכל היתר חיכו לו למעלה והשאירו אותו להתמודד עם ספיד, נולאן וקאמפו. תוגמל היום בבישול, למרות שזו היתה פעולה מקרית לגמרי. גם קולו שדחף את הקבוצה קדימה במחצית השנייה ושהה חלק ניכר מהזמן כ20-40 מטרים מהשער של יאסקליינן קיבל את הגמול הראוי על מאמציו. חבל שאין לנו יותר שחקנים כמו שני אלה.
רוסיצקי היה מאד לא מדויק היום, ורואים שלא נוח לו לשחק באגף, כי הוא כל הזמן באופן טבעי מגיע עם הכדור למרכז המגרש ומשם חותך פנימה.
כרגע עולה לי בראש הפעולה המצויינת שלו כשחטף כדור בחצי המגרש של ארסנל, עם הפנים לשערו הוא, עשה סיבוב מלא, הותיר את השחקן ששמר עליו מאחור, ופתח בריצה מדהימה באמצע המגרש, כשבדרך עבר עוד שחקן אחד.
רוזיצקי היה היחיד במחצית הראשונה שעוד ניסה לעשות משהו, שאר הקישור פשוט נעלם ל-55 דקות עד השער של נולאן.
צ'לסי הצטרפה היום למה שלבקבורן עשתה מוקדם יותר העונה וכנראה תעשה פעמים נוספות העונות, ומה שבירמנגהאם עשתה אתמול גם כן והורידה את מחירי הכרטיסים, הלוואי ואלו יהיו סנוניות ראשונות לגל שכל הקבוצות יעלו עליו ויחזירו קצת את השפיות ואת הקהל הרחב יותר בחזרה למגרשים. כמובן שהברידג' היום היה מלא,6000 אוהדי פורסט עזרו גם כן. אוהדי השיטי ממשיכים לא להגיע,היום רק כ 26,496, בסיבוב הקודם בגיעו רק כ 25,621(וצריך לזכור ששפילד וונסדי באותו משחק מילאו עד אפס מקום את יציע החוץ), גם בליגה המספרים של שיטי בירידה לא קטנה,אפילו עוד יותר מעונה שעברה.
25 אלף למשחק גביע בסיבוב הרביעי נגד יריב משעמם כסאותהמפטון ,עדיין סביר בהחלט לסיטי . התבוסה לבלאקבורן בשבוע שעבר ,הרכש ה"אטרקטיבי" שביצענו החודש , וההחלטה של פירסי היום לאמן במקביל לסיטי ,גם את נבחרת הu-21 האנגלית ,נותנים את האותות ביציע (תפקיד שלא התאים למאמן בליגת המשנה ,בגלל העומס) הכסף שזרם בתקופת קיגאן נגמר , סיטי מצליחה לתפקד רק בזכות אקדמיה משובחת ,גם הורדת מחירי הכרטיסים היום ל20 פאונד לא כל כך עזרה ,האוהדים משוועים לקבוצה יותר אטרקטיבית (בחצי מהמשחקים שלנו העונה לא כבשנו) עונת הישרדות העונה, הכסף הגדול מהחוזה החדש עם סקיי (30 מליון לכל קבוצה ),רוכש פוטנציאלי ,והעתיד יהיה תכול יותר ,ובמיוחד עם השלד של המקומיים המוכשרים שלנו, אההה וגם איזה גביע אחד אנגלי גדול בארון העתיק שלנו ,הלואי אמן .
Scholes להוציא את משחק הגביע אתמול שבו הגיעו "רק" כ71,000 אבל הרבה תודות לפורטסמות שהחזירה ליונייטד כמות נכבדה של כרטיסים שהיו מיועדים לקהל החוץ,פופי לא הצליחה למכור את כל הכמות שקיבלה. איסטלנד, אל תנסה לצחצח מה שמלוכלך,אני לא רוצה להביא לך את המספרים ממשחקי הליגה גם מול קבוצות אטרקטיביות יותר,לא מספרים מרשימים גם כן.
סטרטפורד- אל תתגאה יותר מידי ,בכל אפשרות בקהל הטרמפיסטים חסרי הנשמה שלכם , עזוב אותך בכל המשחקים האטקרטיבים (שפילד 42000) היו 40 אלף באיסטלאנדס ,נכון שיש ירידה ,אבל היא טיבעית ביחס לאיכות המשחק שלנו העונה . 6 משחקים בבית ללא כיבוש ,וגם ברפש יתחילו קרחות ,אגב בעונת 73\74 איבדתם 5000 צופים בגלל היכולת ,אז תפסיק לברבר ולקשקש . רונלדו ושרק בסיטי ,ואי אפשר לקנות כרטיס לשנתיים מראש , עזוב בשנתיים עם קצת ברק של שוני היינו בתחתית עם 47 אלף -לך תתרחץ
בולטון בחצי ראשון קלאסי, מייסקליינן ועד אחרון השחקנים כדורים ארוכים לראש הנפלא של דיוויס שמגיע ראשון לכל כדור גובה, אני כזה דבר עוד לא ראיתי, ועוד באיזה דיוק הוא עושה זאת. דיוויס כמעט וכבש אחרי פחות מ2 דקות מקרן של סטליוס, ובהמשך נגיחות שלו בעיקר מכדורים על 60/70 מטר של ייסקליינן גרמו להרבה לחץ בעורף של התותחנים.עוד קרן של היווני כמעט והביאה לשער חצי עצמי חצי של קאמפו.ארסנל מצידה לא עשתה כמעט כלום, והיא התחילה להתעורר רק אחרי 35 דקות, וגם המצב המצוין של הנרי לא היה קשור בכלל למהלך כדורגל, אלא נגיחה איומה של גארדנר(איפה גארדנר של השנים האחרונות?) לייסקליינן שניסה לא להכשיל את הנרי ורק מייטה עם הצלה מהקו מנע שער מהנרי עם העקב, איזה קלאס של שחקן. חצי שני ובולטון מפתיעה את כולנו עם התקפות שלא קשורות לחוצים ארוכים/בעיטות של ייסקליינן מ70 מטר ודומיהם, אלא 2 התקפות נפלאות שגם ונגר היה מתגאה בהם.התקפה ראשונה מדהימה - נולאן משתלט נפלא מול שני שחקנים, עקב לאנקלה, ימינה לדיוויס שלא ברור אם ניסה לכבוש או למסור, אבל הכדור שלו הגיע לקפטן הגדול נולאן, וזה 0-1.כמה בישולים יש לדיוויס הזה אלוהים ישמור. ואז עוד התקפה קטלנית - קאמפו עם מסירה פנטסטית שחתכה את כל ההגנה האדומה, ורק אלמוניה מנע מנולאן את השני.מאז היה ברור שארסנל תלחץ ותשיג בשיניים את השיוויון, אבל בסיום אלרדייס מאושר, ההכרעה לריבוק, מה שונגר כל כך רצה להימנע שיקרה, כי הקבוצה שלו פשוט נוחלת שם הפסדים על ימין ועל שמאל, וגם כי גם ככה לוח המשחקים כל כך עמוס עם ליגה, ליגת אלופות וגביע הליגה, עכשיו גם משחק חוזר סופר קשה.תיקו האמת די מוצדק, ברור שאם הגיע למישהו זה לארסנל, אבל ניצחון ביתי היה מקפח את אלרדייס וסמי לי, שיוויון די מוצדק, שכולו ניצחון לטורטורס. אם ארסנל לא ניצחה היום את בולטון, כאשר היא מגיעה בכושר נפלא, מול הקהל הביתי מול הוונדררז שמגיעים בכושר רע אחרי חמישייה בריברסייד, אז מתי כן?שלא יגמר.
איסטלנד, לא רציתי אבל אתה מכריח אותי: 36,590 נגד בלקבורן, 39,836 נגד אברטון, 39,825 נגד טוטנהאם, 35,915 נגד ווטפורד, 35,776 נגד פולהאם, וזה רק מהתקופה האחרונה,כי אם נחזור אחורה אפילו בתחילת העונה לפני שידעתם על העונה העלובה הנוספת שלכם,כשארסנל הגיעו היו רק 40,669 מה קרה,טוטנהאם וארסנל לא מספיק אטרקטיבים? אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה בעונת 73/74של פחות 5,000 אצלנו וגם אם כן עדיין היה לנו גם אז את ממוצע הקהל הגדול ביותר באנגליה וזה הרבה הרבה לפני תופעת הטרמפיסיטים והתיירים!!! לך תמכור תותים!
טורטורס? את מי הם מענים אריאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ? בסך הכל אני חושב שארסנל קצת יצאו פראיירים ואל תשכח שהם באו בהרכב חסר למדי. ביום רגיל, ארסנל לא רואה את בולטון מבחינת כישרון והפרמטר היחיד בו הן אולי שוות הוא עמידה על המגרש. בסופו של דבר, זה היה היום שהמוח חילץ נקודה מהכוח, אבל כשיש משחק שני שבו הכל על הכף... הכל יכול לקרות.
ביום רגיל = על הנייר, ועל הנייר ברור שארסנל פייבוריטית לפני כל משחק מול בולטון.וחוץ מזה אתה לא יכול לתרץ את זה בחיסרון בהרכב.אז ארסנל חסרה 2/3 שחקנים.גם דיוף לא שיחק וגם בן חיים.ואל תשכח באיזה כושר הגיעו שתי הקבוצות למשחק ואיפה המשחק שוחק. אבל עובדה שכבר כמה שנים, בולטון פשוט מוצאת נוסחה לשתק את ארסנל ולגרום להם להילחם בשביל נקודה וגם קווין דיוויס דיבר על זה אחרי המשחק, בולטון כאילו יש לה סוד איך לשתק את ארסנל. זה שארסנל טובה יותר זה כולנו יודעים גיא, אבל כנראה שהיעילות של בולטון גבוהה בהרבה מאלה של התותחנים.