שוב אנחנו מול קבוצת פרמיירליג מהחלק העליון של הטבלה באולד טראפורד. צ'לסי כרגיל מקבלת הגרלה בהזמנה אישית.
כרגיל עאלק, נחמד שאתם פותחים את הברזים של הדמעות רק שנוח לכם. איפה הייתם בעונות האחרונות כשאנחנו קיבלנו יריבה אחרי יריבה מהפרמייר? אז לא צייצתם...
"...אלקטרוניקס, אול דיס בולשיט" ימות המשיח, סחה כבוד הרב. נהיית מומחה אני רואה. אגב, אין בלינקים האלה את השער של סקוטי... אז אם מישהו יודע על לינק אחר, אני אשמח.
תודה. ואכן גול נהדר. איזו מהירות, איזו טכניקה (כמעט כמו של בן סהר...) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
היה שער יותר גדול של דייויד ניוג'נט במדי פרסון מול פאלאס בגביע. ראיתי אותו בסקיי פעם אחת ואני לא מוצא אותו ...פריצה נהדרת על הקו מהחצי ומעבר של כמה שחקנים בדרך. מישהו יכול למצוא ?
איזה שער ענק של סינקלייר .. פשוט יוצא מהכלל. גם השער של ניוג'נט יפה, אבל הקלילות בה סינקלייר כבש את השער, מזכיר מאוד את הנרי.
אריאל"שוב אנחנו מול קבוצת פרמיירליג מהחלק העליון של הטבלה באולד טראפורד. צ'לסי כרגיל מקבלת הגרלה בהזמנה אישית." עכשיו אני מתחלף איתך בעיניים עצומות ,פרסטון בחוץ (קבוצת הבית הכי טובה בליגה) ,הרי ידוע שהבית משחק תפקיד יותר מכל דבר בגביע. אן ספק אוהד יו....ד טיפוסי ,מסתכל רק על האחרים , ממש מסכן , וילה-ב, פומפי- ב, רדינג -ב אוי כל כך אכזרי, בטח גם ריילי ישפוט ,ואז אתם ממש מקופחים (אגב מר ריילי -גביע לא תופס במינוי ,צריך לקנות כרטיס ,סורי) להזכירך מה קרה לכם בהגרלות חוץ ( סאותנד העונה , ליברפול ,וברטון אלביון בשנה שעברה ) מנייקים בהתאחדות ,שונאים אתכם ,כולם בעד צ'לסי , בווווווווזזזזזזזזזז