אותו ריילי שלקח לנו שני שערים חוקיים ביום שבת? אוקיי. אתה אומר "די להתסכל על האחרות", ואתה אומר "הלוואי והיינו יכולים להתחלף איתכם". זאת אומרת שישנה כאן סטירה הלא כן עופר?והאם היית מתחלף איתנו בשני הסיבובים הקודמים?משום מה יש לי תחושה שאם הייתם משחקים מול וילה ופומפי, בשמינית הגמר לא הייתם. בכלל ההודעה שלך נוטפת שנאה מבחילה, שגורמת לך לקשקש שטויות.לך תשתה מיץ תפוזים סחוט ותחזור להגיב, באמת סליחה שאמרתי שצ'לסי מקבלת הגרלות בהזמנה אישית.
על ההגרלה של יונייטד: הגרלה קשה. במיוחד לאור קבוצות אחרות מליגות נמוכות שיכולנו לקבל. העונה רדינג היתה אחת הקבוצות הראשונות שסחטה מולנו תיקו, והמשחק מולם בגביע יכול להיות דומה. חבל שהפעם לא היה לנו מזל ולצ'לסי מנגד יש לאחר שהיא קיבלה את נוריץ'/בלאקפול.
אריאל ופלג ,עדיין לא הבנתם את המשקל של משחק בית בגביע ,כולם מפחדים ממשחקי החוץ מול הקבוצות האלו שכל חלומם זה מלך ליום אחד ,לקבל את הכותרות ,והיות קוטלת הענקים . אריאל-כן הייתי מעדיף את וילה בבית בסיבוב השלישי ,על פני וונסדיי בחוץ ,מול 30 אלף בהילסבורו , ואגב וילה 6 הנקודות הבטוחות שלנו כל עונה ,כולל 3 כבר העונה ובחוץ ( בשנה שעברה 3 נצחונות כולל בגביע ,כן ירבו) ואגב אם ההודעות שלי מבחילות ונוטפות שנאה , שמת לב לתגובות שלך לאחרונה !! תגובות ירודות ,שהמשותף לכולם שהם ריקניות ,ממש לא מתאים לך ,אך הידרדרת? מה הזריק לך אלדייס ? ולמה לנבל ,אפילו ערן אבו לא יורד כל כך נמוך ."בדיוק בדרך שבה פדרסן זיין אתכם אתמול." פורום: פורום כדורגל אנגלי · תצוגה מקדימה: #608230 אריאל- תחזור לעצמך ,היית מהכותבים היותר איכותיים בפורום לדעתי , וכשאני כותב שאני מעדיף את רדינג בבית לעומת פרסטון בחוץ ,אני בסך הכל נותן דוגמא לדעה שלי שבגביע הכי חשוב זה לשחק בבית ,ואן פה שום סטירה , ואן קשר לשנאה ,גם העובדות שאתם הודחתם בסאותנד ,וליברפול ,והתקשתם בברטון אלביון ,מדגישות את טענתי . ואם כבר דיון , מעניין מה חושבים חברי הפורום ,רידינג בביית או פרסטון בחוץ ?
אין ספק שרדינג או וילה או פומפי קבוצות חזקות הרבה יותר משפילד וונסדי או סאותהמטון או פרסטון אבל משחק בית ועוד משחק בית במסגרת הגביע יש לו משקל כבד מאוד. לו המשחק של צ'לסי אתמול נגד פורסט היה נערך בסיטי גראונד אני לא חושב שלצ'לסי היו חיים קלים כמו שהיו להם בברידג'. אין למי לבוא בטענות לגבי ההגרלה כי זו....הגרלה, היו שנים שיונייטד היתה מקבלת משחקים קשים יותר כולל בחוץ וזה לא מנע ממנה להגיע רחוק בגביע והיו שנים שגם הודחנו מהגביע במשחק בית, לשיטי מצפה משחק קשה מאוד בפרסטון,פרסטון בעונה טובה,שיטי בעוד עונה מאכזבת וכמובן מדובר בדרבי, זה היופי בכדורגל,זה היופי בגביע במפגשים של קבוצות מליגות שונות.
איסטלנדס, תעשה לי טובה, קצת עוקץ לא הזיק לאף אחד, המשפט של פדרסן הגיע בתום הודעה ארוכה ומנומקת, אתה מוזמן להיכנס להודעות ההאחרונות שלי ולראות הודעות ארוכות ארוכות כולל פריוויואים, אל תיעלב לי בגלל אותו משפט על פדרסן. ומשום מה אתה חושב שאני לא מקבל את זה שרדינג בבית פחות קשה מפרסטון בחוץ. האם אתה יכול למצוא את המשפט שאמרתי שהדבר לא נכון?אז בוא אני אגיד לך ש: 1.לא אמרתי מעולם. 2.אני מסכים איתך רק שתדע, אין ספק שהביתיות בגביע היא קריטית. אה, והסטירה היא בכלל בקשר לכך שאמרת שמה אנחנו מסתכלים על הגרלות של קבוצות אחרות ושורה אחרי זה אתה כותב שהיית מתחלף איתנו.אם זו לא סטירה..סתם ניפחת את כל הדבר, כולה אמרתי שצ'לסי קיבלה הגרלה בהזמנה אישית.כנראה שבגלל שזה הגיע מאוהד יונייטד, אתה ניפחת את כל ההודעה השקטה שלי.
או קי אריאל ,רק בדקתי שהכל בסדר ,אתה יודע התמונה של נולן ,הדאגה לאל האדג'י דיוף , והאהדה הזאת לבולטון הנפלאה ,ככה באמצע של עונה , חשבתי שמשהו השתבש .
דבר לא השתבש, אני מודה שיש לי הערצה לבולטון שכולם אוהבים לשנוא, מודה באשמה. ונולאן שחקן שאני מאוד מעריך, שוב, הלוואי ביונייטד, לא סתם סקולסי אמר לפרגי שהוא צריך להיות היורש שלו אחרי שהוא יפרוש. עכשיו עם כותרת המשנה החדשה שלי, אפשר להוריד את התמונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx דאגה לדיוף?מקומו של הבהמה מאחורי סורגים.
אגב ראיתי את הגול של בולטון מול פרנסנל בגביע וזה היה מהלך שלא מבייש את בארסה. "משונה,משונה לאללה משונה".
התאוששת מהכיפה אדומה שעשינו לך היום? הכל רשום! השיער שלך מזכיר לי פארק שמקבל כאפה של השמש הראשונה על הבוקר.
בשורה טובה לכל חובבי הגביע האנגלי בפורום שלנו, ביום רביעי הקרוב חברת MULTIPLEX האוסטרלית הולכת למסור את מפתחות אצטדיון וומבלי לידי נציגי ההתאחדות האנגלית, משמע גמר הגביע יערך השנה בוומבלי, בשעה טובה לא צריך ליסוע יותר לקרדיף
איזה באנר נחמד הכינו אוהדי פורסט לאוהדי צ'לסי במשחק הגביע בינהם: http://i77.photobucket.com/albums/j48/fergus1978/Banner.Xxx