The FA Cup: גמר גביע קלאסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/12/06.

1. George Best Member

ההגנה של ליברפול ובמיוחד דודק ביום עלוב, איך יתכן שהנרי רץ ככה בין כל ההגנה וכובש?
    קראגר בעונה חלשה מאוד, אגר טוב, פינאן היום דווקא חלש מאוד, דודק אשם בכל השערים.
    המשחק של ליברפול כל כך אנמי, כל כך צפוי.ארסנל לעומת זאת במשחק גם לא גדול, 3 בעיטות לשער ו3 שערים באדיבות דודק, אבל לכבוש 3 שערים באנפילד, גם אם בעטת 3 וגם אם 40, זה נהדר ומגיע לונגר וארסנל מחמאות על ההעפלה, אני חשבתי שאם הם יעשו זאת זה יהיה דרך משחק חוזר.

2. W.Rooney Member

יופי של משחק קיבלנו הערב באנפילד.

הסקאוזרס שלטו במשחק לאורך 40 הדקות הראשונות, עד שהגיע רוזיצקי. 2 שערים מדהימים של הצ'כי כמעט והבטיחו לארסנל את הניצחון בירידה לחדר ההלבשה. במחצית השניה, שוב ליברפול תוקפת, וקויט, בדקה ה-71', מכניס קצת מתח ל-20 הדקות האחרונות בליברפול. שער פנטסטי של הנרי מבטיח את הניצחון לונגר, והעפלה לשלב הבא. איזה שחקן ענק, שער מדהים.

וילה מגיעה מחר לאולד טראפורד. מקווה שייגמר כמו בוילה פארק, בהצלחה ללארסון בבכורה.

3. George Best Member

יופי של משחק?
    למרות 4 שערים, המשחק היה מאוד מאוד מאכזב.
    4 שערים שהם באחריות השוערים המחליפים.

4. W.Rooney Member

אני לא יודע מה איתך אריאל, אני נהנתי. השליטה של ליברפול במשחק במשך 40 דקות, ושני שערים תוך 4 דקות של ארסנל, זה דבר שרואים רק בכדורגל אנגלי. האווירה המחשמלת שהייתה באנפילד היום זה משהו שרואים רק בכדורגל אנגלי. הלחץ הבלתי פוסק של ליברפול, אחרי השער המצמק של קויט - כן, רק בכדורגל אנגלי.

5. Rudess Member

לא היה משחק גדול וגם לא צריך להיות תקציר גדול למשחק, סה"כ שתי הקבוצות ניצלו כמעט באופן מקסימלי את ההזדמנויות שלהן, בייחוד ארסנל. אבל האווירה הייתה מדהימה תודות לקהל הנהדר של ליברפול וגם של ארסנל הפתיעו עם שירים על אשלי וכל שאר הרפטואר הקבוע, וגם הקצב המדהים והלחימה לאור המפעל המפואר הזה שנקרא הגביע האנגלי.

6. Robin Member

לא ברור לי איך הגול של ליברפול היה אשמתו של אלמוניה שדוקא הפתיע אותי לטובה היום.

7. Tony Adams Member

ניצחון פשוט גדול של ארסנל. פעם ראשונה שליברפול מנוצחת באנפילד מאז ה-2:0 מול בנפיקה במרץ בעונה שעברה. 27 משחקים, מתוכם 23 ניצחונות מגיעים לקיצם, ואני גאה שדוקא ארסנל עשתה זאת.
    בדקה ה-30, בקרן של ליברפול, הראו קלוז-אפ על רוזיצקי, ונשבע לכם, חשבתי איך יש לו רק שער אחד העונה, ואחרי 7 דקות הור ענה לי, ואח"כ הוא גם הוסיף עוד אחד. איזה נכס לארסנל. מי מאמין שהוא עלה רק 7 מיליון ליש"ט?!
    ואיזה שער של הנרי. נפלא. איזה מהירות יש לו! איך הוא הספיק להקדים שם את קראגר, ועוד להשכיב אותו. ענק.

8. Arsenal F.C Member

ארסנל כרגיל מתעלה מול הגדולות, שוב. מה, ובברמאל ליין קשה להתעלות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx מתסכל כמה פוטנציאל אדיר יש לקבוצה הזאת, ואנחנו כבר בינואר לא במאבק האליפות.

9. Hammer Member

ראינו את אותו משחק?
    לא יודע איך אפשר להאשים אותו באף-אחד מהשערים...

10. Arsenal F.C Member

דודק אשם בהחלט בשער הראשון.

11. Hammer Member

לא יודע מה להגיד לך, ראיתי את הגול 10 פעמים ולא חושב שהוא באשמתו.

Let's agree to disagree?

12. Tony Adams Member

גם ב-3 מעט.

13. Hammer Member

שמת לב שאף-פעם, אבל אף-פעם לא עוצרים להנרי את הבעיטות האלה? זה דבר מדהים, שנים על גבי שנים הוא בועט ככה וזה תמיד נכנס...

14. Tony Adams Member

הוא בעט חלש למרכז השער, ודודק זינק במקום מעל הכדור...
    give me a favor

15. George Best Member

בראשון - מיקום זוועתי שאיפשר לרוזיצקי בכלל לחשוב על בעיטה קשתית.
    בשני - הדיפה גרועה לפינה, כדור שכל שוער שמכבד את עצמו לוקח.
    בשלישי - כן, עיקר האשמה על ההגנה של ליברפול, אבל הבעיטה של הנרי הייתה חייבת להיעצר ע"י דודק.
    ריינה היה אוכל אולי אחד מהגולים הללו, משחק עלוב של דודק.
    יש סיבה למה הפולני פתח ולא הספרדי?