The FA Cup: גמר גביע קלאסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/12/06.

1. KirkH Member

אויי בחייאת.

עשו טובה לכולנו, לכו תשחקו בצרפת. וקחו איתכם את המנג'ר הבכיין שלכם.

2. אבו Member

אל תבלבלו ת'מוח.
    בשני הסיבובים הקודמים ונגר עלה עם ההרכב החזק ביותר שעמד לרשותו.
    אתמול נפלה עלינו(כמה מפתיע...) מכת פציעות מפחידה. 5-6 שחקנים נפצעו במכה(יש פריוויוים בסקיי), זה פשוט כבר בלתי נסבל מה שקורה עם הדבר הזה.
    זה היה ההרכב הטוב ביותר שיכל להעמיד אתמול ונגר. מה גם שהרקורד שלו ב-FA CUP פנטסטי. הוא אף פעם לא זילזל בו(פרט לסיבובים ראשונים מול נגרים)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/3/07
  3. KirkH Member

קודם כל, אני התייחסתי לזלזול של גונר במפעל.

חוץ מזה, אם אתה ממש מתעקש - אז ססק פאבריגאס לא בדיוק היה פצוע אתמול נכון?

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן לא היה פצוע...

ארסן לא זילזל בעבר במפעל הקדוש הזה והרקורד המרשים שלו ב-FA Cup יעיד על כך. העונה ניתן היה לראות ניצני זלזול גם במשחקים מול יריבות מהפרמיירליג, זילזול שאני מקווה שנבע מעומס בלתי-נתפס על שחקני מפתח שעמדו לקרוס ולא חלק מאיזושהי מגמה שנראה אותה ממשיכה בעתיד. אם זה יימשך זה כתם למועדון, לא פחות. את השמחה של משה אני בכלל לא מבין, בטח שלא בעונה כזאת בה הגביע האנגלי הוא הסיכוי הממשי היחידי שלנו לתואר משמעותי.

קירקי, אני האחרון שיגן על פגיעה במסורת ה-FA Cup גם כשזה מגיע מכיוון הקבוצה שלי, ואני לא מנסה להסית פה את תשומת הלב מונגר, אבל תקן אותי אם זכרוני מטעה אותי: חמוריניו המהולל לא זילזל ועלה בסט. ג'יימס פארק בזמנו בהרכב מילואים שעלה לו בהפסד 1-0 והדחה?

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/07
  5. אבו Member

פאברגס מהבודדים שעדיין לא היה פצוע בצורה רצינית העונה. הוא נשחק בצורה בלתי רגילה. הוא שיחק בגמר ביום ראשון, ויחד עם הצ'מפיונס שזאת המשימה היותר חשובה- אין פה הרבה ברירות.
    http://www.arsenal.com/fixtures.asp?thisNa...t+Team+Fixtures
    לוח המשחקים של ארסנל- תחפשו מתי בפעם האחרונה הקבוצה הזאת לא שיחקה משחק אמצע שבוע, ואל תחשיבו את פגרת הנבחרות כי גם ככה כול ההרכב שלנו כמעט משחק בנבחרות.
    כמו שאמר נייג'ל מעליי- עומס משחקים מפחיד. יחד עם זה שאנחנו הקבוצה הכי פצועה באנגליה- אולי רק ניוקאסל נותנת פייט.

כולנו ראינו איך צ'לסי נראיתה בתקופה בלי טרי וצ'ך

6. ManUtd Fan Member

אוקיי, פציעות ומנוחה לשחקנים, בסדר גמור. אבל לשמוח אחרי ההפסד הזה וההדחה הזאת מהגביע האנגלי ולהגיד "ברוך שפטרנו" זה משהו לא ברור בכלל.

7. THE STRETFORD END Member

עומס משחקים,עומס משחקים,מה אתם היחידים שיש להם עומס משחקים?
    מה עם צ'לסי וגם היא סובלת העונה ממכת פציעות,מה עם יונייטד,מה טוטנהאם,גם היא עדיין בתמונת הגביע ואירופה,עומס,שמומס.

להשוות את גביע הליגה לגביע האנגלי,לחשוב שגם זה מפעל שאפשר לתת בו לצעירים במה לקראת העתיד זו בורות.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגביע האנגלי הוא לא גביע הליגה, ועדיין אנחנו רואים יותר מקבוצה אחת שלא משתמשת בשחקנים הבכירים שלה. ההבדל היחיד בין השחקנים ששיחקו עבורנו נגד רדינג והשחקנים ששיחקו עבור ארסנל נגד בלקבורן הוא הגיל. בשני המקרים מדובר פשוט בשחקני המשנה והספסל של המועדון. אצלנו הם ותיקים יותר כמו פלטשר ואושיי, אצל ארסנל הם צעירים יותר כמו דנילסון ושות'.

בסופו של דבר אני לא חושב שיש בזה משהו רע, ודאי במקרה שלנו עם הליגה וליגת האלופות. אם שחקני העומק בסגל שלנו לא מסוגלים לנצח במשחקים כאלה אנחנו גם כך בבעיה כי בשביל להתמודד על שלושה תארים צריך סגל עמוק. במקרה של ארסנל זה הרבה יותר תמוה כי הליגה היא סיפור הרבה פחות משמעותי עבורם.

9. THE STRETFORD END Member

אושה ופלטצר לא רק יותר מבוגרים מהצעירים של ארסנל,יש להם גם הרבה יותר נסיון,זו עונה רביעית של שניהם בבוגרים,שניהם שחקני נבחרת בוגרת מהמדינות שלהם,איך אפשר להשוות אותם בכלל לדנילסון או אחרים?כן שחקני הרכב שני אבל הלו,הבדל של שמים וארץ!
    זה כמו שפרגוסון היה נותן עכשיו ללי מרטין לו הוא היה במועדון לשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/07
  10. אבו Member

סטרטפורד- אפשר לחשוב שדנילסון עלה אתמול פעם ראשונה לשחק בבוגרים. הוא שותף מלא למסע המצויין של הצעירים בגביע הליגה, שכולל ניצחונות בדרבי, באנפילד ובגודיסון, הוא שיחק בריבוק המקולל והיה מצויין בסיבוב הקודם. וגם אתמול אגב, הוא היה בין היותר טובים.

אבל ארסנל הפסידה...אז הצעירים אשמים.

מה גם שכמו שאמרתי בדיון של ארסנל, נפלה על ונגר מכת פציעות רצינית. וזה ההרכב שהוא יכל להעמיד.

לגבי לוח המשחקים, נחמד להשוות אותנו לצ'לסי. כאשר אפסים כמו רובן עולים כמחליפים בברידג'. לגבי יונייטד, גם לה יש עומס, אבל לארסנל יש יותר, בטח מטוטנהאם שעלתה אוטומטית לשלב הבא.
    העניין פה זה שארסנל סובלת העונה ממכת פציעות רצינית של שחקני מפתח כמו שמשה אמר פה, גאלאס, הנרי, רוזיצקי, אבואה, חלב היה פצוע לתקופה ארוכה, וכול הסגל שלנו כמעט.
    יונייטד? חסינה כמעט לחלוטין העונה מפציעות. וגם שיש, זה מגיע לשחקנים לא חשובים במיוחד כמו פארק, או סמית'.

11. THE STRETFORD END Member

זה לא קשור אם היה טוב או לא,זו לא הנקודה,
    גם דנילסון שיחק ביום א',כמו פאבריגס,אבל ונגר העדיף לשחק עם שחקן סגל 3 על פני שחקן הרכב בגביע האנגלי במשחק חוץ קשה,למה?הפתרונות לונגר.

כן טוטנהאם עלתה שלב אחד בגביע אופ'א מבלי לשחק,לא זה מה שישבור קבוצה לכאן או לכאן מבחינת עומס.

פארק שחקן לא חשוב...אוי נו,אני לא מבין מה אני בכלל עונה לך,ליצן!

12. אבו Member

אל תצחיק אותי, מי זה כבר פארק? לא יותר משחקן ספסל.

התגעגעתי לליצן. מה עם התותים? זאת העונה.

13. THE STRETFORD END Member

אבו,
    עד להודעה חדשה אני לא מגיב לגיבובי השטויות שאתה כותב,אתה לא ברמה מספקת ששווה תגובה שלי.

14. אבו Member

אתה זה שמזיין ת'שכל.

אני מזכיר פה שחקנים וורלד קלאס, שחקני מפתח כמו גאלאס, הנרי, רוזיצקי שהיו פצועים לתקופה ארוכה.
    אז מה החשיבות של פארק בדיוק לעומת החשיבות של השחקנים האלה? פארק שחקן ספסל. יונייטד הסתדרה מצויין גם בלעדיו. וגם שהוא משחק, הוא לא מבריק במיוחד.

לא מגיב לגיבובי השטויות, אתה לא לרמה שלי"
    טוב, עכשיו באמת העלבת אותי.

שוב, אין לי בעיה עם יונייטד. אבל זאת עובדה- ליונייטד העונה אין פציעות של שחקני מפתח, וזאת אחת הסיבות העיקריות שהיא רצה חזק בכול התארים עדיין. אפילו מוריניו אמר את זה בראיון אתמול(טוב. לא מפתיע)

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת ניסיון, ברור שאין מה להשוות. מבחינת מעמדם במועדון - הוא שווה. לנו יש סגל יותר עמוק בכל הקשור לניסיון ו-ותק. השחקנים של ארסנל שנמצאים באותו מעמד שיש לריצ'רדסון, אושיי ופלטשר בהיררכיה שלנו הם פשוט צעירים יותר. ונגר, בדיוק כמו פרגוסון, עלה למשחק הגביע עם השחקן ה-20, נגיד, בהיררכיה שלו. אבל אצלו השחקן ה-20 הוא לא קיצוני שמאלי בן 22 אלא שחקן בן 18. אצלנו לי מרטין, אם היה כרגע בסגל, אולי היה 30 בהיררכיה. זה ההבדל.

בנוגע לפציעות של יונייטד (טפו, טפו), אז נכון, העונה היה לנו מזל. פארק נעדר כמה חודשים וסמית' לא היה פקטור, אבל יחסית אנחנו בסדר. אז מה? בעונות שעברו לצ'לסי היו יחסית מעט פציעות ארוכות ולנו היו לא מעט, ויספיק להזכיר את השמות סאהה, סולשיאר וסקולס, למרות שאפשר להרחיב הרבה יותר. מה לעשות, סגלים רחבים, לא סגלים רחבים, כשאתה מאבד שחקנים ברמות כאלו לתקופות ארוכות אתה תסבול. לאף אחד אין סקולס על הספסל כמו שלאף אחד אין ג'ון טרי על הספסל.