The FA Cup: גמר גביע קלאסי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏2/12/06.

1. W.Rooney Member

משחק חלש שלנו, המשך לתצוגה הפושרת נגד ליל בגביע. אפשר היה להוציא יותר בריברסייד, מפגש חוזר די מיותר, אבל משאיר לנו סיכוי מצויין להעפיל לחצי הגמר.

2. George Best Member

מישה,
    פנדל ברור, אין פה ספק.
    דרך אגב, הגיע לנו עוד פנדל, קודם לכן על רוני, משחק שלישי ברציפות שאנחנו לא מקבלים פנדל ברור(ליברפול וליל), וגם הצהוב ללארסון היה מטופש מאוד, פאול ברור, אבל השבדי אפילו לא מתווכח, איזה ספורטאי ענק, תודה הנריק!
    מה שמאוד דבילי זה שהמשחק החוזר יהיה ב19, זאת אומרת יום שני הבא, יומיים אחרי בולטון.למה לא יום שלישי/רביעי?עוד החלטה מטופשת מבית היוצר של ההתאחדות העלובה.
    סה"כ תיקו מוצדק, הרבה מצבים ליד שני השערים, משחק מצוין, קצב נהדר, תענוג.

3. Pipe Member

אריאל,
    ההתאחדות אכן עלובה, וההחלטה הזאת מאוד מטומטמת וצריך לתמרן טוב טוב במשחק מול בולטון ובמשחק החוזר(אין ברירה), אבל אני איכשהוא מבין אותה.
    בעוד שבועיים יש פגרה בינלאומית, והשחקנים כבר ביום רביעי/שלישי בשבוע הבא צריכים להתייצב במחנה הנבחרות שלהם.
    נכון שאני ואתה וכל אוהדי יונייטד שמים זין על הנבחרות, ואם הם יגיעו יום מאוחר יותר זה לא ישנה, אבל כנראה שבFA יש חוקים אחרים.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב פעם, נקודת המחלוקת מבחינתי זה אם הנגיעה של בואטנג באמת הפריעה למהלך המשחק, אני ראיתי רק זוית אחת וממנה נראה לי שלא כל כך ושהכדור היה פוגע בו, אבל אולי אני טועה.

בלי קשר, הגיע הזמן שבפיפ"א יעשו משהו עם פנדליסטים כמו רונאלדו (שמתם לב שזה בעיקר פורטוגזים?) לא יכול להיות ששחקן יעשה שלושה צעדים במשך שעה לכדור, עד כמה שאני יודע יש חוק שאומר שאסור לשחקן לעצור פתאום באמצע, חוק שדי יורקים עליו והגיע הזמן להפסיק.

5. George Best Member

ואם אני סתם מושיט את היד בכוונה בלי שום סיבה, סתם ככה נוגע ביד, בלי אף שחקן יריב לידי, זה לא פנדל?באמת מישה.

6. THE STRETFORD END Member

ידיים למעלה,עצרו את הכדור,האמא של הפנדלים מכל זווית שלא תהיה.
    השופט טעה עם הצהוב ללארסן כי הוא הוכשל ולא התחזה.

7. raanana4ever Member

אני לא רואה שום דבר פסול בפנדל של רונאלדו, אסטרטגיה לגיטימית.

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלוי, במשחק בין ריאל לבאיירן רוברטו קרלוס הרחיק לקרן ופגע בבירור בידו של ראמוס בהרחבה, למה לתת על זה פנדל? הכדור בין כה וכה יצא לקרן, הנגיעה לא הייתה מכוונת אפילו שהיד הייתה רחוקה מהגוף, ולא נגרם שום שינוי להליך המשחק. על זה בדיוק דיברתי, לא הייתי בטוח שהנגיעה של בואטנג שינתה משהו ואין ספק שהיא לא הייתה מכוונת. בכל מקרה אחרי צפייה הדוקה יותר השתכנעתי שהפנדל מוצדק.

אסטרטגיה שפוגעת בכל הרעיון של הפנדל בדיוק כמו האסטרטגיה של השוערים לצאת קדימה לנפי בעיטות, נגד שתי התופעות יש חוקים ואת שתי החוקים השופטים פשוט לא מכבדים.

9. Wave Member

כמה זמן עבר מאז שצ'לסי חטפו שלישייה בברידג', ועוד במחצית אחת ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    שאפו לספרס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx תחזיקו מעמד!!!

10. spurs229 Member

יש למישהו סטרים רדיו למשחק הזה?

11. Rudess Member

אין הגנה לצ'לסי, אסיין איום ונורא, וטוטנהאם הגיעה לכל כך הרבה מצבים ומשחקת כדורגל נהדר בגשר, מי היה מאמין שנתלהב מהכדורגל של הספרס? :)

12. Red Left Winger Member

תודה לך טוטנהאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ששש... לא לחגוג עדיין. ההגנה של צ'לסי אומנם חבולה ומחוררת אבל בהתקפה יש להם את היכולת לכבוש 2 שערים ואפילו יותר במחצית, בטח מול הגנת טלאים של הספרס.

נראה סופר מבטיח, אבל לחכות קצת עם השמפניות...

14. George Best Member

מה אתם חוגגים?
    אם יש קבוצה שאסור להספיד, גם ביום שההגנה שלה נראית גרוע יותר מזו של בית"ר שמשון, זו צ'לסי, בטח במשחק ביתי.
    ספרס עם כדורגל מצוין, ניצול מצבים נפלא, 2 בעיטות למסגרת ו3 שערים, עוד צ'אנס אחד גדול במצב של 0-1 כאשר ברבאטוב(יחד עם דרוגבה החלוץ הטוב בליגה, נכון להיום, בלי שום ספק, גאון) השאיר רוחב נפלא לדפו שלא הגיע.ההגנה של צ'לסי ממש על הפנים, כמה שטרי חסר, איזו טעות של אסיין, צ'ך היה לוקח את הרוחב בקלות, הגנאי שם את הרגל וכבש עצמי מספר 2 העונה בגשר, אם אני לא טועה גם מול רדינג הוא כבש עצמי.פריירה הוחלף ורייט פיליפס החליף אותו, אסיין ודרוגבה נפצעו קלות.
    כל הכבוד לספרס, 45 דקות נהדרות שהכל הולך, צ'לסי מאוד מסוכנת במצבים נייחים, אסיין היה קרוב לכיבוש פעמיים.

15. john Member

בושה מה שקורה בהגנה של צ'לסי. פשוט בושה. אחרי הגול השני מורניו חשב שאם הוא יתחיל לשחק התקפי[זה התבטע בחילוף של פאריירה בSWP] זה יפתור לו את בעיות ההגנה,טעות נוראית של מורניו. כמובן שהסיפור עוד לא גמור אבל אני מתחיל לאבד תקווה,עם יכלות כזאת אז האליפות בשחקים. נקווה לפתרון הגיוני של מורניו במחצית השניה.