אסיין פעם אחת לקח כדור חופשי של למפארד החוצה מהמסגרת ופעם שנייה אני לא מבין איך הוא החטיא מההגבהה של רובן. טעות גדולה שלו בגול העצמי, כמו שאריאל אמר לא הייתה לו שום סיבה להתערב זה הלך פשוט וקל לצ'ך... חבל. גם השער השלישי גם מנמנום בלתי מוסבר של שחקני ההגנה, יום רע.
מה אתה רוצה ממוריניו?הוא צעק לאסיין לשים גול עצמי? הוא העלה את שחקני ההגנה הטובים ביותר העומדים בפניו, מה אתה רוצה שהוא יעשה, ילך לשחק בעצמו?הוא אשם שצ'ך לא צעק לאסיין לעזוב לו, ואם הצ'כי צעק, הוא אשם שאסיין כמו מפגר החליט לשים את הרגל?הוא לא אשם שהשחקנים עושים טעויות של טירונים, יש גם ימים כאלו. להאשים את מוריניו - לא פחות מצחיק ודבילי, עם כל הכבוד וההנאה שבכך.
בשער השלישי גהאלי האפרורי חתך את אסיין וקראבליו כמו אוויר. לא החלטתי כול כך בעד מי אני, אבל העיקר שאחת מהן תעוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx כמו שאמרו פה, אין הרבה מה להוסיף. לצ'לסי אין מרכז הגנה בלי טרי, שבצ'נקו רע מאוד, אסיין עם החטאה גדולה מול השער. עדיין, כלום כמובן לא גמור. זאת צ'לסי, זה בברידג'.
זה בסדר אם צ'לסי היית עושה מהפך איכשהו ל- 3-2 כולם היו אומרים שמוריניו גאון. רגילים לתגובות האלו של בדיעבד.
שאמרתי שמורניו עשה טעות בהגנה,לא התכוונתי בכלל לשער העמצי של אסי,התכוונתי שהוא עשה טעות חמורה שנתן לSWP לשחק. הוא יכל לשמור על הגנה סבירה,כמובן שהחילוף היה מאוד מיותר.
איזה קבוצה של פראיירים אתם טוטנהאם, להבקיע שלישייה בבית של צ'לסי ולא לנצח? רק טוטנהאם מסוגלת לזה. צ'לסי צריכה להודות היטב לטוטנהאם שהשאירה לה סיכוי במשחק החוזר.
אז מה? לכו לישון על האף כל מי שהספיד את צ'לסי וכבר פינטז על השמפניות... גם אם היינו מפסידים, בשלב מסויים התוצאה לא הייתה לי בראש רק תחושת הגאווה שהציפה אותי לראות את הלחימה הנדירה הזאת, את הרצון האדיר, את הדחיפה האדירה של הקהל זאת הייתה מחצית שנייה מדהימה, מרגשת שבשבילה שווה לאהוב כדורגל, שווה לאהוב את צ'לסי. תודה רבה לתרנגולים הפראיירים כמובן ששיחקו נגד קבוצה עם הגנה של ליגה ג' בישראל ולא השכילה לנצח, פשוט פראיירים. לא יודע מה יהיה בגומלין, טוטנהאם יכולה לנצח כמובן אבל כרגע זה לא מעניין. תודה רבה לך צ'לסי על הלחימה. אגב מילה רעה רק לשון רייט פיליפס ששוב מוציא ממני רק קללות, לא מועיל, רק מזיק. כל כך לא מתאים לקבוצה כלכך רק הורס שזה מדהים.
לפחות עכשיו גם לצ'לסי נוסף משחק לעומס, כמו מנצ'סטר גם היא תשחק את המשחק החוזר ביום שני, ובליין- אני מאמין שטוטנהאם תוכל לעבור את צ'לסי.
יייייייששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיקל היה איתכם בשנייה הנכונה, מוריניו היה איתכם (שון רייט פיליפס?!? SWP?!? האפס לא מסוגל לתת פס לעצמו!!!), ריילי היה איתכם, הרופאים של צ'לסי היו איתכם אבל כמו תמיד, אתם טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר!!! WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH :aaa021:
גארי ליניקר על השמירה של גארדנר על דרוגבה בבישול לקאלו: "my gardner would have done better than that".
וואי איזה משחק איזה משחק. מחצית ראשונה הייתה לטובת התרגולים,פשוט ביזיון מה שקרה להגנת צ'לסי. לא הייתה הגנה בסביבה בכלל,אומרים שזה בגלל חסרונו של טרי אבל אני בכלל לא חושב ככה,ההגנה לא תלויה רק בג'וני,לצ'לסי ההגנה מצוינת רק היא לא משמשת את הפוטנציאל החבוי בה וזה חבל. ובכול מקרה השער השלישי של טוטנאהם היה פשוט בושה,למה אסיין נגע בזה אני לא מבין מה אין שוער ?!. חבל,המון שטיות ההגנה עושה. במחצית השניה צ'לסי התעוררה,אבל טוטנאהם השיבה חזק,אחרי שצ'ץ הציל את צ'לסי בדקה ה-50 נראה לי,שוב ההגנה אשמה,להגנה יש המון בעיות בכדורי גובה, הבלמים נמוכים,אבל בכדורי הגובה אם טרי היה הוא היה יכול להציל אותנו מכמה מצבים לא נעימים. ואז הגיעה הדקה שבה צ'לסי התעוררה למפרדד החזיר אותנו למשחק אחרי אי סדר בהגנת טוטנאהם. המשחק המשיך אבל היה יותר ברחבה של צ'לסי. דקה -86 קאלו הציל אותנו אחרי שוב בלבול בהגנה של טוטנאהם. בסה"כ משחק שווה,אבל כול הכבוד לטוטנאהם. קבוצה מצוינת,כנראה הכבשה השחורה שלנו למשך העונה. גם המערך היה מערך של פרמיירליג,ולא הצליח לעשות את העבודה בגביע.
ראיתי רק את המחצית השניה, אבל לאחר שצפיתי בשערים מהמחצית הראשונה, התחלתי להבין איזה משחק ענק ראינו בסטמפורד ברידג'. כבר הייתי בטוח שזהו, זה נגמר, הספרס מעיפים את צ'לסי ומנצחים אותם בפעם השנייה העונה, אבל לא. צ'לסי חזרה כמו גדולה וגוררת משחק חוזר בליין בעוד שבוע. אריאל אמר לי במחצית שיש לו תחושה רעה. ברגע שגארדנר נכנס, הוא כבר התחיל להספיד את התרנגולים והיה בטוח שזהו זה. כמה שהוא צדק.. טוטנהאם כבר הצליחה העונה לנצח את הכחולים של מוריניו בליין, אין סיבה שזה לא יקרה שוב.