The FA Cup: ליברפול היא מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ShrimpEr, ‏6/9/05.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

החיסרון של מקה מהווה הזדמנות נהדרת לראות את מי שאמור להיות היורש שלו בטווח הרחוק - לסאנה דיארה. היה מעולה בסיבוב השלישי נגד האדרספילד ונקווה שלא יפשל גם היום. פאולו פריירה כנראה יחזור להרכב בתור מגן שמאלי (ווילי והאפס פצועים) וג'ונו או ג'רמי ישחקו בימין. אני הייתי מעדיף לראות את ג'ונאס אלמר מקבל משחק, אבל כנראה שמוריניו לא רוצה להתסכן.

מה שמעניין באמת בהרכב של היום הוא הקשר האמצעי השלישי - אני מניח שהשחקן שיפתח היום יישאר על הספסל ביום רביעי. אני מקווה שנראה היום את מאניש.

2. KirkH Member

רק לא ג'רמי כמגן!!!

אפילו מוריניו עצמו נאלץ להודות בטעות שלו (הטיס את ג'רמי לספסל כבר במחצית מול בורו) - חבל אפילו לנסות עוד פעם. אני מעדיף לראות את פטר צ'ך כמגן ימני מאשר את ג'רמי.

לדעתי אסיין ישחק לפחות מחצית כדי להוריד מהעומס של השחקנים במרכז. ככה שמסקנות בקשר לציוותים של אמצע השבוע נראות לי קצת מוקדמות. אגב, לדעתי מוריניו מכין לספרדים הפתעה ועולה עם שני חלוצים בגשר...

3. ILIA Member

יופי ניוקאסל ברבע הגמר :aaa031:

4. Arsenal fan Member

אלוהים. איזה דשא זוועתי בברידג, לא זכור לי כזאת חווה.
    Stamford Bitch

5. KirkH Member

קח שנתיים וחצי ברוורס - "הדשא" היה במצב יותר גרוע ומשם גם נולד השם (אחד הדברים היחידים שהליצן מפירנצה הביא באותה עונה)...

תכינו את הממחטות - זה הולך להיות התירוץ הרישמי של אירופה ובירתה ברצלונה החל מיום רביעי בערב.

אהה כן, יש גם משחק. פורטוגל 1, ו... פורטוגל גם כן, 1. קארבליו בגול עצמי ופאולו פריירה עם השיוויון...

6. city Member

קולצ'סטר משחקת טוב. אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שצ'לסי תעביר הילוך ותגמור את המשחק אבל בנתיים אני נהנה. קבוצה של מיליארדים מול קבוצה של הרבה פחות והמשחק שקול - רק בגביע האנגלי :aaa12:

7. Gooner Member

כן קירק,אני זוכר את זה,זה היה בעונת 2002-2003 לא?זה היה פשוט מזעזע מה שהלך שם,לא היה חלק ירוק אחד בכל כר ה"דשא",רק שאז זה היה משיקולים כלכליים ולא "ספורטיביים"(או שצריך להגיד חוסר ספורטיביים),אחח סטמפורד ברידג' לפני 3 שנים,בכל מחצית מסתובבים סדרנים עם דלי של צ'לסי ומבקשים תרומות כדי להציל את המועדון.Good times good times...

8. KirkH Member

לפחות ניצחנו באותו יום (את צ'רלטון, נדמה לי שהיה 1-0)...

ואל תגיד לי שאתה מאלה שקונים את השטויות של בארסה לגבי המגרש. זה לא שיומיים אחרי המשחק מול החברים של יסטה יתבצע השיזרוע - לא מחליפים העונה את הדשא. נקודה.

אפשר לחשוב שאנחנו בולטון ושהכדורים שלנו נמצאים יותר באוויר מאשר על הקרקע...

9. George Best Member

וואו לא יאומן כמה גרוע שוני, איפה השחקן של צ'לסי ואיפה זה של הסיטי..
    לעבור שחקן של 7 פאונד הוא לא מצליח, המעבר לצ'לסי הרג אותו, אם הוא לא ישתפר בגדול עד סוף העונה, עדיף שיעבור קבוצה.

10. KirkH Member

לפחות ג'ואי לא שובר מסורת - גם בעונה שעברה הוא נכנס לטראנס לפני המפגשים עם בארסה כולל גולאסו מול נוריץ' - נקווה שהפנינה שהוא שלח לחיבור היום תפתח תקופה איכותית נוספת עבורו...

11. Jose Mourinho Member

מסכים איתך
    הרצון העז כ"כ שלו לעבור לצ'לסי - החלטה שבאמת יכולה לגמור את השחקן הנהדר הזה. אני רואה למשל שבקבוצות כמו ארסנל, טוטנהאם או ניוקאסל (או אפילו להישאר בסיטי) הוא היה יכול להשתלב בצורה נהדרת, לקפוץ מדרגה מבחינת רמת הקבוצה, ולהיות שחקן הרכב. לטובתו עדיף שיעזוב את צ'לסי.

12. George Best Member

מחצית בוילה פארק, יופי של משחק של השיטי, יכולת נהדרת של סורנסן מצילה את ההגנה האיומה של הוילנס.אחלה משחק, קצב טוב והזדמנויות.השערים יגיעו.

13. Jose Mourinho Member

0-1, בארוש

14. George Best Member

מייקל ריצ'ארדס מונע שוד בדקה ה90(חבל, אני אוהב כאלו שודים נוסח בולטון בסיטי אוף מנצ'סטר).
    שיוויון אחת שאולי מאכזב נורא את אולירי לאחר שעד הדקה ה93 הוביל, אבל פשוט לא הגיע לווילנס לעלות שלב.ההכרעה עוברת לסיטי אוף מנצ'סטר, שם השיטי יעלו.

15. קינג לדלי Member

מאנ.סיטי של סטיוארט פירס משחק בזמן האחרון את הכדורגל הטוב באנגליה.
    המשחק הזה היה צריך להיגמר כבר בתחילתו. כדורגל מהיר ושוטף של סיטי אבל החמצות וחוסר ריכוז מנעו תבוסה.
    בסוף וילה כבשה וסיטי הוכיחה שמאז שפירס הגיע היא כבר לא "סיטי" האופיינית.
    הילד שכבש יהיה מגן נהדר.

אגב בגול משמר הגבול קיבל דיווח על יהודי עם חולצת כדורגל שחצה את הגבול לטול קרם בריצה...