The FA Cup: ליברפול היא מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ShrimpEr, ‏6/9/05.

1. city Member

רק שבולטון לא ינצחו את ווסטהאם, כמעט בלתי אפשרי לנצח את בולטון במשחקי גביע. שהם יודעים שתיקו טוב להם הם פשוט סוגרים את המשחק ובועטים למעלה, ואיך שאני מכיר אותם הם גם גונבים גול בדקות האחרונות.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. The_Magpie Member

כצפוי קיבלנו את צ'לסי, מזל טיפוסי של ניוקאסל...
    לפחות אני מקווה לראות את המשחק במ.א.ש, זה יוצא ביום רביעי ה-22/3/06.

דרך אגב, ממתי שינו את הקטע של ללא משחק גומלין בגביע האנגלי? עד עכשיו זה היה וזה עדיין קיים דוגמת סיטי-וילה, או שזה החל מרבע הגמר בלבד?(אם זה ככה אכלנו אותה סופית)

4. BLUE MOON Member

היום ומחר המשחקים שנגמרו בתיקו יושלמו...

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדכונים אחרונים לקראת המשחקים הנ"ל:
    מנצ'סטר סיטי - אסטון וילה: (שלישי, 21:45, סיטי אוף מנצ'סטר סטדיום, שידור ישיר חינם בצ'רלטון)
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41436000/Xxx/_41436162_mnc_villa2_0506.Xxx

אחרי 1-1 דרמטי במפגש הקודם בין השתיים בוילה פארק, אותו כפה הצעיר של סיטי מיקה ריצ'רדס בתוספת הזמן, ינסו הסיטיזנס לנצל את יתרון הביתיות כדי להעפיל לרבע-גמר הגביע, המפעל היחיד בו נותר לתכולים עניין העונה. גנרל ההגנה סילבאן דיסטאן, שחסר מאוד לסטיוארט פירס בשבת מול פומפי בהפסד 2-1, יעבור מבחן כשירות לפני המשחק ונראה כי ישותף. גם טרבור סינקלייר וג'ואי ברטון לא כשירים לחלוטין אך יפתחו בהרכב במשחק הגורלי.
    אצל אסטון וילה ג'יימס מילנר חולה ונמצא בספק למשחק, כשאם לא ישותף ימשיך לוק מור במקומו בהרכב. פטריק ברגר הותיק חוזר לסגל לראשונה מזה 5 חודשים, לאחר שפציעת ברך קשה השביתה אותו מפעילות.

המנצחת במפגש תארח ברבע הגמר את המנצחת בין ווסטהאם לבולטון, במפגש שיחתום את שמינית-הגמר.

ווסטהאם - בולטון: (רביעי, 22:05, אפטון פארק, שידור ישיר בצ'רלטון)
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41437000/Xxx/_41437342_bol_whm_0506.Xxx
    בולטון יגיעו למשחק במזרח-לונדון מעודדים מאוד, לאחר שניצחו את הפטישים בליגה ביום שבת האחרון בצורה משכנעת ביותר. הוונדררס דרסו את האיירונז 4-1, ולקראת המשחק מחר הם גם ייהנו מחזרתם לסגל של אל-חאדג'י דיוף, ברונו נ'גוטי ועבדולייה פייה שנעדרו בסוף השבוע. דיוף חוזר לפעילות אחרי ניתוח בקע, נ'גוטי אחרי החלמה מפציעה בקרסולו ופייה הקשוח אחרי התאוששות ממחלה.
    עדכונים על ווסטהאם מאוחר יותר...

6. eastlands Member

סילבן דיסטאן בחוץ סופית - ההרכב ,ג'יימס, סאן,דאן,ריצארדס,ג'ורדאן,סינקליר,ברטון,מוסמפה,ריירה,וואסל,סמאראס.
    בוילה ברגר פותח אחרי חודשים בחוץ .
    וילה לא הצליחה למכור חצי מהמיכסה (פחות מ3000 ) ,כנראה גם בעקבות השלגים ובעיות התנועה , קדימה חייבים תוצאה היום ,זה הולך להיות קשה במיוחד אחרי המחדל בפומפי.

7. George Best Member

בהחלט הולך להיות קשה למטונפים.
    אסטון וילה שיחקה במשחקה האחרון במגרש מאוד מאוד ביתי, באיווד פארק.
    היא הגיעה לכמות מצבים אדירה, בארוש יכל לכבוש חמישייה בקלות ואני לא צוחק, וילה פשוט הייתה הרבה יותר טובה אבל שני שערי דרדל'ה של טוד ובלאמי סגרו עניין.
    וילה בכושר טוב, בעיקר בחוץ.

come on you villans

30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30

אגב איסטלנדס, דיסטאן פצוע?
    משחק שעבר דאן כבש, מה שאומר שהפעם הוא יכבוש לרשת של ג'יימס בעזרת השם.

30 30 30 30

8. eastlands Member

סליחה מה היתה השאלה ?

9. קינג לדלי Member

בחייהם !

10. George Best Member

ואני מצטט את עצמי.
    אם לא הבנת, אני תוהה מדוע האוכל חלזונות יושב על הספסל..

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית נפלאה באיסטלנדס, כדורגל אנגלי במיטבו. התקפות מצד לצד, מגנים עולים קדימה, קצב מסחרר, תיקולים נוקשים, משחק זורם, פשוט תאווה לעיניים. סיטי משחקת מצוין וחורשת את האגפים של וילה, בעיקר מצד ימין של ההתקפה שם סאן ג'יהאי וטרבור סינקלייר פועלים בתיאום מצוין. לסמראס השדרים כבר החמיאו מספיק, משחק גדול שלו עד כה, אני מקווה שהוא יוכל לעלות למחצית השנייה למרות כל הכיסוחים שהוא מקבל שם (השופט היה חייב להרחיק את רידג'וול על הכניסה המגעילה עם הפקקים בגב של היווני). שימשיכו כך הסיטיזנס, אני אופטימי...

12. קינג לדלי Member

הקצב מצויין אבל יש רק קבוצה אחת איכותית על המגרש.
    בוילה יש כמה שחקנים שאין להם מקום בהפועל זרנוגה.
    רידג'וול הפוזל תמיד היה אפס,מיילברג מזמן פרש,אארון יוז אפור כמו לילה בניוקאסל,והכי גרוע זה מקאן שבפעם ה200 שאני רואה אותו אני משתגע מי נתן לו נעלי פקקים כי חוץ מלכסח הוא לא מסוגל לכלום.
    שטפן פרויינד נראה לידו כמו זידאן.

סיטי קבוצה סוחפת והחלוץ הזה הוא אחת הרכישות הטובות ביותר באנגליה השנה.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרג את זורבה הרידג'וול הזה, סיביירסקי עולה למחצית השנייה במקום סמראס, וחבל...

14. קינג לדלי Member

סיטי ברבע הגמר.
    הילד בן 30 ועדין יש לו חום גבוה אבל יתכן שבסוף העונה הוא יחלים במדרגות של קארדיף.

סיטי תחת פירסי משחקת כדורגל שמח.
    הלואי על אנגליה כזה מאמן.
    ג'ואי ברטון מזמן היה צריך להיות בנבחרת אבל הזקן השבדי כנראה עיוור.
    לילה טוב איסטלנדס.

15. eastlands Member

לילה טוב וכחול ,יששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!
    כרגיל 5 דקות של התקף לב ,ועוד 4 בתוספת של דוד המנייק שחיפש להחזיר בכח את וילה למשחק .
    סוף טוב אני רק מקוה שהכל טוב ,וביום שני דיסטאן והיווני יהיו כשירים ,city city city