The FA Cup: ליברפול היא מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ShrimpEr, ‏6/9/05.

1. toon-UPON-tyne Member

זה היה פאול על סולאנו, היה מגע ברור.

בקשר לבעיטות בקול, לא יפה אבל זה לא התחזות. זה טמטום.

2. KirkH Member

זה לא פייר פליי בדיוק כמו התחזות.

הנקודה היא שאם אנשים יתחילו להיות קטנוניים ולהסתכל בריפלייז על שטויות במקום על מהלכי כדורגל - הם יגלו שהכדורגל, ולא משנה באיזו ליגה, הוא הרבה פחות תרבותי וספורטיבי ממה שהם נהגו לחשוב.

3. Jose Mourinho Member

וכצפוי, צ'לסי מצטרפת לווסטהאם וליברפול בחצי הגמר אחרי 0-1 על ניוקאסל בסטאמפורד ברידג' משער של ג'ון טרי בדקה ה-4. עכשיו נשאר רק לקבוע את זהות העולה הרביעית במשחק בין מידלסבורו לצ'רלטון. אני מהמר על בורו.

אגב, לדעתי זה פשוט טימטום לקיים כל משחק מרבע הגמר ביום אחר בשבוע, היו צריכים לעשות את כל המשחקים באותו יום, באמצע השבוע. לא יכול להיות שווסטהאם והסיטי ישחקו ביום שבת בליגה ואז ביום שני בגביע. אותו דבר מידלסבורו וצ'רלטון, משחק גביע ביום חמישי ואז משחק ליגה ביום שבת/ראשון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/3/06
  4. KirkH Member

אין גרמנים = אין שערים!!!

ההגנה וקודו עשו עבודה מצויינת (אולי למעט ג'רמי), כולל כאמור דל הורנו במשחק איכותי.
    אבל כל מה שמעבר לקו מרכז המגרש פשוט לא היה זה. מקה בתקופה לא טובה, הנסיך היה חושך, דאף אנמי עד מוות, קרספו שעלה מהספסל היה קטסטרופה, דידי לא עשה שום פעולה חיובית, שוני שעלה גם הוא מהספסל הצליח להחמיץ הזדמנות נפלאה מול גיבן. ג'ואי קול היחידי שעוד איך שהוא אפשר לומר עליו שהיה סביר.

אבל בשורה התחתונה, למי אכפת - קארדיף היר ווי קאם... :aaa021:

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וההצעות שלך לגבי העונה הבאה, ידידי קירק?

6. KirkH Member

זהו מסכמים?

אם קרספו הולך אני רוצה את רונאלדו. מעבר לזה, עוד לא גיבשתי דעה.

אהה כן. את דל הורנו אני משאיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. The_Magpie Member

בדיוק חזרתי מהמ.א.ש, אוהד ניוקאסל יחיד ליד איזה 5 אוהדי צ'לסי. לפי המשחק המעפן ניוקאסל הייתה שווה חצי גול, לא יותר. שירר מסיים קריירה ופורש בלי תואר בניוקאסל. כמה חבל...

8. eldadl Member

חבל על שירר ,שחקן גדול שבהחלט ראוי לתואר..
    אגב איפה ראיתם את המשחק??!
    חבל ניוקאסל , אם לא הגול בדקה ה-4 אולי זה היה נראה אחרת עבורנו
    בכל זאת , קיבלנו את ההגרלה הקשה ביותר .. העונה נגמרה , אין אירופה וגם משחקי הליגה כבר לא ממש רלוונטים.
    צריך להתכונן עם מאמן חדש לעונה הבאה

9. Bill Shankly Member

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/06
  10. Gooner Member

אז מה,גם מילףהאנטר מוכר..

11. Arsenal fan Member

זה היה כזה ברור שאם הות' לא יפתח, צלסי לא תספוג. אני אמרתי, הות' מנחוס.

אני יתייחס לניוקאסל, העונה הזאת גמורה מבחינתם, אירופה כבר אין, כנ"ל גביע. בחודשים שנותרו הקבוצה צריכה להיבנות מחדש, בעיקר בחולייה ההגנתית. בומסונג בלם של ליגה א'. להוציא כשרונות נוספים מהנוער הנפלא של הזברות, ולהתחיל להיבנות על הרכשים החדשים, בהנחה שלא יהיו פציעות. אנזוביה שהוא אולי המצטיין העונה בניוקאסל(אחרי גיבן כמובן) חייב להישאר בהרכב. אואן ככול הנראה המחליף של שירר. וכאמור לבנות את החלק ההגנתי מחדש. שגם אותו סונס הרס אחרי הגנה סה"כ יציבה שהחזיקה כמה שנים טובות, בארטון, יוז, אובריאן. במקומם הביא סונס את בומסונג ב-9 מיליון פאונד, שפשוט מחבל בקבוצה.

לגבי המשחק, לניוקאסל הגיע להפסיד. צלסי היו הרבה יותר טובים ושלטו לאורך כול המשחק.

12. KirkH Member

אף אחד לא יכול לשחק לבד. ג'אן אלן בומסונג הוכיח כבר מספיק פעמים שהוא בלם איכותי. אם זה בנבחרת צרפת, אם זה בריינג'רס וגם בלא מעט משחקים במדי הג'ורדיז.

אתה לא יכול לעלות עם לי קלארק ולי בוייר במרכז המגרש ולצפות מחוליית הגנה שמשחקים בה על בסיס קבוע קונוסים כמו סלסטין באביארו, אליוט, קאר והגדול מכולם יטוס העגל שיעצרו את עשרות ההתקפות שיגיעו...
    בומסונג בלם טוב, הוא יוכיח את זה בניוקאסל ברגע שייציבו לצידו שחקנים ראויים שיוכלו לסייע לו ולשיי גיבן לעשות מעט סדר.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה של ניוקאסל לא היתה ממש טובה גם לפני סונס, אבל הבזבוז האדיר על בומסונג (מצד שני, מי ידע שהוא יהיה כזה פלופ?), שהיה אמור להיות הבסיס להגנה המחודשת, פגע משמעותית בניסיון לבנות את העורף מחדש.

14. Robin Member

האמת שלא מעניין לי ת'זין שצ'לסי הובילה. זאת הייתה התחזות מסריחה ומלוכלכת ואתה יודע את זה. בהתחזויות אחרות לפחות יש על מה להתווכח עם היה מגע או לא. שם כולם ראו שזאת הייתה התחזות מסריחה כולל השדרים. סה"כ זה היה ההיילייט של המחצית בשבילי וזה למה שהגבתי על זה. זה היה גועל נפש אבל העיקר שאם זה היה רייס או פירס ישר היית אומר הצרפתים הצוללנים המקצועיים, פלא שהם לא ייצגו את צרפת באולימפיאדה. פארקר לא גלש לעברו, ז"א, אם הוא לא היה קופץ, פארקר עדיין לא היה נוגע בו, והעיקר הפרצוף המעצבן שלו לפארקר אחרי שהוא קם. אבל כל זה לא חשוב, מכיוון שזה צ'לסי, "התחזויות הם חלק מהמשחק". אוקיי... תעשה לי טובה.

15. TheLane Member

רובין אתה מדבר שזה מגעיל והורס את הכדורגל אבל ארסנל עושה את זה פעמיים במשחק..
    בעוד לי ולאוהד ניוקאסל ההוא יש על מה להתווכח עם קירק, במקומך הייתי שותק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx