חבל שליברפול וצ'לסי לא נפגשות בגמר, בכל מקרה אולי ינחם אותנו לראות את יוסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
מבחינת אווירה ואוהדים גמר של ווסטהאם מול ליברפול מדליק את החושים. אני אישית מילדות מסמפט את ההאמרס וממש לא איכפת לי לראות את הפטישים לוקחים גביע השנה. אגב אתמול בורו הביאו 800 איש לוואלי. בושה.
לא יכול להקליד מרוב התרגשות, איזו הגרלה פנטסטית! נכון שצ'רלטון ובורו אגוזים קשים לפיצוח, אבל לפחות מדובר בסיכוי ריאלי לעלייה לגמר, ונצחון יבטיח כרטיס לגביע אופ"א. אני באמת מאמין שאפשר לעשות את זה. העונה התגברנו על כל המכשולים, קיבלנו קבוצות נורא קשות כמו בלאקבורן, בולטון במפגש כפול ואת סיטי בחוץ, שכולן בחלק העליון של הטבלה ולא פראייריות כלל. הפגנו אופי והמון יכולת העונה, לקנח בגביע היסטורי לראשונה זה 26 שנה יכול להיות החזרה המושלמת של הפטישים מתהום הנשייה לביג טיים. לגבי המשחק נגד סיטי, ראיתי בשידור מוקלט וקשה לי להבין את אלו שטוענים שסיטי הייתה טובה יותר או שהאדום של ג'יהיי לא היה מוצדק (הסיני עצמו הודה יום למחרת שלא היה בסדר והתנצל בפני האוהדים). ווסט האם שלטה בקצב החל מהדקה ה20, כשנייג'ל ריאו-קוקר (איזה תאקל מושלם על מוסמפה בגול השני, תענוג הילד הזה) עושה בית ספק לג'ואי בארטון במרכז השדה ויוסי בניון נותן את המשחק של החיים שלו על הכנף הימנית. בלי אנטון פרדיננד, שהיה הברומטר ההגנתי שלנו העונה, עלה ג'יימס קולינס הצעיר ישירות למשחק הגורלי מכולם ונתן תצוגה של שחקן גדול באמת שמפריד בין הילדים לגברים, יהלום אמיתי לעתיד, צפוי לו עתיד מזהיר כשירוויח קצת יותר ניסיון יקר מפז ברמות האלו. דין אשטון- אין מילים, החלוץ הבא של הנבחרת. פיזי, טכני, מהיר, יוצר שטח לעצמו, משחק היטב עם הגב והפנים לשער, שומר על פוזשן בשליש של היריב, שתי רגליים רזקות, סיומת מדהימה. דינו והרווד פשט חוד עצום (שלא נדבר שבובי "סופרסאב" זאמורה וטדי הגאון עדיין בארסנל הקדמי) וגאווה למועדון ששומר על זהות בריטית ולא מתפשר על זרים. פארדיו- הרבה ביקורת הופנתה כלפיו על כך שהפסיד גם בריבוק ונגד פומפי מכיוון שעלה עם הרכב ריזרבס במטרה לשמור על השחקנים לגביע, עכשיו כולם אוכלים את הכובע והוא חוגג את מקומו בחצי הגמר. מנג'ר נהדר עם שיקול נבון ואחראי, ההפך הגמור מבניטז של השנה שעברה, שדווקא זילזל בגביע האנגלי כאילו היה הבדיחה שנקראית "גביע המלך" בספרד ועלה עם שחקני מילואים נגד ברנלי כדי לשמור כוחות ובסוף מצא את עצמו בחוץ. דבר אחרון, סטיארט פירס. אדם ענק, הדבר היחיד שהיה לי בבסיס היה סקיי ניוז בחדר של המזכירה וראיון פוסט המשחק שלו הוכיח לי סופית שמדובר בגבר שבגברים. יודע להפסיד, יודע לפרגן לשחקנים שלו גם לאחר הפסד צורם, לא התבכיין ואיחל הצלחה לפטישים בשלב הבא. עם כל הסימפטיה לסיטי ואוהדיה הנפלאים, אני מאחל לבחור לעזוב את האיסטלנדס במהרה, כי אנחנו צריכים אותו בנבחרת. אגדה. חזרה לחצי הגמר, אלוהים בירך אותי בחופשה שבין סיום קורס קדם צבאי לגיוס בדיוק בשבוע המשחק. לשבור את הבנק כדי לחוות חוויה חד פעמים בחצי גמר גביע? אני בדילמה רצינית...
איך אפשר כאוהד ספרס לחבב את הספאמרס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx They hate our feckin guts...
תמיד אהבתי את המגרש הקהל וכו...נכון שכולם בלונדון שונאים אחד את השני אבל השנאה הגדולה היא בצפון לונדון ולווסטהאם אין לי כלום חוץ מסימפטיה. אין לי בעיה גם שישנאו את "העשירים מצפון לונדון" כל עוד אנחנו ה"עשירים מצפון לונדון "...
תמיד הייתי מחובר לקטע של היריבויות גם עם ווסטהאם וצ'לסי (ובטח ובטח שעם ארסנל) אפילו שאני לא גר בלונדון. אני מכין את עצמי פסיכולוגית לרגע שבו אני אגיע ללונדון במטרה להישאר ולא רק לראות משחק ולבקר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אני מאמין שאם הייתי חי בלונדון כמה שנים ומלווה את הקבוצה לכל משחק אז בטח גם הייתי מתערבב באיזה תיגרה או שתיים עם הספאמרס והשנאה הייתה גואה. אבל אני לא אז אני נשאר עם הסימפטיה במיוחד שטדי המלאך עם הגומות שייך אליהם.
הוא אולי שייך אל הספאמרס אבל הלב שלו שייך לטוטנהאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/angel9.Xxx
האמרס "לגבי המשחק נגד סיטי, ראיתי בשידור מוקלט וקשה לי להבין את אלו שטוענים שסיטי הייתה טובה יותר או שהאדום של ג'יהיי לא היה מוצדק (הסיני עצמו הודה יום למחרת שלא היה בסדר והתנצל בפני האוהדים). ווסט האם שלטה בקצב החל מהדקה ה20, כשנייג'ל ריאו-קוקר (איזה תאקל מושלם על מוסמפה בגול השני, תענוג הילד הזה) עושה בית ספק לג'ואי בארטון במרכז השדה ויוסי בניון נותן את המשחק של החיים שלו על הכנף הימנית" בבקשה להעביר זאת לאיסטלנד, כתבתי בדיוק את אותו הדבר,רק בגלל היותי אוהד יונייטד ניסו להדביק את הדברים שלי שהם מונעים משינאה, ובכן כשאני כותב על כדורגל נטו אני שם את הרגשות בצד, גרמיין,לטיפולך!
האמת רק רציתי להגיד שחבל לי שניוקאסל הודחה ושירר למעשה ייפרוש כאשר לא הביא לניוקאסל שום תואר. אחד השחקנים הגדולים ואחד הסקוררים שהיו בפריימרליג, חבל שדווקא בקבוצה הזו, חבל שדווקא אותם הוא כלכך אהב מנצ'סטר הציעו לו להצטרף לפני הרבה שנים ועוד קבוצות גדולות. הוא קצת כישרון מבוזבז לדעתי בגלל הקבוצה שבה שיחק, הוא יכל להשיג הרבה יותר בקריירה שלו. אולי בתור מנג'ר. מי ייתן ונראה את יוסי בניון מניף את הגביע האנגלי, מה שארסנל עשתה 3 פעמים ב5 השנים האחרונות. אני חושב שעדיף לווסטהאם את צ'רלטון. ואם הם יגיעו לגמר עדיף להם את ליברפול. לא יודע צ'לסי יותר איכותיים.
לא אמרתי בשידור ישיר, הרוב אני רואה דרך ערוצים באינטרנט. שמשדרים גם שידורים חוזרים. דור, שירר זכה בתואר עם בלקבורן. תואר אליפות.
ראוי להזכיר שהיום יערך המשחק החוזר בין בורו לאדיקס ברבע גמר הגביע האנגלי. המשחק הראשון הסתיים ב0-0 בוואלי, וכמובן שתהיה לנו היום הכרעה בריברסייד. המנצחת במפגש הזה תפגוש בחצי את הפטישים של בניון, בחצי השני יתמודדו ליברפול וצ'לסי.
הסתיים 4-2 לבורו, ספקטור שמושאל מיונייטד כבש את אחד השערים לצארלטון, בורו אולי(הלוואי)בדרך לזכייה בדאבל של גביעים.
מה שבאמת יגרום לחילוקי דעות בהנהלה של בורו. מצד אחד מתקרבים לתארים חלומיים, ומצד שני עונה נוראית בפרמיירשיפ, כשלא היה חסר הרבה כדי שהקבוצה תהיה שקועה עכשיו במאבקי ההישרדות.