מה הקשר? בדיוק בגלל זה ג'רארד גדול! החלוצים של ליברפול לא במיטבם ועדיין ג'רארד עושה הכל בהתקפה. אני רוצה שתגיד לי במה למפארד עולה על ג'רארד..
אתה יודע בני, מילא להגיד שסטיבי טוב יותר מלמפארד(לא חושב שזה נכון אבל זה לא כזה טמטום) אבל להגיד שאין בכלל מה להשוות ביניהם, זה משפט של אדם שרק אם יתקדם יוכל למכור תותים...
כל אחד ודעתו.. אני חושב שלמפארד לא מתקרב ליכולת של ג'רארד, אין ספק שהוא שחקן טוב אבל לא ברמה שג'רארד עוד יכול להגיע אליה (הוא סה"כ בן 25). אני מבקש שתענו לי על שאלה פשוטה: במה למפארד עולה על ג'רארד? ותהיו רציניים..
לא קשור לקטע של ה"סטיבי לא רואה את פרנקי" (למרות שזאת שטות מוחלט להציג אותם כאילו יש כאלה פערים ביניהם), הנקודה שלי היא כל העמוד הקודם בו Gerrard פעם אחת אומר שסטיבי צריך להיות שחקן העונה בגלל התארים של ליברפול (מה הקשר לעזאזל?), לא עובד, אז הוא עובר לסטטיסטיקות (שם למפארד יותר טוב ממנו ו-ודאי שהנרי) ומסיים בכך שג'רארד אחראי בלעדי להישג של ליברפול והנרי מלך השערים של הליגה כמובן לא אחראי להישגי ארסנל. בקיצור נראה לי שהוא יכול לתת לכולנו קורס במכירת תותים, איזה ליצן...
אה, אני חשבתי שאתה מדבר על הג'ררארד האחרון פה(כמה אנשים עם הכינוי הזה אוף!). לגבי מה שאמרת, אין ספק שיעקב יצא ליצן.. הוא העלה טענה, קירק הראה לו שהטענה שלו שגויה מכיוון שאם היא כן נכונה, אז בכלל שחקן צ'לסי צריך להיבחר.אין ספק שהוא כתב משהו די אידיוטי, לא מתאים לו. בוא נגיד זאת כך, אוהדי ליברפול בפורום לא ממש אובייקטיבים, בלשון המעטה..
----- אוי .. הנה זה מתחיל... הוויכוח הוא לא על סטטיסטיקות... הוא על יכולת נטו... בקשר לתואר שחקן השנה מטעם האיגוד השחקנים.: אני מסכים שלג'רארד לא הגיע את תואר, רוני למשל הציג יכולת יותר גבוהה מאשר ג'רארד במהלך העונה הזאת ולכן הגיע לו יותר... בקשר לשחקן הכי טוב בעולם: (בקצרה יחסית...) מה שג'רארד עושה, זה פשוט לא מהעולם הזה... אם כל הכבוד לרונאלדיניו (הוא שחקן מעולה) הוא לא מסגול לעשות את הדברים שג'רארד עושה... "מה ג'רארד עושה ? " 1.מנהיגות,הוא מקור להשראה לקבוצה שמוסגל לשנות משחקים ב180 מעלות והוא דואג להוציא את המיטב מכל השחקנים . (אצל רונאלדיניו אני לא מוצא את התוכנה זאת... תקנו אותי אם אני טועה...) 2.יכולת התקפה, בתחום הזה רונאלדיניו גובר טיפה על ג'רארד בזכות יכולת הכדרור המדהים. לא לשכוח שיש לג'רארד יכולת פריצה מחשמלת.. 3.יכולת הגנה, ג'רארד רץ 40 מטר אחורה וחוטף כדור ... (רונאלדיניו מסוגל לעשות לעשות גליץ ????) 4. ג'רארד מסגול לשחק בכל עמדה במגרש..מגן ימני,קשר אחורי,כנף שמאל,כנף ימין ועוד'... לא רק הוא יודע לשחק בתפקידים האלה , הוא גם משחק טוב בהם !! הוא נותן תצוגות טובות ! (חחח :aaarofl: ... לראות את רונאלדיניו משחק קשר אוחרי... איזה צחוקים...) אני לא יבלבל יותר במוח... לסיכום, תצחקו עלי.. תגידו שאני לא צודק... תגידו שאני מסונוור או בכלל לא אוביקטיבי... (אני דווקא חושב ,שאני מאוד אוביקטיבי) לא יעזור כולם... ג'רארד הוא אלוהים ! האם רונאלדיניו זכה לכנוי כזה ?? אני חושב שלא... ---- כל בן-אדם הוא לעצמו...
אין הרבה מה להגיד. ג'רארד פשוט ענק. שחקן עם טכניקת בעיטה נדירה, אולי הכי טובה בעולם. שחקן כל כך חשוב.
הטענה שהוא יכול לשחק בכמה תפקידים היא מגוחכת, הרי רק בתפקיד הקשר המרכזי הוא תותח, כקשר ימני הוא סבבה, לא יותר מזה.גם מושיקו מישאלוב משחק בכמה תפקידים, אז מה, זה לא הופך אותו למיוחד. ג'רארד מדהים, אין ספק שהוא אחד הטובים בעולם בתפקידו, אבל אין קשר לזה שהוא יכול לשחק במגוון תפקידים.מראדונה שיחק בתפקיד אחד, זה לא הפך שחקנים רב גוניים יותר לטובים ממנו. איפה הייתם כל השנה?אני מתערב ש50% מאוהדי ליברפול שכתבו את מה שכתבו לא ראו השנה יותר מ3 משחקים של ליברפול, אני ראיתי יותר מ20(בכל זאת אבא סקאוזרי וותיק), ג'רארד תמיד היה שחקן מדהים, ואתמול הוא לא הראה שום דבר חדש. כבודו במקומו מנוח, שוב, ענק השחקן הזה, אבל אתם יוצאים מפורפורציות ולצאת עם משפטים כמו:"הוא לא רואה את למפארד" וכו' הם מצחיקים.
אווו.. זה ההודעה הכי נורמלית שראיתי מצידך, מאז שהצטרפתי לפורום... רק תעשה לי טובה קטנה .. תנסה לא לפנות את הטענות או שאלות שלך כלפיי "כולם" אני בחיים לא אמרתי שג'רארד "לא רואה את למפארד" ולא שום דבר דומה לזה.. אתה לא היחידי , שיש לו יריבות במשפחה... אחי הגדול אוהד מנ.יונייטד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx