ליצנים את יכול לחפש בבית שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx זו לא הבעיה שלי שאתה לא מצליח לחבר בין דברים פשוטים כלכך! ליברפול הצליחה יותר מארסנל העונה בכל מפעלי הליגה, בלי ג'אררד זה לא היה קורה, "הסטטיסטיקה" הזו עליה אתה מדבר (אני בטוח שלנתון פעוט כמו מספר שערים אתה יכול לכנות כסטטיסטיקה שלמה) היא מדד נוסף כדי להראות על מי נשענה ההתקפה של ליברפול העונה, ומי למעשה הוביל אותה עד לאן שהיא הגיעה. אני לא אמרתי שהנרי לא הוביל את ארסנל (קורס בהבנת הנקרא) רק שאם לא שמעת ארסנל... לא הגיעה לשום"הישג" העונה! ולפיכך ג'אררד שהוביל את ליברפול לתואר ולמקום גבוה יותר הוא זה שמגיע לו התואר עונת הקיץ נפתחה ככה שבנוסף לתותים אתה יכול להצטרף לפליטים הערבים ולמכור אבטיח, או בשפתם: "בטיח בטיח!" ואל תבלבלו בביצים עם רונאלדיניו שמונאלדיניו עכשיו למה לא מעניין אותי השחקן הטוב בעולם!
פרנק למפארד הוביל את צ'לסי רחוק יותר והסטטיסטיקה שלו היא הכי טובה בליגה (מוביל את המדדים של OPTA ושל ההתאחדות) - אמרתי לך, אל תשנה את דעתך, רק את הטיעונים.
לאמפרד קיבל עזרה רבה מקול, קרספו ומעוד חברים שיודעים להעביר פס... לג'אררד אין הרבה חברים כאלה חוץ מזה אני לא רוצה להתייחס ללאמפרד עכשיו כי אם לומר את האמת אני לא שלם עם כך שהתואר לא הגיע ללאמפרד ואם הוא זה שהיה זוכה בו לא הייתי מערער על כך. ההשוואה שמעצבנת אתי פה היא בין ג'אררד להנרי, "וההישגים" הרבים שהוא הביא להייבורי.
כנראה שאתה לא מכיר את האוהדים הטובים והמסורים בעולם.. איך אפשר בכלל להגיד שישנם פה אוהדי ליברפול שלא ראו את משחקי הקבוצה? זה טיעון טיפשי שלא נשמע כמוהו..
נכון במשך העונה ראיתי את כל משחקיה של ליברפול בליגה ובגביע מלבד אול כמה משחקים ראשונים בגביע ובגביע הליגה. אני יודע בוודאות, מפי אוהדים נוספים של ליברפול כי גם הם לא מפספסים שום משחק, בין אם זה בשלם וצפה ובין אם זה בפאב המקומיי
לא צריך ללכלך אני בטוח שגם אוהדי היונייטד מסורים לקבוצה וצופים בה בכל עת, אני פשוט לא מסכים עם הטענה שאוהדי ליברפול רואים מספר פעוט של משחקים במהלך העונה.
צודק ב100 אחוז! סתם קוראים לזה שחקן העונה לעונת 2005-2006 איך יכולתי לשכוח את ההישגים הכל כך מרשימים שלכם העונה?! בר דעת שכמוך
אני פשוט חשבתי שאתה מדבר על התארים שהנרי הביא בכללי,בכל אופן מתי שבחרו את ג'רארד הם אפילו עוד לא עלו לגמר.
גם אז ידה של ליברפול הייתה על העליונה, במקום גבוה יותר בליגה, והיא גם לא נשרה ממפעל הגביע בו היא גם זכתה בהמשך, מה שלא נכון לומר על ארסנל.
בסקר באתר הליגה האנגלית (שבו הצביעו ד"א יותר מ- 10,000 איש) ג'רארד מוביל בהפרש עצום על למפארד, ג'ו קול ומייקל קאריק אתר הפריימרליג בצד ימין למטה!