למה אנשים פה כותבים שאם בולטון תנצח זו תהיה הפתעה? הוונדררס ניצחו את ארסנל כבר בליגה לפני חודשיים בערך 0-2 בריבוק כאשר ארסנל הופיעה בהרכב מלא.. ארסנל עם הרכב שני,בולטון תחסר כמה שחקנים,ואם כבר תהיה הפתעה(מבחינתי..)זה יקרה אם ארסנל תנצח.. השנה בולטון קבוצה לא פחות טובה מארסנל,תסתכלו על הטבלה(לבולטון נקודה פחות אבל גם משחק אחד פחות...).
אותי דווקא מפתיע שניצחון של רידינג על בירמינגהאם בתור הפתעה לא מעורר כאן תגובות, אני לא חושב שיש שם כאלה הפרשים בינהן..
יש הפרשים, והם אפילו די גדולים. צריך לזכור שעם כל הכבוד להישג הגדול שרדינג נמצאת בדרך אליו - היא עדיין קבוצת צ'מפיונשיפ על כל המשתמע מכך. ראינו כבר כל כך הרבה קבוצות מפרקות כל מה שזז בליגת המשנה ועונה לאחר מכן לא מצליחות לגרד נקודות בשום מגרש בפרמיירליג... לא יעזור שום דבר, יש פער עצום בין כדורגל בפרמיירליג לבין כדורגל בליגת המשנה. ואת הפער הזה לא תסגור גם עונה אחת בתחתית של ברמינגהאם לעומת העונה הפנומנלית של רדינג. ניצחון של רדינג יהיה הפתעה אדירה, אבל במפעל בו התרגלנו כבר מזמן לתופעת הסינדרלות - זה לא יגרום לאף אחד להרים גבה.
הפתעה אדירה קירק?הגזמת.. אם המשחק היה נערך בסט.אנדרואס,הייתי מסכים איתך.. אבל מאחר ורידינג מארחת(איך קוראים למגרש שלהם?מדג'סקי?משהו כזה לא?מה הם פולנים?) את המשחק,אני לא חושב שזו תהיה הפתעה אם היא תדיח את החבר'ה של ברוס..
אני מקווה בשביל ברמינגהאם שה5-0 על פורטסמות' יתחיל רצף של תוצאות טובות כי הם לא קבוצה לירידה, וזה צריך להימשך היום עם ניצחון על רדינג.
לדעתי, כמו שאמרתי, זו כן הפתעה והפתעה גדולה. הפערים בין הליגות עצומים, פערי האיכות אפילו בין קבוצות תחתית בפרמייר לבין קבוצות צמרת בצ'מפיונשיפ הם גדולים. זה שהתרגלנו להפתעות כאלה ואנחנו כבר לא מתרגשים מהם, זה משהו אחר. מספיק לקחת את ה-20 מיליון פאונד שקבוצה שעולה ליגה מקבלת כדי להבין את גודל ההבדלים.
המשחק הראשון בסיבוב הרביעי הגיע לסיומו עם ניצחון חוץ של ניוקאסל בצ'לטנהאם, 2-0, משערים של מייקל צ'ופרה וסקוט פארקר. ניוקאסל, אם כן, היא הראשונה שמבטיחה את עלייתה לשמינית הגמר. Cheltenham S Higgs, J Gill, G Caines, M Townsend, C Armstrong, J Melligan (86 A Vincent) , J Finnigan, D Bird, B Wilson, S Guinan (74 D Spencer) , K Odejayi Subs: S Brown, S Duff, D Spencer, A Connolly, A Vincent Newcastle S Given, P Ramage, J Boumsong, T Bramble, C Babayaro, N Solano (59 B Emre) , S Parker (76 A Luque) , L Clark, S Ameobi, A Shearer, M Chopra (66 C N'Zogbia) Subs: S Harper, R Elliott, B Emre, C N'Zogbia, A Luque Ref: M Riley Att: 7022
היילייטס ממשחקי היום: http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41267000/Xxx/_41267606_newc203.Xxx פנינגהאם מצ'לטנהאם נאבק בסלסטין בבאירו. הודעה זו תתעדכן בהמשך.