The FA Cup 08/09-צ'לסי זכתה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/11/08.

1. Pipe Member

עשית טעות פעם אחת, זו מקריות. עשית את אותה טעות פעמיים, אתה אידיוט.
    לפני 6 ימים הנוגח הטוב ביותר בקבוצה שמצטיינת בכיבוש שערים בראש עמד לבד וחיכה לכדור החופשי שיפגע לו בראש ויכנס לשער. 6 ימים עברו ואותו שחקן שוב עומד חופשי ושוב נוגח כדור שנכנס לשער (טוב נו, הפעם עם עזרה מחבר). איפה ההגנה של ליברפול? מעניין אותי איך נראתה ההכנה של בניטז למשחק הזה.
    במחשבה שנייה, מה אכפת לי? אני באמת צריך להפסיק לדבר על שטויות של קבוצות יריבות ופשוט להודות להם... היום זה קייהיל מחר זה וידיץ'.

משחק חוזר עוד 10 ימים, זה אומר שהמפגש של מנצ'סטר יונייטד מול אברטון יוקדם מיום שני ליום שבת. טוב, לא טוב. לא יודע את האמת. מצד אחד זה יומיים פחות לחלק מ15 הפצועים שלנו להחלים, מצד שני זה משחק שיסיט את תשומת הלב של מויס ואולי יגרום לו לתת לכמה שחקנים לנוח בליגה.

עוד מעט ההגרלה, אולי סוף סוף יסדרו לנו קבוצת צ'מפיונשיפ בבית? פרט לסיינטס וווטפורד לפני שנתיים בחצי אני לא זוכר משחק גביע שלא נערך מול קבוצת פרמיירליג בשנתיים האחרונות. אבל על מי אני עובד, צ'לסי ימשיכו לקבל סוונסים למיניהם בברידג' ואנחנו נגריל איזה מילדסברו או בלקבורן.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אז תוצאה דומה כמו במשחק ליגה האחרון לפני שישה ימים,
    אין ספק שהחיסרון של ארטטה מאוד הורגש במשחק, שוב ששחקני ההגנה שלנו נותנים מעצמם ומתאמצים, כל הכבוד להם! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

שיגידו שאנחנו עושים בונקר, שיגידו שאנחנו משחקים מגעיל, שלושה חלוצים פצועים, אניצ'בה אמנם פתח בהרכב אך הוצב באגף, כאשר קייהיל הקשר מוצב בחוד.

דיוויד מויס מוציא את המקסימום מהסגל של הקבוצה, יש לנו סגל מאוד מאוד קצר, אין אלטרנטיבות מספיק טובות ובעלי נסיון על הספסל,
    שחקנים צעירים כמו גוסילנג ורודוויל שנכנסים במהלך המשחק, שאנשים כאן יבינו מה קורה בקבוצה, אז שיביעו דעה. (אפור :aaarofl:)

ההכרעה עוברת לגודיסון פארק, מקווה לטוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Claret&Blue Member

הרבה מנג'רים, בפרמיירליג וגם בשאר הליגות, מרבים לכתוב במהלך המשחק במחברת קטנה את ההתרחשויות שמעניינות אותן לרוב. אני מודה שלא עקבתי אחרי בניטז במהלך כל העונה, אבל היום במקרה ראיתי שגם הוא משתמש באותה שיטת פנקס ועט, ובהנחה שהיום לא היתה זו הפעם הראשונה שהוא עושה זאת, חייבת להשאל השאלה, מה בדיוק הוא כותב שם?

השער שהקבוצה שלו ספגה היום, הוא כמעט העתק 1/1 מהשער שהם ספגו מאברטון,לפני כמה ימים, באותה סיטואציה עם כמעט בדיוק אותם אנשים.
    כל מנג'ר שעושה את השיעורי בית הדרושים לפני כל יריבה, במיוחד שהיא היריבה העירונית והרבה יותר קל להכיר אותם, היה צריך לדעת שאברטון העונה היא קבוצה של מצבים נייחים, של משחק ראש. שטים קהייל כבר הרבה זמן עושה את טריק הנעלם שמפתיע בדיוק כשהכדור מורם, שלסקוט הוא הסכנה הכי גדולה שיש לך כשהכדור באוויר ברחבה שלך.
    אם זה קורה פעם אחת, אפשר לומר ניחא, כשזה קורה פעם שניה ברצף תוך שבוע, זה מראה קצת על חוסר רצינות, חוסר מקצועיות, גם של ההגנה אבל בעיקר של המנג'ר, שאני הייתי ממליץ לו להתעסק קצת יותר במה שמנג'ר צריך לעשות(וזה לדאוג שהשחקנים שלו יציגו את היכולת המצופה מהם), וקצת פחות בלהסביר לתקשורת מה מנג'רים אחרים עושים או לא עושים כמו שצריך.
    מויס מול בניטז בעיניי, עולם והיפוכו. מויס בשקט, מוציא מים מסלע, בניטז ברעש, לא מצליח להוציא מים מנהר.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית שנייה הרבה יותר טובה, ועדיין, זה לא מספיק.

ריינה 5.5 - לא היה לו אפילו בעיטה אחת להתמודד איתה מעבר לשער, שלא היה בשום אופן באשמתו.
    ארבלואה 5.5 - משחק טוב, הצליח לעצור את פיינאר יפה.
    סקרטל 5 - שוב פעם אשמתו בשער... הבחור פשוט לא יודע לשמור במצבים נייחים. חוץ מזה משחק בסדר.
    קראגר 5.5 - אחלה משחק.
    דוסנה 5 - איבד הרבה כדורים אבל גם כמה הרמות טובות פה ושם.
    קויט 4.5 - פשוט רע. עוד כמה משחקים כאלו ייקח לבניטז להבין שהוא חלוץ? עוד כמה איבודי כדור? עוד כמה דריבלים כושלים? ואפילו את התפקיד המקורי שלו הוא לא עשה טוב עם אחת ההחמצות המביכות של העונה.
    מסצ'ראנו 6 - משחק טוב, אפילו טוב מאוד, מזכיר את מסצ' של העונה שעברה.
    אלונסו 5.5 - טוב אבל לא מספיק.
    באבל 4.5 - לא עשה כלום חוץ מללכת ראש בקיר ולאבד כדורים.
    ג'רארד 7.5 - נהדר, אלמלא בזבוז של קויט וטורס גם היה מסיים עם שני בישולים.
    טורס 5.5 - בישול מדהים אבל מעבר לזה באמת שכלום. דריבלים חסרי תכלית, ובנוסף לכל החמצה מדהימה עם בעיטה ישר לרגל של הבלם שעמד מולו. פס לפינה הקרובה וזה 2-1 לנו.

ריירה - לא עשה הרבה.

בניטז - איך, איך אתה בתיקו ועושה רק חילוף אחד? אני פשוט מתבייש במנטליות של המנג'ר הזה, הוא פשוט פחדן ממדרגה ראשונה, פעם שמינית העונה שהוא מעדיף להזהר ולהשאר עם תיקו עלוב במקום לנסות לתקוף ולהשיג נצחון.

אם משהו לא ישתנה בשבועיים הקרובים, אנחנו נסבול הרבה...

5. קינג לדלי Member

הסטטיסטיקה נמשכת.
    אברון מעולם לא הפסידה באנפילד בגביע.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/09
  6. Cup of Tea Liverpool, UK

הסטטיסטיקה תתיישר..

7. Claret&Blue Member

Sheffield United v Hull
    Watford v Chelsea
    West Ham v Middlesbrough
    Sunderland or Blackburn v Coventry
    Derby or Nottingham Forest v Manchester United
    Swansea v Fulham
    Liverpool or Everton v Doncaster or Aston Villa
    Cardiff or Arsenal v West Brom or Burnley

8. קינג לדלי Member

100 שנה היא עקומה...

9. raanana4ever Member

גם ב-2006 עברנו את בורו, בחצי גמר משער של הארווד בהארכה.
    אני כבר מרגיש את וומבלי.

10. ManUtd Fan Member

ג'גאיילקה...ואו. משחק ענק לבלם. פשוט משחק ענק. ניקה כל כדור בדרך שלו ונתן משחק מושלם בהגנה של אברטון. הווארד בטעות נוראית וכמו שאמרו זה ה-א' ב' של שוער לשמור את הפינה הקרובה. לשוער אסור לחטוף בשום פנים ואופן שער כזה. תקף גם להגנה של ליברפול. פעמיים בשתי משאירים את אחד מהנוגחים הכי טובים בליגה לבד. פעמיים! לא ברור.
    הבישול של טורס - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

11. Cup of Tea Liverpool, UK

אז במאה שנה מהניצחון הראשון עליהם באנפילד בגביע הם לא ינצחו באנפילד בגביע.
    (רק שיגיע כבר הניצחון!!)

12. N-S-N-O Member

לא יצא לי להגיב על הדרבי בליגה ולכן אני אביא תגובה משולבת.
    קודם כל אנחנו חייבים ה-מ-ו-ן לשחקן אחד, JAGIELKA!
    בלי משחק ההקרבה הלא מתפשר שלו בהגנה (וזה נכון לגבי 2 המשחקים) היינו מסיימים עם עוד כמה חתיכות ברשת, הוא פשוט נותן את כולו ורואים את זה.
    השחקן השני שאני רוצה לדבר עליו זה קהייל, איזה משחק ראש, איזה חוכמה, שחקן ענק. בורח למגן שלו בדיוק ברגע הנכון (גם זה נכון לגבי 2 המשחקים).

עכשיו אני ארחיב קצת יותר על המשחק היום:
    כצפוי, באנו להתגונן ולעקוץ. מי שציפה שנעשה משהו אחר ולראות הנעת כדור וכדורגל גדול היה צריך לבחור משחק אחר, כשקבוצה עולה למשחק בלי 3 חלוצים והפליימייקר שלה (ארטטה) אין הרבה מה לצפות. לכן אני חושב שזו תוצאה, ולא חושב שאני מגזים, אדירה!
    ראייה לכך שהסגל שלנו מצומצם נראתה כאשר עלו לשחק גוסלינג ורודוול, שחקני בני 18 ו-17 בהתאמה.
    ליברפול צריכים להתבייש, קבוצה שרצה לאליפות לא מצליחה לנצח קבוצה חבולה כמו שלנו?
    לכן, אני מריע לבחורים בכחול שנלחמו כמו אריות עד השנייה האחרונה ולא יצאו מנוצחים מאנפילד, שוב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

ואני אפילו לא רוצה לדבר על בניטז ועל התבטאות שלו, מישהו קודם אמר פה נכון
    מה בניטז ציפה? שנבוא ונעלה 4-2-4? עם חלוץ אחד בסגל? ברור שנשחק 4-5-1, וברור שננסה לעקוץ במתפרצות ומצבים נייחים, מאמן פשוט אדיוט.
    התאכזבתי שהוא לא חידש את החוזה אצלכם, נקווה שתציעו לו עוד כסף כדי שישאר, ככה שימשיך להרוס לכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

יום שבת יונייטד
    יום רביעי דרבי, שוב
    אךךךךך, הולך להיות קשה, אבל יש אמונה בבחורים!
    COMON EVERTON!!

13. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    איך שראיתי שיש פנדל לווסטהאם, למרות שעוד הימרתי עליכם, ידעתי שנובל יחמיץ.
    אמרתי לך, אין מנחוס גדול מזה :aaarofl:

14. spurs229 Member

ככה זה שאנשים לא מבינים שיש חמישה כוחות בסיסיים בטבע:
    כוח הכבידה, הכוח הגרעיני החלש, לקטרומגנטיות, הכוח הגרעיני החזק, ומעל כולם- כוח הנאחס. אין שום דבר ואף אחד שמנצח נאחס!

15. אבו Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx משעשע.