The FA Cup 08/09-צ'לסי זכתה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/11/08.

1. THE STRETFORD END Member

בוטל המשחק מחר בין ארסנל לקארדיף בגלל החשש שאוהדים מקארדיף יתקשו להגיע ללונדון בגלל מזג האוויר.

2. raanana4ever Member

כנראה שדיון שלם ב-KUMB בנושא שיחק חלק משמעותי בניחוס לפנדל של נובל...

3. N-S-N-O Member

חבל שאין שום התייחסות למשחק היום, בכל זאת, דרבי.
    אז אנחנו פוגשים את ליברפול במפגש השלישי בתוך שבועיים, לא קלים בכלל, ליברפול פעמיים ארסנל ויונייטד ועכשיו שוב ליברפול.
    2 המפגשים הקודמים הסתיימו ב1-1 באנפילד (אחד גביע ואחד ליגה).
    נקווה שהבחורים ישחקו עם אותה מוטיבציה כמו ב2 המשחקים הוקדמים, אם כן אני לא דואג בכלל!
    אפשר לעשות את זה ולעבור לסיבוב הבא, אמנם ליברפול באים במומנטום טוב אחרי הניצחון 2-0 על צ'לסי, אבל אני עדיין לא תופס מהם יותר מדיי, רק חבל שטורס לא נפצע =]

שיהיה משחק מהנה, וליברפול כחולה!

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמתי שאין התייחסות, לא היה לי זמן לעשות את הפריוויו. אגב, אל תתבייש לעזור מדי פעם בפריוויוז אם אתה רואה מצב כזה, תאמין לי שב99% מהפעמים זה מאוד מהנה לעשות את זה גם ככה.

ובקשר למשחק עצמו:
    אז הפעם מוטיבציה לא תספיק לכם, כי אם בשני המשחקים הקודמים משחק הגנתי ומאופק הספיק לכם לתיקו, הפעם אתם צריכים לנצח, וכדי לנצח אתם צריכים לתקוף - והאמת היא שזה מאוד מעודד אותי. הרבה יותר קשה לנו נגד קבוצות שמתגוננות, והמערך שירוץ העונה הזאת(ה4-5-1) מתאים בול בשביל משחקים כאלה.

5. George Best Member

אגב, אתמול ברנלי המשיכה ברצף הביתי הכ"כ מרשים שלה במסגרת הגביעים, אתמול היא גברה 1-3 על ווסט ברום.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריינה
    דוסנה סקרטל קראגר ארבלואה
    ריירה אלונסו לוקאס קויט
    ג'רארד
    טורס

ספסל: קאבליירי, היפייה, אגר, בניון, באבל, מסצראנו ואל זאהר.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות... אגר שוב מתייבש על הספסל, בניון שוב לא בהרכב.

המאצ'-אפ בין פיינאר לדוסנה מפחיד אותי מאוד... פיינאר יכול לעשות מה שהוא רוצה לאיטלקי השמן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/09
  7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

למה נדמה לי שגם היום יהיה קרב של חתול ועכבר בין סקרטל לקייהיל?
    מקווה ש"העכבר" יברח שוב לחתול ויבקיע, כפי שעשה בפעם הקודמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

שיהיה בהצלחה לבחורים, מומנטום לא מומנטום, הכל יכול לקרות. http://img10.imageshack.us/img10/8710/evexe8.Xxx

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית לא מאוד טובה שלנו, אבל אנחנו מעט יותר טובים מנברטון. הפציעה של ג'רארד לא ממש הטרידה אותי כי חשבתי שבניון ייכנס למשבצת שלו, אבל אז ראיתי שקויט נכנס לעמדה הזו, כמה נאיבי מצד בניטז לחשוב שהשחקן שהמציא את המושג "נכה טכנית" יצליח למלא את התפקיד הזה. מזל שלקראת סוף המחצית בניון נכנס לעמדה הזו וקויט חזר ימינה.

כמה נק' בקשר לשחקנים:
    דוסנה- שחקן כל כך אטום, הוא לא חושב לפני שהוא עושה משהו, לא בטוח שאפילו אחרי המעשה הוא חושב.
    לוקאס עם עוד עבירה של טירון, דומה מאוד לפאול על קומאס נגד וויגאן רק 2-3 מטר מחוץ לרחבה, מזל שארטטה העיף את זה לחומה אחרת היינו מדברים אחרת במחצית.
    ריירה כל כך לא ורסיטלי, זה פשוט שקוף שהוא הולך שמאלה פעם אחר פעם, מישהו צריך ללמד אותו שרגל ימין זה לא רק בשביל לעלות במדרגות.

במחצית השנייה אין לי ספק שהמשחק ייפתח, נקווה שנשכיל לנצל את זה.

9. cantona#7 Member

אוי כמה חבל שלא שידרו את המשחק של דרבי פורסט איזו דרמה גדולה במשחק .

המשחק נגד דרבי,בבית או בחוץ ?

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי לוקאס... מוכיח בדיוק למה הוא לא לרמות האלו. הוא פשוט ילד.

אני מרגיש כמו אסיר שנידון ל90 דק' של סבל, ועכשיו בגלל התנהגות רעה הוסיפו לו עוד 30. אם בנוסף לכל אנחנו לא נעבור שלב אני אצא מדעתי...

11. Strawberry Fields Member

הדבר החיובי היחיד שאני יכול לקחת בינתיים מהמשחק הזה הוא שבמשחק נגד פורטסמות' ספירינג או אירווין יאלצו להיות על הספסל. אני מקווה שרפא יתן לאחד מהם את ההזדמנות כדי להוכיח שצריך לשלוח את לוקאס לארוז את חפציו.

12. בועז Member

אני חושב שאני אלך לישון. בטח אתעורר מחר ואגלה שעדיין 0-0.

אברטון משחקת מהווארד אל קייהיל ומחכה למצבים נייחים.

לגבי ליברפול, משחק כל כך חלש, בעטו אולי פעם אחת לשער בסביבות הדקה ה60 ממצב בטעות של ריירה, אבל בניטז מחכה עם החילופים, כל כך הגיע לו עונש ואני שמח שהיה שם מטומטם כמו לוקאס כדי להעניק לו את העונש.

גם העובדה שלא הגיעה מחליף לקין ועכשיו ג'רארד נפצע, אי אפשר לא לומר שגם כאן בניטז יצא די דביל למרות שאין קשר ישיר בין העמדה של ג'רארד לזו של קין, אבל אם לפני כן הוא יכל להעלות שני חלוצים (את קין יחד עם טורס) במקרה שג'רארד לא כשיר, היום זה יהיה משהו כמו בניון או אפילו טורס לבדו.
    זה רק עניין של זמן עד שהבועה תתפוצץ...

13. George Best Member

פציעה של ג'רארד, אדום ללוקאס, 120 דקות מתישות שלושה ימים לפני משחק ליגה בחוץ והדחה, יום עבודה לא רע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

השער היפהפה של גוסלינג היה שווה את 118 דקות הסבל.
    אומנם היה משחק חם וקצבי, אבל מבחינת כדורגל זה היה סיוט.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כדורגל לא טוב, אבל האווירה הייתה טובה והייתה הנקודת אור במשחק הזה, גוסלינג בשער נפלא, זרק 3 מגינים של ליברפול ונתן בעיטה מושלמת, שער גדול.

אברטון בשלב הבא, ממש לא מפתיע.

15. cantona#7 Member

איזה שער עצום של הילד,גוסלינג,איזה כדור הוא הוציא מהרגל מבין 4 סקאוזרים אדומים .
    מדהים איך בשער אחד אפשר לקנות את לב האוהדים . ועוד איזה שער !!