כמו גמר גביע הליגה ב-2005 צ'לסי סופגת בדקה הראשונה, האם פיל נוויל יכבוש שער עצמי ויציל את צ'לסי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ושוב השופטים דופקים את צ'לסי אבל לפחות זה לזכות אברטון שהיא קבוצה שאני די מחבב.
כרגיל מיקל המפגע התברואתי רק מפריע. נוגח לתוך הרחבה, לא יוצא לשחקן, תופס שחקנים מאחור, נכנס בשחקנים מלפנים, על מסירות קדימה שלא לומר מעורבות במשחק ההתקפי כמובן שאין טעם להרחיב. גאון. רק מוריניו יכול להציל אותנו מהדביל הזה. באסה שדווקא מולנו רובי די מטאו מאבד את השיא שלו. אחח רק מלהיזכר בשער הזה אני מתחיל לחייך. רק שהחבר'ה לא ירדמו במחצית השנייה. להמשיך בדיוק ככה ויהיה בסדר.
בעיה קשה מבחינת אברטון זה התפקוד הרע מאוד של היברט ששוחה באגף מול קול ומאלודה. יש לו גם צהוב ואם מוייס לא מחליף אותו במחצית זה יגמר מהר מאוד. הייתי מכניס את רודוול ומעביר את פיל נוויל להיות מגן ימני. הבעיה של צ'לסי היא בעיקר העובדה שלא ראו את ג'ון טרי כמעט כל המחצית. כל כדור ארוך של אברטון נכנס בין הבלמים ועושה להם סיכון גדול ועם קצת ריכוז סאהה הנהדר היה מקדים אותם. טרי חייב לחזור לעצמו ולהתחיל להיות ראשון לכדורים כמו שהוא יודע. החום בוומבלי הורג את הקהל. הם מעודדים יפה (כמובן שבעיקר אוהדי אברטון) אבל כולם שם נלחמים בחום ובשמש בעיניים. אמרו שבנו את הגגות בוומבלי כדי שהשמש לא תפגע בצפייה בטלוויזיה וכלום לא עוזר. חצי שמש,חצי צל ומעצבן לראות ככה.
אני מקווה בשבילם שזה פרנהייט. (ואז זה 20 מעלות צלזיוס) איך יכול להיות כ"כ חם בלונדון?.... חילוף מוזר עכשיו של הידינק- הוא מעדיף להוציא את אסיין מאשר את מיקל שגם ככה לא מרשים. (בשביל באלאק)
איך הוא כזה גאון אם הוא מעלה שחקן "טיפש" כמו מיקל ? אברטון העיפה יותר מידי כדורים למעלה במשחק הזה. החסרון של ארטטה זועק לשמיים. יש להם קבוצה נהדרת לעונה הבאה עם החזרה של יעקובו הנהדר וארטטה המצויין. קישור של פלאייני ארטטה ופינאר עם ההגנה המצויינת שלהם וחלוצים כשירים הם יראו חזקים. מגיע להם כל הכבוד. למפארד בסדרת מסירות מדהימות היום. הכדור שהוא מסר למאלודה שבעט מקרוב מעל השער היה נדיר. חבל שהאווארד ניסה לתפוס את הבעיטה של למפארד ולא להדוף.
מסכים איתך לגמרי. המזל של ארסנל, ליברפול ויונייטד זה שבעונה הבאה הוא לא יהיה פה, כי אם לא תצוגת השיפוט הכי מבישה שראיתי בחיים שלי, לדעתי הוא גם היה אלוף אירופה. מקווה מאד שאנצ'לוטי יהיה המאמן הבא של המגעילים האלה.
ואם הוא רק היה פה מתחילת העונה.... אז לפעמים יש מגיע בכדורגל... ואין מגיע יותר מלהידינק להניף את הגביע הזה, אין מגיע מיותר מללמפארד לכבוש את שער הניצחון אחרי עונה אדירה שלו, אולי הכי טובה בקריירה, אין יותר מגיע מלקבוצה אחרי ההדחה מליגת האלופות, ואין יותר מגיע מלנו, האוהדים, אחרי השנה שעברה, סוף סוף חיוך אמיתי, סוף סוף תואר של קבוצה- של מאמן. דרוגבה חלוץ גדול, הוא חי למשחקים האלה, גם בגול הראשון זה היה למפארד שהתחיל עם מסירה חכמה למאלודה (טוב מאוד היום), והגול השני... כמו שהוא אוהב ויודע הכי טוב. הזכייה הזאת בגביע מסיימת עבורי את הימים הקשים שלאחר הביזיון מול ברצלונה, זכינו היום בתואר האמיתי. תודה רבה להידינק, השינוי שהוא עשה בקבוצה הוא בלתי ניתן לתיאור, תחת סקולארי היינו חלשים ואיומים, הידינק בא והחזיר אותנו לעיניינים. תודה תודה תודה
חבל, אכזבה ענקית מבחינתנו! כל הדרך המדהימה שעברנו עד לרגע הזה ... למעמד המכובד הזה של גמר הגביע האנגלי. השחקנים שלנו נתנו יותר מדי כבוד לצ'לסי, אחרי שער היתרון המוקדם של סאהה פשוט הלכנו לאחור במקום לחפש את השני, טעות שעלתה לנו ביוקר. החילוף של סאהה בג'יימס ווהן בכלל לא היה ברור, גם אם סאהה היה עייף הוא היה השחקן הכי מסוכן אצלנו, ווהן עם כל הכבוד לא עשה הרבה. צריך להיות אובייקטיבי, השער הראשון שלנו נוצר מנבדל ברור והיתה עוד טעות של הקוון לטובתנו שלא כל כך זכורה לי כעת. כשלנו במשימה, צ'לסי מבחינתה עשתה את שלה והיתה ראויה לניצחון ... מזל טוב לחוס וחניכיו. נ.ב. הקבוצה אשר תעפיל לגמר הגביע בעונה הבאה כאשר על הדרך היא הדיחה את מידלסבורו, כפי שחזן אמר, עדיף שלא תופיע למשחק ... המסורת נמשכת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx