אני לא מבין בסוכנים...סליחה,שכחתי שאני מדבר עם פיני זהבי. אריקסון החתים שחקנים עונה שעברה לפי קלטות וידאו בלבד, אני לא חושב שהוא צילם והקליט לבדו את הקסטות הללו אלא היו אלה סוכנים שדאגו להביא לו אותם! אין לי מושג למה אתה מנסה להעצים את עניין הקשרים של אריקסון וחוסר הקשרים של יוז,או מאיפה אתה בכלל יודע על חוסר הקשרים של יוז, איך זה בא לידי ביטוי עד עכשיו?בוא תסביר לי! אין היום סודות בכדורגל,כולם יודעים וכולם מכירים את כולם, חשוב יותר מקשרים וסוכנים זה רשת הסקאוטינג של המועדון. שיטי זילזלה בגביע ובפורסט היום, אם היה זילזול זה פרופר של שחקנים!
איסטלנד יש עוד דבר שאני רוצה שתסביר לי, ובמיוחד אחרי הביקורת שלך על אוהדי יונייטד באמצע השבוע, משחק גביע היום,אין שידור בטלווזיה, רק 31 אלף איש מגיעים היום כשפורסט הביאה 8,000 אוהדים!!! איך תסביר את זה?
רק 31 אלף ??? אמרת לי שרק פורסט מביאים שמונה ! איפה הלכו כל השאר ? אמנם לפי מה שאני רואה עכשיו כמעט כל קבוצה איבדה משהו כמו 5000 מהממוצע שלה בליגה אבל שכמות כזאת לא תגיע ? אגב,רק קבוצה אחת בודדת מלאה את המכסה שלה. נכון,טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר.
אני אגיד לך לדלי איפה הם היו, הם נשארו מרותקים למקלטי הטלווזיה לראות סקאיי ניוז ואת השידורים הישירים מעזה. הרוב של מנצסטר עלק. הגאווה של מנצסטר עלק.
זהו הריגשה נכנס לפעולה , מה הקשר פיני זהבי , מה אתה נפגע מייד ? מה אתה לא יודע מה ההבדל בין אריקסון ליוז , שכחת שאריקסון במשך12 שנים רק קשר ,בעוד שיוז היה תקוע על גבעה בוולס . אריקסון צילם והקליט ? תגיד אתה באמת ליצן כזה ,אתה לא מודע לסביבה שמונעת רק מקשרים , יש הרי הבדל בין טלפון שסוון עושה לכל סוכן בעולם , לבין סוכן שמתקשר ומציע את הסחורה שלו לכל מאמן מתלמד . אני כמובן מקצין כי הדהמתה אותי בבורות שלך לגבי הקשרים . חשוב יותר מקשרים ? אין משפט כזה ,לא מכיר . סיטי זילזלה בגביע ?כש3 שחקנים שלך אחראים לכל הגולים העונה , 2 לא משחקים בגלל זילזול של מאמן ואחד נפצע בדקה 20 ומוחלף בוואסל ,הכל משתבש , בפיגור 0-2 סיטי ממש ישבה להם על השער ואז הגיע עוד חילוף מדהים, האמאן נכנס כדי להגביר את המהירות , כשהחלוץ הכי מסוכן היום (קאסידו) מגיע למצבים ,ואז מוחלף ,אפשר להפסיד גם לפורסט של היום עובדה , השחקנים אשמים אבל יוז מעלהם עם 3 חילופים אומללים,והרכב מוזר אחראי הכי גדול לבושה היום. לדלי- איפה שמעת שאני מחליף את זאבלטה ? ההיפך הוא כל כך טוב שאפשר לתת לו בלם ולעזור למיכה לחזור לעצמו , אתה יודע בדיוק מה היכולות של מיכה באגף. זילזול 30 שנה ? זילזלנו בשפילד ? בנוטס קאונטי ? שטויות אל תחבר את ההיסטוריה עם הביזיון היום , וכן אני מסכים גם לשחקנים יש חלק גדול היום , חלקם כמובן לא ישאר במועדון ,כמו גם המנג'ר הכי גרוע בתולדות המועדון ותאמינו לי כבר החלפתי המון מנג'רים ,הוא הכי גרוע !
איזה שטויות שוב חזרו לקהל של הסיטי , כמה חוסר הבנה . 32 אלף כשרק 5 אלף היו מנוטינהאם בסוף . ללא ספק קהל מכובד מאוד , אין תקדים לזה באנגליה ,אנחנו כקבוצה שניה בעיר קטנה מבירמינהאם מביאים יותר קהל מהקבוצה הראשונה שם (וילה) שלא לדבר על בירמינהאם ווסט ברום ,32 אלף היום זה הקהל של היום באנגליה ! אלפיים פחות מהליין אתמול ,שם היה ערב הצדעה , אצלנו זה בושה ,אין לכם מושג! סנדרלנד נגד בולטון 2 קבוצות פרמייר 20 אלף באור , ו32 אלף אצלנו זה בושה -לכו להתרחץ .
איך אלפיים פחות מהליין אם הבאתם 27 אלף ? אמרת שעוד 5 הגיעו מהפורסט. לא משנה... כתבתי שבכל המגרשים הממוצעים ירדו חוץ מאצלנו אחרי שוויגאן החזירה כמעט את כל הכרטיסים. מה לא נכון כאן ?
איסטלנד כל הודעה שנייה שלך בזמן האחרון אתה שואל אם נפגעתי וריגשי והשד יודע מה, אתה יכול להרגע,אין לי צורך במטפחות לנגב את הדמעות, התרגלתי כבר לקיצוניות שלך,לא רק אני אגב, אתה יודע הכל,הכי טוב,על סוכנים,על קשרים,על מה הכי חשוב,על מה הכי נחוץ, על מה נכון ומה לא. אריקסון קשר קשרים ואריקסון מנוסה ואריקסון השחקנים שיחקו בשבילו ופאתום אריקסון היה נפלא וטוב, לוומבלי הגעת איתו? בליגה עשית משהו איתו?משהו יוצא דופן?איזה משהו אחר מאפרוריות? את הבושה וחרפה,תבוסה מחפירה,אולי הכי מחפירה בתולדות המועדון שלכם במחזור האחרון עונה שעברה,8-0 לבורו,זה היה תחת אריקסון גם כן! גם אז השחקנים שיחקו בשבילו? עונה משעממת,עונה של כדורגל שלילי נטול שערים,זה מה שהיה עם אריקסון, אבל ככה זה שיש זיכרון של דג ויותר מזה,ככה זה כשמנסים להפוך זבוב לפיל(לא יובל)אם בצורה שלילית ואם חיובית. אריקסון פתאום היה ענק ויוז הכי אפס, זה משעמם אותי איסטלנד,תנסה לחדש,להפתיע. אין לי ספק שאם ליוז אין עבר אדום אז הוא לא היה המנג'ר הכי גרוע בתולדות שיטי והוא לא היה כזה אהבל ואפס כמו שאתה עושה ממנו, אבל...התרגלתי,זה לא חדש וזה אתה, לילה טוב. לדלי, אכן קר מאוד בימים אלה,במיוחד באיזור סטוקפורט, לכן כולם נשארים בבתים ולא יוצאים החוצה,מפחדים לקבל אנגינה, אבל עזוב,אין לך מושג,לך תתרחץ.
מי אמר משהו לא נכון , רצית לקבל מחמאה נוספת על אתמול ,קיבלת ,27 אלף בסיבוב שלישי נגד קבוצת ליגת משנה כשאתה בתחתית זה יפה מאוד ,אל תשכח שזה היה הממוצע שלנו במיין רואד ,אברנו לאיצטדיון גדול יותר ,וזה דבר שמפחיד גם אותך ,יז יאאלה עוד מחמאה ,רק תהפוך לי כמו יוז'י הוא תמיד מעביר את הנושא לאן שנח לו .
עזוב,אני מבין שאתה עצבני מההדחה או שלא ? בעשר שנים האחרונות אחרי כל הפסד קשה שומע ממך "אהההההה האמת שאני לא כזה עצוב"... היום כתבת שאתה כבר לא עצוב מהדחות. מה יהיה ? זהו ? נשארתי לבד ? אתה כבר לא מתרגש מהפסדים ?ולא מהדחות ? שכחת מה זה לא להיות בהגרלה הבאה ? איך למען השם כל כך הרבה שנים אתם לא תופסים איזה עונה אחת מזורגגת של ריצה בגביעים ?
כתבתי שהכל התחרבן לאריקסון כשהתאילנדי התחיל להתערב . אתה מדבר על כמה שאני קיצוני , לקחת עונה שלמה והפלת אותה על 8-0 בבורו כשהוא כבר לא היה במועדון . זה לא קיצוניות , שכחת את הבית ספר שעשינו לכם ברפש , את המשחקים הטובים שלנו ,את החוסן בהגנה , שכחת כנראה איפה סיטי היתה לפני סוון . אם אתה מזלזל בקשרים אז אתה לא בעיניינים בכלל . לגבי יוז הדחקתי את עברו , והייתי מהאופטימים שבאוהדי סיטי ,ניסית בכל מאודי לאהוב את האיש ואפילו תרצתי תמיד בכך שהוא היה הבוגד שברח מהרפש . אבל התוצאות השליליות ,הבושות בכל המפעלים ,כן כן כולל באופא ,להזכירכם מייטלאנד בפנדלים והפסד בבית, ולא מזמן השפלה במקום נידח בסנטאנדר . אתה יכול להגיד שאני מונע מקיצוניות ,אולי, אבל אני גם אמיתי ואומר מה שבאמת מתרחש ,לא ממציא דברים. מעניין שאם אני קיצוני לגביי השנאה ליוז ,וזה באחריות לא נכון , מה איתך מהעבר השני ? האם ההערצה לגיבור ילדותך לא משפיעה על דעתך של המאמן מוולס עם הראש הגדול והאטום לא פחות מדני נויימן .
תגידו לי מה זה פה? הדיון של מנצ'סטר סיטי בדף וחצי האחרונים?! אומנם אני לא מנהל (וכרגע גם לא שואף להיות), אבל אני רואה שיש הודעות חדשות בדיון הגביע בטח בהקשר למשחקי היום, ובמקום אני רואה הודעה על הירידה המתמשכת של ריצ'ארד דאן ביכולת שהוא מציג במשחקים והאם כדאי לפטר את מארק יוז! חברים, אפשר לחרוג ולפעמים טוב קצת לחרוג. אבל יש חריגה סבירה שזו חריגה של 2-4 הודעות. לא עמוד וחצי.
"עזוב,אני מבין שאתה עצבני מההדחה או שלא ? בעשר שנים האחרונות אחרי כל הפסד קשה שומע ממך "אהההההה האמת שאני לא כזה עצוב"... היום כתבת שאתה כבר לא עצוב מהדחות. מה יהיה ? זהו ? נשארתי לבד ? אתה כבר לא מתרגש מהפסדים ?ולא מהדחות ? שכחת מה זה לא להיות בהגרלה הבאה ? איך למען השם כל כך הרבה שנים אתם לא תופסים איזה עונה אחת מזורגגת של ריצה בגביעים ?" לדלי מה יהיה ? אתה מצטרף מאוחר לדיון וסתם מקשקש. שמעת ממני בעשר השנים שאני לא עצוב מהדחות בגביע ? אולי לא תשקר ותיזכר טוב מאוד מהם 2 הימים הכי קשים שלי בכל עונה (סטרטפורד יכול להזכיר לך לפחות הזיכרון אצלו עובד ,הוא גם הופך לזמר בערבים הללו ) אז עשר שנים התכוונת להפסד בדרבי שהגיע אחרי שאלקה ,ומאז תפנית לא תאמין , לא עצוב יותר ,גם לא היום נשבע , למה ? לא יודע כבר אמרתי מהפך אולי ,העבודה ,החיים , הבלאגאן ,לא יודע לא עצוב מהפסדים , יוז גרם לי להיות מחוסן ופחות אכפתי כנראה , אני מאמין שהמצב ישתנה , עכשיו תרד מרוח הקרב ותודה שבילפת (רק להזכיר לך את שיחת הדמעות אחרי הפסד הבלונים בשפילד )
איסטלנד אני לא מפיל עונה שלמה על ה 8-0 אבל אני זוכר עונה מאוד מאוד משעממת תחת אריקסון ועונה נוספת נטולת תארים או הישגים כבירים, שום הבדל משמעותי באמת מעונות קודמות לפני שהוא הגיע,עונות שבהן ניצחתם את יונייטד גם כן. גם אתה אל תיקח את הניצחון שלכם באולד-טראפורד כמשחק שסימן משהו,איזה שינוי משמעותי שלכם תחת אריקסון. לו אריקסון היה כזה מצליח,באנגליה ולאחר מכן בשיטי הוא לא היה נמצא עכשיו במקסיקו. אני לא מזלזל בקשרים ולא מזלזל בסוכנים אבל כן מאמין שמערכת סקאוטינג של מועדון חשובה פי כמה וכמה, היא זו שמאתרת את השחקנים בצורה הכי טובה והכי בטוחה, אז מגיעה העזרה של סוכנים ושל קשרים, יוז הביא לבלקבורן שחקנים כמו קרוז ומקארטי, כשחושבים איזה חור זה בלקבורן ואיזה מועדון צנוע זה,הבאה של שחקנים מהסוג הזה לשם,זה הרבה מאוד קרדיט ליוז ולקשרים שלו ולהשפעה שיש לו על שחקנים, אריקסון הביא שחקנים על סמך קסטות וידאו, פגע יותר או פחות זה לא משנה כרגע, אבל אם ככה אתה חושב שכדאי שמערך הרכש שלכם יתנהל אז לדעתי אתה טועה. עונה מסכמים בסופה ולא במחציתה, אתה חושב שצריך לעשות שינוי כרגע,שאלתי אותך מקודם,קדימה,תביא שמות, מי יחליף אותו לו זה תלוי בך? אני לא מגן על יוז בגלל העבר שלו, אני מסוגל לעשות סוויץ ולדבר על כדורגל עם ראש נקי,גם כשמדובר בשחקנים או אנשים אהובים עלי, כתבתי שהוא לא חף מטעויות ויותר מזה,הדברים שאני כותב בהקשר של מנג'רים כבר תקופה ארוכה נכונים לכל מנג'ר שעמד בסיטואציה דומה, בדיוק כמו שכתבתי על יול ולאחר מכן על ראמוס בהקשר של טוטנהאם ועד כמה שידוע לי,ליול וראמוס אין עבר ביונייטד.