לא הבנת... אחרי גביעים כולנו תמיד שבורים.בליגה עוד שמעתי ממך בהפסדים שאתה לא עצוב אז בהדחה ? אבל כנראה שהרצון שיוז יעוף באמת גורם לזה. האמת,ברור שיובל לא יהיה מאושר מזה אבל זה בטח הוציא לו חיוך קטן וגם זה חשוב בימים האלה.
SGJC ו Scouser Tommy לכו תעשו מה שאתם יודעים לעשות הכי טוב וזה לגנוב טסות של מכוניות. למען השם,מדברים פה על כדורגל,לא ספאם ולא בטיח, אז זה לא הדיון של שיטי אבל אנחנו כבר בשוונג אז מה הקטע? אם אנחנו לא כותבים פה עכשיו אז הדיון הזה היה הולך לישון מזמן!
"תגידו לי מה זה פה? הדיון של מנצ'סטר סיטי בדף וחצי האחרונים?! אומנם אני לא מנהל (וכרגע גם לא שואף להיות), אבל אני רואה שיש הודעות חדשות בדיון הגביע בטח בהקשר למשחקי היום, ובמקום אני רואה הודעה על הירידה המתמשכת של ריצ'ארד דאן ביכולת שהוא מציג במשחקים והאם כדאי לפטר את מארק יוז! חברים, אפשר לחרוג ולפעמים טוב קצת לחרוג. אבל יש חריגה סבירה שזו חריגה של 2-4 הודעות. לא עמוד וחצי." חיפושית - מה בדיוק אתה רוצה , תכתוב על הגביע תעניין אותנו , תחייה אותו ,אחרי שהם (שם ברפש) הרסו את המפעל , רק אתמול שמעתי את דניס ארוין מספר כמה הם שמחו שגאלו אותם מסיבוב שלישי ,ונסעו לזיין בריו. בלי ה2 דפים האלו ,הפורום רדום פחד ,דיי גם אני כבר עייף ,יאאלה קבל פיקוד , ספר לנו את מי הולך קארגר לדקור הלילה?
סטרטפורד- שכחת כנראה מה היה בסיטי לפני סוון , ואגב הפסדנו 2 דרבים כולל פנדל אומלל של וואסל , היינו עמוסים בבן תאצ'רים ,וסטיארט פירס נסע באוטובוס יחף ללונדון לשכנע את סטיד לעבור אלינו והתאכזב לקבל תשובה שלילית . סוון החייה את המועדון ,ובכל מקום נורמלי הוא לא היה מפוטר , ואז וללא שום סיבה ,מחול שדים תאילנדי ,ללא שום הכנה בכלל . שכחת את ההפגנות של אוהדי הסיטי בעד סוון הפגנות שנמוגו בבורו ,כשכולם הבינו שסוון כבר לא באמת יכול לאמן אותנו. ולקנות שחקנים שבוע לפני הליגה ,זה רק קשרים וגם כישורים . יוז הצליח עם סנטה ,כל הכבוד , אני חושש מאוד שזה הגבול עבורו, נבחרת וולס , בלאקבורן , אתה אומר איך נדע אם לא יקבל צ'אנס ,ואני אומר שעם קאדר כזה לא מפסידים לברומיץ,מייטלאנד,סנטנדר,פורסט . עונה מסכמים בסוף, לצערי לא יפטרו את יוז באמצע , נותנים לו את הכבוד רק שנשאר בליגה . רציתי לנסוע לאיסנבול , אפילו למארמריס אני כבר בונה ,חבל .
טומי,מדברים על מה שהתרחש היום במסגרת הגביע. ממוצעי קהל פחותים,ההפתעה של הפורסט,החילופים של יוז,ועוד. חוץ מזה ששלישיית זקני העם משוחחת הבנתי מכם שזה מלפני שנים הפך לקאלט ולא אכפת לכם על מה ולמה...
כשדיברתם על ממוצעי הקהל, הנצחון של פורסט והחילופים של יוז לא צייצתי, אבל תעיף מבט על ההודעה של סטרטפורד אנד בראש העמוד ותבין על מה אני מדבר, כי הקשר בין ההודעה הזו לבין הגביע הוא עקיף בצורה מחרידה. ובקשר למשפט האחרון - ברור שזה נחמד וכיף לקרוא דברים של אנשים שראו כל כך הרבה כדורגל כמו שלושתכם, אבל בדיון המתאים, זה כ"כ קשה להעתיק את ההודעה האחרונה של סטרטפורד למשל לדיון של סיטי ולהמשיך? הרי אם לא שומרים על סדר מינימלי בנושאי הדיונים, בשביל מה להפריד דיונים בכלל? בואו נעשה דיון אחד גדול שהכותרת שלו תהיה 'כדורגל אנגלי' ויהיה אפשר לזרוק לאוויר כל מה שבא לכם. בקיצור, תמשיכו את זה בדיון של סיטי, זה יעשה יותר טוב לכולם...
בקיצור, עם ההתערבות הזו שלך,הלא באמת מחוייבת,נגמר הדיון הזה להיום, אתה רואה מישהו שהמשיך לכתוב על הגביע האנגלי אחרינו? בוודאי שצריך סדר אבל צריך שכל ישר גם כן, לילה טוב.
לא יאמן - איזה ניצחון מדהים תשאלו את עופר כשפרסמו את ההגרלה לפני חודש אמרתי לו שחבל לי שדוקא אנחנו נגמור לסיטי את העונה. בקיצור מי הבא בתור ??? COME ON U REDS
המשחק הזה לא שודר בשום מקום. יובל,כל הכבוד ! תקצירים. http://www.101greatgoals.com/ איזה כיף לראות כל כך הרבה קהל חוץ ועוד אוהדי הפורסט שמגיע להם להשתולל כך. ומה לעזאזל עשה האמאן עם כדור החוץ הזה ?
באמת שאין מילה טובה לתאר את ההגנה של סיטי מאשר atrocious כפי שעשה השדר, שני השערים האחרונים פשוט מתנות מוחלטות. לא הרבה נאמר על הפייט של סאות'נד שכופה משחק גומלין אצלה מול צ'לסי בדקה ה-90!
לפי הסיכום משחק של סקייספורט, אנדרסון רץ ל-byline ומסר כדור מדוייק למקגוגן שהחמיץ את ההזדמנות להבקיע את השער הראשון במשחק. הוא בעט פעם אחת לשער והחמיץ בסנטימטרים ובנוסף תיארו אותו אוהדים בפורומים כאיום מתמיד. הייתי אומר שהיה לו משחק טוב.
באמת נחמד לראות את סאותאנד כופה על צ'לסי משחק חוזר. אגב היום ההגרלה של שמינית הגמר- בשעה 3 וחצי שעון אנגליה אם אינני טועה. מילוול/שפילד יונייד/טוטנהאם באפטון פארק,אמן!
ההגרלה תיערך היום בשעה 17:25 שעון ישראל. http://www.thefa.com/TheFACup/TheFACup/New...thRoundDraw.htm