נכון, וגם אין שום דבר מוזר שקורה בשיפוט בOT, הטעויות שם הם נורמאליות וקורות בכל מגרש. אין לי שום אובססיה עם יונייטד. אני לא סובל את הקבוצה הזו, בין היתר בגלל שערוריות השיפוט שמתרחשות במשחקים שלה ובין היתר בגלל הגישה הגועלית של השחקנים שלה לשיפוט ולשריקות. הקבוצה שהייתה הבית לצוללן הכי גדול בהיסטוריה של הפרמיירליג ולעוד כמה סגנים מכובדים שלו, אני לא חושב שזה מקרה. אבל בסדר, תיתן לי בקונטרה את זה ששחקני ארסנל התנפלו על רוד המטונף (במשחק שבו הוא גם צלל, כהרגלו) במשחק אחד. אגב השחקנים של ארסנל נענשו על זה. ובוא תתמקד בבקשה בדעה שאני מציג ולא במי שאני ומה שאני ובמניעים הסמויים שלי, כי אנחנו לא מכירים וכי זה לא לעניין.
כבר הגבתי לך. אתה רדוף ומחפש בפינצטה. השיפוט של ווב היה נוראי היום וגם החמאתי לליברפול. אני גם לא נוהג להגיב בדרך כלל על משחקים שלא קשורים ליונייטד וגם כשאני מגיב, אני לא מחפש את כל פושעי תבל. את זה אני משאיר לך, אתה טוב ממני בהרבה למרות שאני מתעב את ארסנל של ונגר(למרות שחיבבתי אותה בעבר והייבורי היה המגרש האנגלי הראשון שלי).גם קטנוניות המנהל לא תורמת. מה הבעיה בלצטט? נכון, אין בעיה באמבוש המכוער על רוד של חבורת העכברושים שלכם(כולל פארלור האנטי).זה באמת משתווה למחאה נגד שריקה. אתה כנראה לא תחרותי מספיק ולא מבין את המשחק (או שלא שיחקת אותו)כי אתה מנותק לגמרי מההוויה הכי בסיסית של שחקן כדורגל. גם בשכונה אנשים ימכרו את אמא שלהם בשביל שריקה. קלאס? פחחחח. אולי דוקים.
אואן לא כישרון מבוזבז? הוא ההגדרה של כישרון מבוזבז במילון. חלוץ אדיר עד גיל 25, כלום לאחר מכן. כאילו פרש, מה זה השחקן הזה עכשיו? לא דומה בכלל, צריך לשנות מאואן לאיאן, איאן דאווי.
אף פעם לא אמרתי שאני טוב ממישהו, כי אני משתדל להימנע מלנתח ולהסביר את המניעים של מי שכותב הודעה ולהתייחס לתוכן שלה. כן, אני מתייחס למה שקורה במשחקים שאני רואה גם אם הם לא של ארסנל. יונייטד-ליברפול, וואלה משחק גדול, שאני לא אראה? ואם ראיתי שאני לא אגיב? בקשר לציטוט- אין פה שום קטנוניות. ביקשתי את זה ממך כבר כמה פעמים בפרטי ועכשיו שוב. אתה מהמשתמשים הבודדים שבתגובה שלהם מופיע כל הדיון שקדם לה גם אם הוא לא קשור, וככה כל תגובה שלך תופסת חצי עמוד. למי שקורא את הדיון ברצף זה מפריע ומעיק ולכן זה גם מופיע בתקנון של הפורום. מעולם לא מחקתי או ערכתי לך את זה, בסה"כ ביקשתי שתימנע מזה. ושוב "רדוף", "מחפש בפינצטה", אתה לא מכיר אותי אז באיזה זכות אתה מנתח אותי? אתה לא מסכים איתי סבבה אל תסכים אבל אל תהיה הפסיכולוג בגרוש שלי. זה לא פורום פסיכולוגיה אלא פורום כדורגל. בנוגע לתקרית עם ואן צוללן שאתה נתפס אליה- המחאות הקבועות נגד שריקות זה משהו שאני ראיתי בכמה וכמה משחקי יונייטד (אני אגיד אפילו ברובם אם לא בכולם שראיתי), ראית את שחקני ארסנל קופצים על שחקן אחר שוב מאז התקרית עם הסוס ההולנדי?
תקרית כמו עם רוד היא נדירה. מחאות לשופט על שריקה-אצל כולם, תמיד, בכל רמה , ליגה או מחזור. ולא רק בכדורגל.
קיאון,ווינטרבן,דיקסון,בולד,אדאמס,פאורלור,ויירה,הנרי,,איאן רייט,ואן פרסי,רייס,פירס,צ'מאח,אדוארדו,אבואה, רשימה קטנה שעלתה לי לראש בלי לחשוב יותר מדי,של שחקני ארסנל לאורך השנים,חלקם מהצוללנים הגדולים ביותר שידע הכדורגל,חלקם מהכסחנים הכי גדולים שידעה אנגליה,חלקם עלוקות ומוצצי הדם לשופטים מהטובים שהיו בשטח, ככה שכל אחד ו"החבילה" שלו ומי שיש מאחוריו כזו חבילה ויש לו עוד את החוצפה לבוא להלין על אחרים...יש לו "קלאס" ללא ספק.
צוללנים וכסחנים היו ויהיו, צוללנים כרוניים כמו ההולנדי ורונאלדו וכסחנים כמו סקולס וקין באמת צריך לחפור טוב טוב כדי למצוא. אגב, אם אני באמת מתאמץ, אז נאני דווקא מזכיר את רונאלדו לפעמים בפוטנציאל...בכל מה שקשור לצלילות כמובן. אבל מה שהכי בולט אצל השחקנים שלכם כבר שנים זה שנדמה כאילו אתם לעולם לא עושים פאול, כל פעם שפלטשר, נאני או נוויל מכסחים מישהו הם קופצים ומתבכיינים כשנשמעת השריקה.
אמר מי שהקפטן הנוכחי שלו הוא מגדולי הצוללנים,בכיינים,כסחנים... כמו שכתבתי,כל אחד והחבילה שלו ומי שחושב שזו של השני מסריחה יותר כנראה לא הריח את זו שלו.
העניין הוא שאין לי בעייה להודות בכך, אתה מסוגל להודות שואן ניסטלרוי ורונאלדו הם בטופ 5 של צוללני הפרמייר ליג בהיסטוריה ושאתם מתבכיינים כל פעם ששורקים לכם פאול?
Liverpool-Forever אני מעולם לא ניסתי להגן על רונאלדו כזשה צלל והוא צלל,הוא גם ידע לעשות שינוי גדול בהקשר הזה בחלק האחרון של הקריירה שלו במדי יונייטד. ואן ניסטלרוי וצוללן זו סטיגמה שנתפרה לו בעיקר לאחר המקרה עם ויירה,גם הוא לא היה שונה מעוד הרבה חלוצים אחרים שנתפסו הוגנים יותר. אנחנו מתבכיינים בכל פעם כשיש פאול...נו שויין,כשאתה רוצה לראות התבכיינות אתה תמצא,כשאין אתה במקרה לא תסתכל.
אם אתה באמת חושב שואן ניסטלרוי צוללן רק בגלל סטיגמה שנדבקה אליו אז נראה לי שהבעייה אצלך היא לא האם אתה מסתכל או לא, אלא שאתה מסתכל ורואה מה שאתה רוצה לראות. בחיי שלא ראיתי את פלטשר ונאני אף פעם מקבלים פאול שהם עושים בהבנה, תמיד זה נביחות על השופט.