The FA Cup 10/11-הגביע של סיטי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏16/11/10.

1. eastlands Member

בשער של קולארוב הוא (הולסי) היה במרחק סנטימטרים מחסימת הבעיטה , אם גם את זה הוא עוצר זה כבר שלושער ואז בפעם הראשונה שופט הולך עם הכדור בסיום בזכות האטטריק
    הולסי חזר ממלחמה במחלה קשה ונראה סבא טוב במגרש ,ועדיין הייתי שם במלון אחרי המשחק בוומבלי נגד גילינגהאם ב99 והתמונה שהוא חוטף דלי בירה לראש מאוהדי הסיטי בלובי חרוטה לנצח , 6 דקות תוספת !! 6 דקות שבזכותם אנחנו הגענו עד הלום ף את הפנים של טוני פוליס (מנגר סטוק היום וגילנגהאם דאז) כועס ומקלל אי אפשר לשכח , את הנס הזה אני משתדל להנציח מדי יום עם שקיעת החמה ממש כמו בתחנת קול השלום של אייבי נתן "טוויליית טיים"

2. THE STRETFORD END Member

הולסי,שופט גדול,תמיד שרק לטובתנו נגד שיטי,מלך עולם.

איסטלנד,
    6 דקות הוסיפו בוומבלי,מישהו בדק בסטופר שזה היה חוקי?

http://www.youtube.com/watch?v=yWHuZa1DxrM

3. eastlands Member

ואאו !!! הרגת אותי על הבוקר עם ריגושים והשיר הזה (ההוא ) או איך שלו יהיה , ואאי ואי איפה אלירם מוכתר שבעזרת מכשיר הפלאפון החדש היה מעדכן מהפורמאצ בבלומפילד ,ימיו הגדולים והיחידים של שאול אייזנברג המנוול , ועם השיר הדבילי זהו כדורגל שמור לי על הרגל (איזה טימטום )

הולסי ? 6 דקות ? לא יודע מאיפה זה נחת , האמת שאפילו לא רצינו את זה בפיגור 2-0 ,רק מבטים אחרונים לוומבלי המתרוקן עם דמעות ומבט פרידה אל הדשא אל הקבוצה שבפעם הראשונה באמת אמרתי לעצמי זהו אני גמרתי עם זה , ואז הורלוק בדקה ה91 ואז בדקה ה95 רגע רגע שוב דמעות על הבוקר , לעולם לעולם לא ניפרד , יאללה יש שמש בחוץ חייב קפה ,
    האמת שהסאן הבני זונות שמו את התמונה של הולסי חוגג איתנו במלון ומייד ביקשו משחק חוזר , דיי אני שוב שם אייי , משהו יכול להביא את התמונה של הולסי במלון בבקשה

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע אם מדובר בעצירה כל כך גדולה של המשחק.
    אני לא מתכוון לעצירת המשחק ובדיקה במצלמות הטלויזיה במצב של נבדל או לא, קרן או כדור שוער. אני מדבר על דברים אחרים, כמו אם הכדור עבר את קו השער או לא. מספיק שלאחד השופטים תהיה אוזניה שבה הוא יקבל דיווח מהטלויזיה אם הכדור עבר את הקו או לא, ופשוט יעביר את זה הלאה. הסיפור הזה לא אמור לקחת יותר מ 10 שניות. עבר- כן לא.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו בדבר כזה קטן יש בעיה. הכדור קופץ באזור קו השער, השופט חושב שאין שער... מפסיקים את המשחק מיד? ממשיכים אותו עד שהוא נעצר טבעית? ומה קורה אם עד שהוא נעצר קורה משהו משמעותי, כמו שער, כרטיס אדום וכו'?

6. AW forever Member

מחצית נהדרת באלנד רואד, 2-1 לארסנל.
    השערים של נאסרי וסאנייה היו יפים, אבל השער של ג'ונסון- וואו! יתן פייט חזק על שער העונה, איזו בעיטה מדהימה שלו. מעבר לכך שליטה מוחלטת של ארסנל במשחק. כל כדור לארשאבין=איבוד, וגם נפילה שלו התחילה את המהלך שהוביל לגול של לידס. הכל פתוח במשחק הזה. האווירה ביציעים נהדרת, זו קבוצה שחייבת לחזור לפרמיירליג.

7. Rudess Member

מה שהוביל לגול של לידס היא ההרחקה האיומה של כושל-ייני, דרדל'ה ועוד למרכז הרחבה. כבר אמרתי שהוא לא מתאים לרמות האלה?!

8. alexshw Member

השי מימון של הפרמייר ליג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת קוסיילני היום ממשיך לאכזב וזה מתחיל להימאס כבר. אנחנו כבר עברנו חצי עונה וזה עדיין נראה רע.

השער של לידס זה משהו שמתלבש פעם באלף בעיטות, אז אין הרבה מה לעשות, אבל מה שחירפן אותי זה איך נראינו ב-5 דקות שלאחר השער... פאניקה, היסטריה ומה לא. ודנילסון צדק, צריך מישהו על המגרש שיתן לכולם קצת קור רוח במצבים כאלה.

איזה נאחס הלידס האלה...

10. AronB Member

איזו אווירה מדהימה באלנד רואד. אני מאוד מקווה שלידס תעלה לפרמייר-ליג העונה. מגיע לקהל ולמועדון כזה את המקום שיש למועדונים כמו וויגאן בפרמייר ליג.

11. k_700 Member

12. cityblues beter dead than red

ההרמה של בנדטנר לואן פרסי היתה מושלמת,תענוג.

לידס תחזור לפרמיירליג....

13. eastlands Member

38 אלף בערב שמחזיר אותי לימים הכי גדולים של הכדורגל האנגלי. חשמל !! כמה התגעגעתי לידס. הם שייכים לפרמייר. הקהל הוא פרמייר יוצא מהכלל !!

14. AronB Member

חייבים לעלות לפרמייר-ליג.
    עם חיזוק של שחקן שתיים ברמה הנכונה הם יכולים להפוך לקבוצת פרמייר-ליג טובה, עם הקהל שדוחף אותם לקבוצה רעה וקטלנית. יש להם מבצר, יש להם מסורת, יש להם את הקהל הטוב בממלכה...

15. leeds12 Member

לצערנו זה לא יקרה עם ההגנה הנוכחית.
    החלק הקדמי לא רע יחסית וגם אתמול גריידל וסנודגרס נתנו עבודה וחבל שבקיו, שמבקיע בלי הכרה העונה פצוע ולא שיחק.
    ההגנה עדיין מסננת. אפשר לתלות תקווה בקיסנורבו שחזר להתאמן אחרי פציעה ממושכת אבל הוא בדרך כלל נפצע פעמיים בעונה...

בצמפיונשיפ יש לפחות 4 קבוצות שעדיפות עלינו בכל קנה מידה.
    לא הייתי בונה על רכש. גרייסון הוא מאמן שיודע להעמיד קבוצות מצויין על המגרש אבל בבחירת שחקני רכש יש לו הרבה נפילות.
    מבחינתנו ריאלי להיאבק על הפליאוף ואז אולי נשבור את המנחוס של הפליאופים שלנו ואלוהים גדול.