הברזילאי שלהם בהחלט הרס להם את ההתקפות, כל כך מגושם. צמד המגנים לעומתו היה פנטסטי, דני בטרפילד עם לא מעט קרוסים מעולים לרחבה וגם המגן השמאלי שחקן חכם וטכני.
צ'יימברליין ושניידרלין (בדיקה קצרה מעלה שהבחור כבר שיחק בצעירה של צרפת, כך שכנראה ההופעה אתמול זו לא הבלחה חד פעמית) נראו שניהם כמו שחקני פרמיירליג לגיטימיים לכל דבר. לפחות ברמה אחת מעל שאר חבריהם לקבוצה. הם בטח יעברו לליגה של הגדולים בקיץ. המגן השמאלי הארדינג באמת נתן משחק טוב. היה לי חבל שהגול הראשון של היונייטד בא מהאגף שלו אחרי שאוברטן סיבסב אותו, זו היתה הטעות היחידה שלו לאורך כל המשחק.
מדאו ליין נוטינגהאם - יצא לי להיות במגרש החמוד הזה אולי 4 פעמים אחד ההפסדים הכי כואבים שלי זה היה בגביע בשלב שמינית הגמר , אבל בסוף יום זה אחד הימים הכי מדהימים שחויתי בימיי יותר מ15 אלף !! הגיעו ממנצסטר ברכבת אוירית (מה שהיה ספיישל טריין של אז שבוטלו בגלל האלימות) אוירת חג כמוהה אני זוכר רק נגד גילינגהם בוומבלי , הפסדנו 0-1 עם שיא החמצות במשחק כדורגל ושער הפסד אכזרי בדקה ה89 לקבוצתו של ניל וורנוק הרע את החוויות של היום הזה כבר אי אפשר לחוות היום ,יציע עמידה מטורף ולא נגמר ,פעמיים הופסק המשחק בגלל עומס ביציע ,אנשים נמחצו , האסון בהייסל היה באויר שם באותו יום ,אני חושב שמהתזוזות הגעתי להיות כמעט בכל פינה ביציע הזה , אחרי המשחק הובלנו כמו חיות למכלאה בדרך לרכבת , אבל הכל מתגמד לעומת השירה ביציע ואאאו !! אין דברים כאלה היום נוטס קאונטי 91 הכל אמיתי לכל מי שעוד לא נולד עד אז רק הפסדתם מהדבר האמיתי ,איי נוסטלגיה
סטיבן דארבי המושאל שלנו פותח בהרכב של נוטס קאונטי נגד מנ' סיטי. למרות שאני די בטוח שהוא כבר לא יחזור, יהיה מעניין לראות איך ישחק.
הוא מסיים חוזה בקיץ. מן הסתם רצינו שיחתום על חוזה חדש לפני ההשאלה אבל אינס סיניור חשב שההצעה מזלזלת. אולי אם הוא יקבל מקום בספסל וכמה 'הופעות אורח' הוא יחתום על חוזה חדש, אם לא הוא יעוזב בקיץ.
היה פנדל וגם אדום שמר Cunt-enberg לא הוציא (נתן צהוב), אך בכל מקרה לא הגיע לנו לנצח היום, תצוגה פשוט מביכה של ארסנל. האדרספילד הייתה הקבוצה הטובה יותר, הגיעה ליותר מצבים והייתה ראויה לנצח את המשחק.
כמובן שאם אכן היה פנדל חייב היה קלאטנברג(לא סובל אותו!!)להוציא את האדום מכיוון שהשחקן המכשיל מנע שער בטוח. בכל מקרה, אני צריך לראות את המקרה פעם נוספת בשביל לראות אם היה או לא.
http://arsenalist.com/video/?id=xgtcqh הנה הלינק אבל זה בדיוק מה שראינו בזמן המשחק, אי אפשר ממש לדעת. זה נראה כאילו הבלם דוחף אותו אבל רואים רק את סוף המהלך. בכל מקרה ברגע שנשרק פנדל הבלם היה חייב לקבל אדום.
מההילוכים האלה נראה לי שלא הגיע פנדל, חבל. האדרספילד היו טובים והגיע להם להעביר את ההכרעה הביתה, שלא נדבר על לנצח את ארסנל בביתה.
נכון שהאדרספילד היא אנדרדוג ברור וסוג של סינדרלה כזו, אבל בהתחשב בפציעה של השחקן הכי טוב בהרכב שפתח היום ואדום לעוד בלם במחצית הראשונה, אי אפשר ממש לדבר על "הגיע לנצח". עד הפציעה של נאסרי זה נראה כאילו אנחנו בדרך לcomfortable win. ואי אפשר להסיק כלום מהלינק.