גם וולקוט וסונג בחוץ. אני מאמין שונגר יעשה לפחות שינוי או שניים מתוך בחירה ולא יעלה את ההרכב החזק ביותר שעומד לרשותו.
קשה לי להאמין שארסנל לא תעלה את ההרכב החזק ביותר העומד לרשותה במשחק חוץ מול היוניטד בטח שצ'סני, ססק וולקוט וסונג בחוץ.
השחקנים של ארסנל פשוט נגמרו פיזית במשחק מול ברצלונה. ונגר יהיה חייב לעשות רוטציות. עם כל הצער ווילשר חייב מנוחה הוא השקיע פשוט את כל מה שיש לו ביום שלישי. אני מניח שהקישור יהיה ארשאבין-דיאבי-דנילסון-רוזיצקי-נאסרי ורובין בחוד.
אוי אבוי אם ווילשייר לא עולה. נכון שהשחקנים קרעו את עצמם מול ברצלונה אבל אנחנו בשלב מכריע, הם כדורגלנים מקצוענים, יש 4 ימים הפרש בין המשחקים שזה סביר, הם גם קיבלו מנוחה מול לייטון אוריינט... חובה להעלות הרכב מלא ולתת הכל, וזה גם מה שונגר יעשה, אין לי ספק. אנחנו בסוף העונה, יש לנו שני מפעלים שצריך לתת בהם את כל מה שנשאר. לא אידיאלי, לא נעים, שחקנים יפצעו וישחקו (בגלל זה אפשר במשחקים מסוימים לבצע רוטציה בצורה מאד עדינה), אבל אין ברירה. דיאבי, דנילסון ורוזיצקי באולד טראפורד, זה כמו להגיד שאנחנו רוצים במקרה הטוב משחק חוזר. לא סתם אף קבוצה לא ניצחה שם העונה. למזלנו פארק ונאני יימח שמם, שכל הזמן עושים לנו את המוות, לא יפתחו מחר. גם לא פרדיננד. חייבים לנצל את זה.
קישור בלי ססק ו-ווילשייר ועם דנילסון ורוזיצקי, פשוט סיוט. אני מסכים עם דניס, חייבים לעלות עם ההרכב החזק ביותר, נשאר לנו רק את הגביע ואת הליגה וצריך להשקיע בהם את כל הכוח. אני חושב שווילשייר יפתח למרות המאמץ הפיזי, אי אפשר לוותר עליו באולד טראפורד. מה שכן, אני חושש שדנילסון ייפתח ולא ארשאבין. דיאבי במקום סונג עם ווילשייר באמצע, רוזיצקי ארשאבין ונאסרי בקישור, רובין בחוד. אם פותחים בלי ווילשייר כשסונג וססק בחוץ, זו התאבדות. אשכרה התאבדות.
עדיף כבר לא להופיע למשחק מאשר לעלות עם מרכז קישור כזה. זה מרכז קישור שמתקשה נגד האדרספילד ולייטון אוריינט. אני יודע שקורעים לוילשייר את הצורה, ושזה בעייתי במיוחד כי הוא צעיר בעונה המלאה הראשונה בבוגרים ולא רגיל לעומסים כאלה, אבל אנחנו חייבים את הילד מחר. זה משחק שהוא כמעט משחק על תואר. זה לא משחק שנותנים לשחקנים לנוח בו. יש מספיק משחקי ליגה שאפשר לתת בהם מנוחה לחלק מהשחקנים... לא שאני אומר שהליגה לא חשובה. היא בראש סדר העדיפויות שלי מתחילת העונה. אבל שם עוד אפשר לתקן. בגביע אי אפשר. אני מחכה למשחק הזה הרבה יותר ממה שחיכיתי למשחק מול בארסה. שיגיע כבר.
מסכים עם נייג'ל. כל עוד הוא כשיר הוא חייב לעלות. זה לא משחק שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להיות בלי ג'ק, בטח לנוכח ההרכב החסר גם ככה שאנחנו באים איתו. מדהים איזה חלק ילד בן 19 תופס תוך כבר בעונה הראשונה שלו אצלנו, ועוד יותר מדהים זה שקבוצה גדולה כמונו תהיה תלויה כ"כ הרבה מחר בילד בן 19. פשוט שחקן ענק.
הוצאת לי את המילים מהפה. מכל הקבוצה ג'ק הוא הראשון שחייב להיות בהרכב. הקבוצה חייבת להגיע מחר בטירוף, באובססיה כדי לנצח. לא מעניין אותי איך כמה ולמה, אבל זה פשוט משחק שיכול להכריע לנו את העונה ובגדול, והשחקנים חייבים להגיע עם הגישה הזו. יונייטד בלי פארק,נאני והם מאמללים אותנו כל משחק בעונות האחרונות. החסרון של פרדיננד גם לא מזיק. חבל שגם לנו יש את החוסרים שלנו, אבל שלהם לא פחות קריטיים אם לא יותר. רובין,ג'ק,נאסרי וארשבין הם הכלים שלנו מחר. כולם חייבים לפתוח.
הלוואי ותפרקו את הבני זונות מחר. אתם חייבים לעלות עם קישור חזק ועוצמתי מחר, אחרת לא יהיה לכם סיכוי. אתם חייבים לפחות לקחת את זה למשחק חוזר.
קשה לי להאמין שהם יפסידו שלושה משחקים ברצף (מצד שני גם קשה לי להאמין שאנחנו לא ננצח שלושה משחקים ברצף), תיקו זו תוצאה טובה, בטח במגרש קשה כזה. הסיכויים לרעתנו וקשה לי כל כך להיות אופטימי עם אלמוניה בין הקורות, בכל מקרה בכדורגל הכל יכול לקרות. נקווה לטוב.
אתמול היו פרסומים באנגליה שאם המשחק אכן יסתיים בתיקו, הגומלין יהיה ביום שישי הבא (ומשחקי הליגה של הקבוצות בסופ"ש הבא יידחו). לא ראיתי שום דבר רשמי, עם זאת. לדעתי ווילשיר ישחק, אבל אני חושב שדג'ורו יקבל מנוחה ואת ואן פרסי הוא ישים על הספסל.
ונגר צריך לפתוח עם ההרכב הכי חזק שעומד לרשותו, משחק מול יונייטד זה לא המקום לעשות בו רוטציות. לשחקנים היה מספיק זמן לנוח מיום שלישי, חלק מהם כמו רוסיצקי ודיאבי צריכים להמשיך לנוח על הספסל.
ממש חבל שאין לנו את וולקוט למשחק הזה. פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהיה יכול להיות לנו יתרון ברור באגפים מול יונייטד. ברור שיונייטד יסיטו את מרכז הכובד למרכז הקישור, ושלפלטשר וסקולס ינסו לשבור בלחץ את הנעת הכדור של ארסנל. המון אחריות תהיה על הכתפיים של דיאבי (אני מקווה שזה יהיה הוא ולא דנילסון) להתעלות על עצמו ולשחרר כדור בזמן.
מעניין שבחמישים השנים האחרונות יש פינג פונג הדחות בין יונייטד לארסנל: (לפי אתר סוקרבייז) 61/62 יונייטד ניצחה 1:0 78/79 ארסנל ניצחה בגמר 3:2 82/83 יונייטד ניצחה 2:1 87/88 ארסנח ניצחה 2:1 98/99 יונייטד מנצחת 2:1 באותו חצי גמר חוזר המיתולוגי עם סלאלום האדיר של גיגז 02/03 ארסנל תוקעת ליונייטד את הדאבל עם ניצחון 2:0 באולד טראפורד 03/04 יונייטד נוקמת ותוקעת לארסנל את הדאבל עם ניצחון 1:0 בחצי גמר 04/05 ארסנל גונבת גביע בפנדלים 07/08 יונייטד מפרקת את ארסנל 4:0 באולד טרפורד תור ארסנל עכשיו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx צריכים לשבור את המסורת