אני קונה בשתי ידיים את הסצנאריו הזה. ובתנאי,שיסתיים בדיוק כפי שהסתיים באותה העונה.ארסנל זוכה בגביע והטבלה בסיום העונה 83 נקודות לנו 78 לארסנל
באמת אתה קונה סנריו כזה? בעונה כזו, דאבל לא היה מעולם בהישג ידכם בצורה כזו בולטת ושקופה. אתם עדיפים בכל היבט, עמוקים יותר, טובים יותר, מנוסים יותר.
אמיתי לחלוטין.במצב העניינים הנוכחי כשנותרו לי לפחות 2 מוקשים כבדים.אתם אצלנו ואנחנו באמירויות. עם מצבת הפצועים שהולכת ומתדרדרת מדחי אל דחי.עונה שלמה בלי ולנסיה.נאני בחוץ לשלושה-ארבעה משחקים.היכולת הלא משכנעת של השכיר. הירידה ביכולת של פלאצ' וקאריק לעומת עונות קודמות. כן בהחלט כן!ובמיוחד לאור היכולת הלא רעה כלל של ארסנל. אני מעדיף ציפור גדולה ויפה (אליפות) משתיים על העץ.
I WANT IT ALL http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx היום יש את התנאים האופטימליים בשביל להדיח את ארסנל וחבל לפספס אותם. זה אפילו לא שאלה של דאבל. חוץ מזה אתה אחר שני הפסדים והדחה תעמיק את המשברון עד כדי משבר.
טובים יותר? ממש לא. האמת, כמו שדיאבי נראה בברצלונה, אני מעדיף את דנילסון בהרכב. דיאבי נראה כאילו הוא עישן משהו, היה אדיש למתרחש על המגרש, לא ניסה בכלל לרוץ ולתקל שחקנים. דנילסון על כל מגרעותיו לפחות משתדל, הוא נלחם ויורד לגליצ'ים ואנחנו צריכים מישהו כזה על המגרש ולא מישהו כמו דיאבי שרק חושב איך הוא יכול לכדרר ולהעביר עוד 20 שחקנים. דיאבי שחקן שכונתי ואמרנו את זה הרבה פעמים, יש לו הרבה כשרון אבל אין לו שכל.
אני מבין מה Gass12 אומר. תנו לי רק שיהיה רשום לנו 19 אליפויות בסוף השנה והשאר יהיה בונוס אדיר. אבל בכל זאת אנחנו מנצ'סטר יונייטד ואם נפסיד היום אני אהיה מאוכזב בצורה קשה 3 הפסדים רצוף לצ'לסי,ליברפול וארסנל זה יותר מדי.
מצטער, לא חושב שכאוהדי יוניטד אנחנו בכלל צריכים לחשוב בצורה כזאת. אנחנו מנצ'סטר יוניטד, אנחנו הולכים על כל התארים ושואפים לזכות בכולם. אהיה מאוד מאוכזב מההפסד היום גם אם בסוף השנה נזכה באליפות. אין ספק שלכל מפעל יש את החשיבות שלו ושזכייה בליגה היא חשובה יותר אבל היא לא צריכה לבוא במקום זכייה בגביע. יש לנו צאנס להגיע לחצי גמר הגביע, אסור לנו לפספס את זה, למרות שיחסרו לנו היום 4 שחקנים שאם לא היו פצועים היו פותחים בהרכב, אנחנו חייבים לעלות ולעשות את העבודה מול ארסנל. המשחקים מול ארסנל הם תמיד לא צפוים אבל באולד טראפורד היתרון חייב להיות שלנו. כאילו לא עברו 12 שנים... http://images.ezine1.com/imagemanager2/files/30003693/2011/03/2011-03-02-12-02-05-5-may-1996-ryan-giggs-and-paul-scholes-celebrated-w.Xxx
ככל שזכור לי, בתקופה של אותו משחק היה נדמה בכלל שאם כבר ארסנל משלימה עוד צעד בדרך לדאבל. עדיין רדפנו אחריהם בליגה באותה תקופה והמשחק הזה רק ביסס לכאורה את העדיפות שלהם. אחרי כך דברים עוד השתנו...
בדיעבד. בהחלט בעונה שבאה אחר כך כיוון שהמשחק הגיע בחצי המגר, ז"א בשבועות האחרונים של העונה, דפיקת הדאבל הייתה יותר מוחשית.
משה החיים לימדו אותי שיש רצוי ויש מצוי. במצב עניינים רגיל אני נלחם על הכל ולא משאיר לאף אחד אחר כלום. רק אבק.וברור מאליו שהייתי שואף לזכות בכל... הסיטואציה הנוכחית היא שאם אתה רוצה הכל אתה עלול להישאר חסר כל. לא רוצה לאבד עוד שחקן למשחקי הצ'מפיונס.לכן אם ורק אם (ואין מי שיכול).יהיה מי שיבטיח לי 83 לנו 78 לארסנל בסוף העונה. אני חותם ובשתי ידיים...הכל נשאר תיאורטי כי המשחק נערך היום והאליפות בעוד חודשיים...
אם כבר, יש הכי פחות סיכויים לזכות בצ'מפיונס. יונייטד הרבה פחות טובה מסיבות כאלה ואחרות מקבוצות קודמות שלה שלקחו את המפעל הזה. בכל אופן, אין מה לוותר על שום מפעל. זה לא חדש למועדון הזה להתמודד על כל התארים בשלב כזה של עונה. הפצועים יחזרו, הרוטציה תתרחב. פגרת הנבחרות באה לקבוצה טוב, בהנחה ששחקניה לא יפצעו בה.
למרות כר הדשא הזוועתי,משחק לא רע בין ברמינגהאם לבולטון אבל שיעשו שם משהו עם הדבר הזה,שיקחו טרקטור שיהפוך את האדמה וקדימה,לשתול מחדש ולהחליף גם את צוות הגינון.
קויל בנה אחלה של קבוצה בבולטון. אם לא ארסנל אני מקווה שייזכו בגביע אבל הבעיה שהם לפעמים יותר מדי נאיבים. הם צריכים לחזק את ההגנה, הם ספגו כבר 40 שערים העונה.
איזה משחק אדיר בסט.אנדרוז! בולטון קבוצה התקפית פנטסטית, כובשת יותר מספרס וליברפול, טונות של כישרון בחלק הקדמי. כמובן שבצד ההגנתי הם חלשים. קווין פיליפס הזה...גם עוד 30 שנה הוא יהיה השחקן הכי מסוכן על המגרש, תותח אמיתי. וכמובן קווין דיוויס עם שער אחרי שסחט פנדל מכדור ארוך סתמי, ובישול גדול עם הראש, מגיע לו להגיע למעמד של וומבלי. דאוד עם 3 החלטות קשות ושנויות במחלוקת בחצי השני, לטעמי הוא פגע בול בכולן: קייהיל אכן דחף את קרטיס דיוויס ולכן הפנדל לא הגיע. יאסקליינן הוציא את הכדור נקי מג'רום. וקווין דיוויס אכן הוכשל, פנדל מוצדק. עונג שבת במפעל הכי סקסי שיש!