קשה לי להבין את האנטי הזה של רובכם כלפי יוסי. למה זה? אמנם הוא אחרי פציעה אבל לשחק כדורגל הוא לא שכח. אני זוכר שהרבה לא האמינו שהוא יצליח ככה בליברפול וגם בווסטהאם, אבל הם אכלו את הכובע. אני מבין שאוהדי ליברפול כועסים עליו על המעבר לצ'לסי, אבל זה כבר קרה ושחקנים גדולים ממנו עזבו לקבוצות מתחרות באותה המדינה. אני מאמין שיוסי מסוגל לתת עוד דברים יפים בכל קבוצה אליה יעבור.
עדי- בול. יופי שבניון הוא טוב לסגל, אבל אנחנו צריכים קשר להרכב! מה זו הבדיחה העצובה הזו? אני עדיין מסרב להאמין שזה אמת ושלא יגיע קשר להרכב במקום השניים שעזבו. תנו לי להשלות את עצמי עוד 3 שעות ו-4 דק', ואז אחרי זה אני מבטיח להצטרף למקהלה הבוכיה שמבכה את אובדן המקום הרביעי הקדוש.
רצינו עדן - קיבלנו יוסי. גדול גיל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב, אם הוא חותם אצלנו, אפשר לקבל אותו כבר השבוע בנתב"ג עם צעיפים ודגלים.
אני בטוח שלאף אחד מאוהדי ארסנל אין בעיה עם בניון כאופציה בסגל. אבל אם המשוואה היא פאברגאס+נאסרי החוצה, ובניון פנימה, אז זה מביך.
רודס - :aaarofl: שלומי - דווקא החשש של רוב האנשים הוא שהוא כן שכח לשחק כדורגל. אחרי שנה של פציעה לא קלה, בגילו, יש ספק גדול בנוגע לכמה עוד נשאר לו ברגליים ועד כמה זה יכול לשדרג את הקבוצות שטוענות לטופ-4. Breaking news: Shock news is just breaking, as it is revealed by Sky Sports sources that Stoke are trying to sign Adam Johnson on loan from Manchester City. Stay tuned for more. גועל נפש. לא בתוכניות שלכם? תמכרו אותו וזהו, אני בטוח שכל הקבוצות בליגה למעט יונייטד מתות לרכוש אותו. אבל הם מעדיפים להשאיל אותו לאיזו קבוצה מעפנה ש"יצבור נסיון" כאילו הוא איזה ילד בן 18. הייתי מאוד שמח אם אפשר היה לרכוש אותו, אבל בתנאים של השאלה אף קבוצה שראוייה לו לא תיקח אותו בחיים.
טוב, לפחות באופן יחסי לא בזבזנו הרבה כסף(סנטוס 6.2, מרטסאקר 9, יאנג 3, בניון בהשאלה), מה שמשאיר תקווה שוונגר יסיים את תפקידו בטרם עת ומחליפו יישאר עם עודפי כסף לרכש ויעשה בהם שימוש.
שלומי, כנראה מצפים להחתום מהטופ העולמי. ארסנל בסך הכל מנסה להציל את מקומה בצ'מפיונס בעונה הבאה. לא ניתן כבר להביא שחקן שיעשה מהפך במאזן הכוחות בצמרת הטבלה האנגלית. יוסי בהחלט שחקן משלים טוב למדי בליגה האנגלית, בהנחה שיחזור לכושרו שמלפני הפציעה.
רודס, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx הבאת פה נוסטלגיה עצבנית, לפחות גרמת לי לחייך בתוך כל הבאסה של הימים האחרונים.
קראוץ' הגיע לסטוק, כבר יש תמונות שלו עם אוהדים, הוא יחתום שם. המחיר כנראה 10 מ' פאונד - אין לי מושג איך טוטנהאם מצליחה פעם אחר פעם לעשוק קבוצות במחירים תמורת שחקנים שהיא גם ככה מנסה להפטר מהם, אבל היא עושה את זה שוב. דיוף שוחרר מבלקבורן לפי סקיי, החוזה שלו הותר.