לא ממש, על ידי כתבים כלשהם, סתם טיפה באנטר של אוהדים. אבל הוא Free agent זה אומר שאפילו אחרי חלון העברות הוא יכול לחתום באיזה פאלאס.
@BenSmithBBC 13s #WHUFC have been told Demba Ba will not now be leaving #CFC. Lukaku, I am told, wants to go back to #WBA. #DeadlineDay http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אחריי חלון ההעברות מושלם, אנחנו ניהיה נתונים בחסדיו של חלוץ בן 32 ושני נכים. ההחלטות האחרונות פשוט הרסו חלון העברות מושלם.
אחרי אודמווינגי ש(נ)חתך לקרדיף, גם שיין לונג מפנה את מקומו בווסט ברומ וחותם בהאל תמורת 5 מיליון ליש"ט. מי הגיע במקום לקבוצה שטרם כבשה? זכור לי שהשאילו את אמאלפיטאנו הבוקר. עוד מישהו? באמת לוקאקו מועמד? טיזר של אופטה מעכשיו: Romelu Lukaku was the only player in the Premier League last season to score 4+ goals with his left foot, right foot & head. Versatile. מוריניו היה צריך לתת לו את המושכות. סיכון מחושב מאד במקרה שלו.
בן סמית' ביביסי - דמבה בה לא יעזוב. לוקאקו רוצה לחזור לווסט ברום. דיווחים בספרד שיונייטד הציעו 40 מיליון יורו על סמי חדירה ונענו בשלילה. הלחץ גובר...
@tancredipalmeri 57s BOOM REPRISE! Tottenham have raised their offer for Torres, offering Adebayor+15m, according to Sky Italy 95% שזה שטויות אבל אני אומר לקחת את הכסף ולברוח איתו.
בחיי שהפלמרי הזה נראה מרגע לרגע כאחד שעובד עם תוכנה שמגרילה שמות ומשפטים בסגנון שמות המבצעים הצה"ליים.
בניון הוא מנהיג, מקצוען ושחקן שתמיד חושב לעומק, יש לו הרבה מאוד איכויות והוא שווה הרכב בקבוצת אמצע מינוס.
לא ראיתי שרשמו את זה אבל מרוואן פליאני הגיש בקשת העברה. יהיה מאוד מגיע למנצ'סטר יונייטד אם הם לא יצליחו להעביר אותו בזמן.
Marouane Fellaini hands in transfer request at Everton. #SkyDeadlineDay ... Scanning cars for Belgian number plates outside #MUFC's Training Ground. This now feels like being on a stakeout. #TransferDeadlineDay BBC Sport @BBCSport now Hull City agree a club record fee in the region of £5m for West Brom's Shane Long
הכל טוב ויפה אבל הזמן המתאים למשפטים שלך הוא זמן עבר. כל מי ששוקל את הבאתו יודע שייקחו לו כמה שבועות טובים כדי לחזור לכושר משחק, וגם חייב להניח שהוא יפצע סמוך למועד החזרה שלו למגרש. אני בספק אם זה יעבוד הפעם, ואם כן אז זה יאמר הרבה דברים טובים.