צודק לגמרי. עם כל האהבה שלי לליגה האנגלית, הזלזול בליגה הספרדית הוא פשוט מגוחכך. הייתי מוסיף לרשימה את יירמנדי שנמכר ב-35 מיליון יורו, את חאבי מרטינז שנמכר ב-40 מיליון יורו לבאיירן מינכן והצדיק כל גרוש, את חואן מטה שנחשב לשחקן בינוני בספרד. ויש עוד כישרון כזה כמעט בכל קבוצה בספרד. ראיתי את המשחק של סוסיאדד נגד אתלתיקו, ומדובר בשתי קבוצות שלא נופלות מאף קבוצה באנגליה. ומכיוון ששתיהן משחקות בליגת האלופות, אתם תראו את הרמה שלהן. במיוחד סוסיאדד שתגיע לאולדטראפורד.
אתה צודק חלקית.הבעיה הגדולה של הפרימליגמליד שהיא לא מייצרת כשרונות ועם מייצרת הם מועטים בלבד. אבל להגיד שהיא החלשה ביותר מ4 הבכירות זה קשקוש מוחלט. המגמה שהתחילה בשנים האחרונות ובאה לידי ביטוי בצורה משמעותית שרוב קבוצות הליגה פשוט ?פושטות? בעיקר על הליגה הספרדית וגם על ליגות נוספות וכל כישרון פשוט בא לפריימריג. עם המגמה הזאת תימשך תרצו או לא תירצו תוך כמה שנים הפריימליג פשוט תיבלע את רוב הליגות.
בסדר, יהיה אטו (ומי יודע באיזה כושר הוא בכלל ומה עוד יש לו למכור), לקבוצה ששואפת לזכות בכל התארים הייתי מצפה שיהיו יותר מ2-3 חלוצים. נכון לעכשיו אין להם חלוץ רציני (סימן שאלה גדול סביב אטו לדעתי). טורס עגלה, בה בינוני ולא נספר גם. בחיי שלוקאקו נראה כמו החלוץ הכי טוב שלהם. מאוד יפתיע אותי. טוני בארט מהטיימס אומר שהסיבה שפלאיני היה במתחם של אברטון היא להגיש בקשת העברה. השחקן עזב עכשיו את המתחם.
מובן שלא מדובר בליגה החלשה מבין ה-4, אבל במחזורי הפתיחה הרמה של הקבוצות הייתה נמוכה למה שהוצג ע"י הליגות האחרות. ושוב אני חוזר למשחק של אתלתיקו-סוסיאדד שהיה פשוט טוב יותר מבחינה מקצועית, מהמשחק שהציגו ארסנל, טוטנהאם, יוניטד וליברפול במשחקים הישירים בינהן. ואני כבר לא מדבר על כך שאין באנגליה קבוצה ברמה של באיירן(של השנה האחרונה), דורטמונד(של השנה האחרונה) וברצלונה כבר כמה שנים טובות. והראייה לכך היא האליפויות של יונייטד למרות מרכז שדה שלא מתאים לשום אלופה ב-4 הליגות הבכירות. לגבי הבליעה, אני חושב שזה מטעה, הליגה הגרמנית מייצרת כישרונות כמעט כמו הליגה הספרדית, ככה שהיא תהיה הראושנה שתעקוף את הליגה האנגלית, וברגע שמשבר החובות בספרד ייגמר, גם הליגה הספרדית תעקוף את הליגה האנגלית. כל מי שמבין בכדורגל, יודע שחשוב לא רק שיהיו לך את השחקנים הכי טובים אלא את החיבור הכי טוב. ומי שרואה את הכיוון של ריאל ברצלונה ובאיירן, רואה כיוון של שחקני בית שמכירים אחד את השני מגיל הנוער, מה שמייצר חיבור הרבה יותר טוב, ובסוף מביא את הניצחון.
מן הסתם לא התקיים אימון. אנחנו בפגרת נבחרות. הוא הגיע לשם להגיש בקשת העברה, מן הסתם. זה יגמר כמו ארטטה לדעתי.
קצת פחות מ-3 שעות לסוף. השם בניון מתחיל להופיע בתכיפות גדלה והולכת. שאפו גדול אם הוא מצליח גם הפעם להוציא מים מן הסלע - לא ברור לי איך.
בה לא יעבור לארסנל בהשאלה. מקווה שזה לא אומר שלוקאקו הוא זה שיושאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx