Veni, Vidi, Vici

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏26/5/12.

1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי לדבר על מיקולי שלדעתי - ואולי יואב ויותם יתקנו אותי - ההתעלמות ממנו אינה נובעת ממניעים מקוצעיים, הייתי כן מעדיף לראות את קוואליירלה וג'ילארדינו למשל על פני דסטרו ובוריני. עם כל הכבוד להתקדמות של שניהם העונה, זה לא ששניהם כבשו יחד מעל לארבעים שערים שאי ניתן להתעלם מהם. ראיתי את רוב משחקיו של ג'ילארדינו העונה ומה שאתה קורה עונה נוראית נבעה לא רק מהיכולת שלו, אלא גם עקב פציעות רבות והיכולת המקצועית של הקבוצות בהן שיחק. ויחד עם זאת, הלה סיים את העונה עם 6 שערים ועוד 7 בישולים - סטטיסטית לא נופל בהרבה משני הצעירים. שלא לדבר על הנסיון העצום שלו בנבחרת והשערים הרבים שכבש לזכותה. זה נחמד שדסטרו ובוריני מרשימים באימונים, אבל באופן אישי, וכנראה שאני מיושן, אם התקפת ההרכב לא תספק את הסחורה ונצטרך חלוץ שיעלה מהספסל בכדי לתת לנו שער שיעלה אותנו לשלב הבא, הייתי רגוע בהרבה אם ג'ילארדינו היה שם ולא בוריני.
    אולי, אני טועה. לא. הלוואי ואני טועה. אבל כרגע אני לא רגוע באשר לסגל. שלא לדבר על שחקנים כמו פפה ומאורי למשל שהייתי שמח מקבלים הזדמנות להרשים את פרנדלי ולא את שצ'לוטו ויג'אקריני שעדיין לא מתאימים. אבל שוב, זה אני, המיושן, שקיווה שאם לא ג'ילא אז לפחות בוריילו/פאציני יהיה שם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/12
  2. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא ממש היה חלק מהנבחרת של פראנדלי שהעפילה לטורניר, ככה שאני חושב שהוא נמצא בעמדת חסרון אל מול יתר הקשרים בסגל (הסופי). וכנראה שהוא גם פחות טוב מהם. אבל לך תדע, אולי ירשים ויקבל הזדמנות.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגישה הזאת, לטעמי, היא זו שמשאירה את הנבחרת מאחור.
    היה לנו דור איכותי בתחילת העשור הקודם, שהגיע לשיאו ב-2006, אבל משם זה התחיל לרדת. אפשר לומר שיורו 2008 היה הטורניר הגדול האחרון של דור הנפילים. עכשיו אנחנו בחילופי דורות ופראנדלי עושה בחכמה שלא נותן מקום לבוריילו, מאטרי, קוואליירלה וכל מיני שחקנים טובים שמעולם לא היו נכנסים לדור של 2006. אין להם את היכולת לתרום מקצועית כפי שהיינו רוצים, קרי להיות הכי טובים שיש.

הדור הצעיר חייב לקבל את הצ'אנס לשחק בטורניר גדול. וזו הדרך היחידה שיכולה להוביל אותנו הלאה, לדור האיטלקי הגדול הבא. להמשיך להיאחז בשמות בינוניים אך מנוסים לא יוביל את הנבחרת קדימה, אלא ישאיר אותה במקום.

חוץ מזה, אף אחד מהחלוצים שהזכרת לא עבר עונה טובה. זה לא שיש פה התעלמות שיטתית משחקנים, כמו אצל ליפי, עובדה למשל שדי נטאלה זומן. מי שהיה טוב זומן והשאר צעירים שתפקידם להיות שחקני נבחרת חשובים בעתיד. לדעתי בחירות מצוינות של פראנדלי.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

מוטה טוב ממנו, מרקיזיו מנוסה/מתואם ממנו.

5. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה את זה בצורה של "להישאר מאחור". בסופו של דבר יש טורניר ומשחקים שצריך לנצח ויש שחקנים שפראנדלי ויתר עליהם שלדעתי האישית היו תורמים יותר למטרה הזו של לנצח מאחרים שהוא כן בחר. כמו כן, אני לא מתעסק ב"שמות בינוניים". גם גרוסו, פרוטה, יאקווינטה ואותו ג'ילארדינו נחשבו טרם גביע העולם ב-2006 לכאלה ובסופו של דבר לכל אחד מהם היה חלק חשוב בזכיה. אני בטח לא נגד הזדמנות לצעירים, אבל לא במחיר של איזון ונסיון. שוב, זה בסדר שאני ואתה לא חולקים את אותן המחשבות והתחושות, אני מיושן כבר ציינתי, אבל לי נראה שכן נזדקק לערך המוסף הזה שה"שמות הבינוניים" יכולים להביא. שוב, הלוואי ואני טועה. מה גם, כל עוד פירלו על המגרש אנחנו הטובים ביותר. פורצה אדזורי!

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לגמרי מסכים עם המסקנה שלך, אבל קצת פחות עם השאר (וכמו שאמרת, זה מובן ואין הרבה מה להתווכח על כך). אבל כן אני חושב שתסכים איתי שאם דסטרו, בוריני, אוגבונה, וראטי ושאר הילדים לא ייקחו חלק בטורניר גדול (ולשיטתך הם לא ישחקו באחד כזה כל עוד אינם משחקים בקבוצות הגדולות בליגה, או יגיעו לגיל המתאים) אז הם לא יצליחו באמת להשאיר חותם על הנבחרת, לא בשנים הקרובות לפחות. הרבה מהשחקנים הגדולים באמת של הכדורגל האיטלקי התחילו את הקריירה שלהם בגיל צעיר במדי האצורי. קבוצה כמו יובה למשל, שאולי תרכוש את וראטי, תתייחס אליו אחרת לגמרי אם הוא יהיה שחקן נבחרת לגיטימי. זה הכל חלק מהפסיכולוגיה של להיות שותף בטורניר שכזה.

אגב, את הניסיון ייתנו בופון, פירלו, קסאנו, די נטאלה, דה רוסי, מונטוליבו, קייליני, ברצאלי ואפילו מרקיזיו... לדעתי אין לפאציני או בוריילו מה לתרום עם קאדר השמות הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/5/12
  7. Alta Tensione Member

להשוות את נוצ'רינו למוטה זה לא רציני לטעמי.הם לא בדיוק אותו סוג של שחקן.

מוטה הוא יותר שחקן ציר שמנהל את המשחק בעוד נוצ'רינו הוא שחקן של תנועה לעומק וניידות.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אבאטה ומאג'ו לא אותו סוג של שחקן. זה לא משנה את העובדה שהם יושבים על אותה עמדה ולכן ההשוואה ביניהם.

הסגנון של מוטה הופך אותו למשמעותי מאוד מול נבחרת כמו ספרד או כל יריבה דומיננטית בעצם. היכולת שלו לעזור בהנעת הכדור ובו זמנית לרתום את האגרסיביות שלו כדי ליצור הרתעה אצל מוליכי הכדור של היריבה זה משהו שהוא עושה הרבה יותר טוב מנוצ'רינו, שאני אישית מעדיף מול קבוצות שאנחנו נהיה מולן הדומיננטים ונצטרך עוד שחקן שיבלבל את ההגנות שלהן עם כניסות מאוחרות לרחבה.

מבחינתי העמדה השלישית לצידם של דה-רוסי ופירלו חייבת ללכת למוטה עד שיוכח לנו חד משמעית שעדיף אחרת.

9. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא הגיל כפי שרשום בתעודת הלידה שלהם, כי אם המוכנות שלהם לקחת חלק ולתרום לנצחון בטורניר גמר. וגם לא הקבוצות בהם הם משחקים, למרות שכן לדעתי נסיון ברמות הגבוהות, משחקים מול יריבים וחברים לקבוצה ברמה הגבוהה ביותר תורם המון למוכנות שלהם לעזור לנבחרת. אין לי בעיה עם אף אחד ספציפית מהשמות שציינת, ולכולם מגיעה הזדמנות ללבוש את החולצה הכחולה, אבל זה צריך להעשות בהדרגה. ולא לזרוק את הילדים הללו, שלחלקם אין אפילו נסיון בליגה בכירה ולחלקם קטן מאוד, שחלקם עוד מעולם לא שיחקו בנבחרת וחלקם דקות ספורות בלבד, ישר לטורניר גמר כה לחוץ וחשוב, ממנו אין דרך חזרה.
    לא הייתי אומר דבר, אם הצעירים הללו היו לוקחים חלק במשחקי האימון לאחר היורו, אם היו ממשיכים להרשים בקבוצותיהם, לא הייתה לי בעיה שהיו חלק מהנבחרת בטורניר המוקדמות, אבל לזרוק אותם ישר לטורניר כזה, זה מוקדם מדי לדעתי. גם השחקנים הגדולים מהעבר שהתחילו בגיל צעיר, כפי שציינת, לא עשו את הופעת הבכורה שלהם בטורניר גמר. הם היו חלק מהנבחרת קודם לכן וצמחו כשחקני נבחרת יחד איתה.

10. cazzo Il Capocuoco

במארס מיקולי אמר: "פראנדלי עשה את החלטותיו ואני מכבד אותן. הוא יצר משום דבר קבוצה מלוכדת והביא את הנבחרת לאליפות אירופה. אני לא חושב שהוא צריך אותי." די דיפלומטי מצידו, אך אני רוצה להאמין שפראנדלי חושב על העתיד הרחוק (למרות שנכנע והזמין את די נטאלה) ולא מכיוון שהוא חושב שמיקולי בכלל לא יכול לתרום. רק טורניר קטסטרופלי במיוחד יערער את מעמדו של פראנדלי, ורוב הסיכויים שהוא ימשיך גם לעבר 2014.

גם אני אותי מאכזב הסידור עם לוקסמבורג ורוסיה. אפילו נבחרת בינונית מיבשת אחרת הייתה מכינה יותר טוב את איטליה, או לפחות הייתה מרימה כמה גבות במקרה של הופעה רעה. שוב, אני מחכה למשחק הזה ורוצה לראות מה מכינים לנו.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להתעלם מזה שאיטליה של עכשיו הרבה יותר טובה מזו של 2010, ואותה נבחרת של 2010 לא הייתה נבחרת לא טובה, פשוט סבלנו ממאמן אטום ועקשן שלא ידע לבחור את ההרכב, יותר מזה, הוא לא ידע לבחור מערך מתאים. בטורניר הזה, לאיטליה יש מאמן שהוא בעיניי המאמן האיטלקי הכי טוב מזה כמה שנים, בנוסף, הפעם לא חסרים שחקנים רעבים שרוצים להוכיח את עצמם ולהוביל את איטליה לשלב מכובד בטורניר הזה, ככה שאין לנו את התירוץ שכל כך אהבנו להשתמש בו: "הסגל זקן והשחקנים שבעים". אני מודע לזה שיש נבחרות הרבה יותר טובות מאיטליה, אבל אני מאמין בלב שלם שאנחנו יכולים להוציא משהו מהטורניר הזה.

פורצה איטליה!

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה ההרכב המשוער של איטליה?

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב המשוער הוא:
    בופון; מאג'ו, ברצאלי, קייליני, קרישיטו; דה רוסי, פירלו, מארקיזיו; די נטאלה, קסאנו באלוטלי.
    מארקיזיו ודי נטאלה הם היחידים שאינם מוגדרים כבאנקרים בהרכב.

כמו שנכתב כאן, משחק הידידות נגד לוקסמבורג מאוד תמוה בעיני. מדובר בנבחרת חלשה ביותר ויכולותיהם של השחקנים נגדה לא יכולים להוות מדד לשום דבר, אלא רק להסתכן בפציעות מיותרות. המשחק נגד רוסיה שלוש ימים לאחר מכן יהווה אינדיקציה הרבה יותר גבוהה לכושרם של השחקנים ומי ינופו מהסגל.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כמו אורי בהחלט מרים גבה על בחירות דסטרו ובוריני. יותר מזה, האימפוטנציה של הנבחרת הייתה צריכה להביא את צ?זרה להבנה שאנחנו חייבים שועל רחבות. שידע לנצל תיתרון שיתנו פירלו וקאסנו. להגנתו אמר שבאלוטלי יכול להיות האיש הזה. ובכל זאת מאטרי/פאציני/ג?ילא/קווליארלה היו צריכים להלקח בחשבון לפני בוריני ודסטרו. דווקא מיקולי זה עוד סוג של שחקן כמו החלוצים שלנו ואני יכול להבין את בחירת ג?ובינקו/טוטו על פניו.

ההגנה חייבת להיות קייליני-בארצלי, נוסחא מנצחת לא מחליפים. בקישור יש רק כאב ראש חיובי. נקווה שלא נגמור עם מחמאות. כי אני בהחלט רואה אותנו מודחים אחרי משחק טוב עם החמצות בלתי פוסקות של קסאנו/ג?יו/די נטאלה ואיזה אדום מטופש של באלוטלי... נקווה להתבדות.

15. Marchisio Member

העיקר שהחלק ההתקפי שלנו לא יפשל. לגבי ג'יג'י וההגנה אני סופר רגוע, כנ''ל לגבי הקישור כשבראשו יעמוד פירלו המלך. אני מקווה שההתקפה תגיע חדה, ולא ההתקפה של המוקדמות שהחמיצה בלי סוף. ביחד עם באלוטלי, ג'ובינקו וטוטו די נטאלה אני יש בי את האמונה שנצליח לעשות דברים יפים בחודש הבא. אנחנו לא נספרים, אבל אני מקווה שנוכיח לכולם אחרת. ולא דיברתי בכלל אל קסאנו... נקווה לטוב.

פורצה רגאצי, פורצה איטליה, פורצה אזורי! :aaa15: